Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aykasa

10

Aykasa

Farverige foldekasser til børneværelset fra Aykasa

De flotte foldekasser fra Aykasa kan bruges til nemt og dekorativt at samle børnenes legetøj, bøger og eventuelt plejeprodukter på deres værelser, så der kommer god orden i tingene. De kan selvfølgelig også bruges alle andre steder i hjemmet, til opbevaring af det man nu lige har brug for.

Aykasa foldekasser kan let foldes sammen, når de ikke er i brug, så de ikke kræver særlig meget plads. De er fremstillet af PP-plast, som er godt til opbevaring af fødevarer, er nemt at genanvende og derfor ikke skader miljøet. Denne type plastik er også meget robust og kan bruges i rigtig mange år.

Aykasa kasser kommer i utallige farver, som altid er moderne og stilfulde. De fås også i flere størrelser, så de kan passe ind overalt.

Aykasa kasser størrelser

Du kan få de populære Aykasa kasser i tre forskellige størrelser. Den største Aykasa foldekasse er Aykasa maxi. Den miderste størrelse er Aykasa midi, mens den mindste af de tre foldekasser er Aykasa mini.

De tre forskellige foldekasser fra Aykasa gør, at du nemt kan bruge dem til forskellige ting, så du kan få den helt perfekte organisering af dine store og små ting i hjemmet.

Hver af de tre Aykasa kasser er hver især bedst egnet til forskellige ting. Herunder kan du se, hvordan du får det meste ud af din Aykasa foldekasse, samt se hvilke foldekasser fra Aykasa, der egner sig bedst til netop dine behov.

Aykasa Maxi

Aykasa maxi er den største foldekasse fra Aykasa. Med Aykasa kasser maxi får du en stor foldekasse, som er 40 cm brede, 60 cm høje og har en højde på 22 cm, så der er god plads til både indkøb og opbevaring i en Aykasa maxi.

Den store Aykasa kasse er udstyret med håndtag i begge ender og samles ved, at man klikker hjørnerne sammen. Det er også her, at man skiller den igen, så den kan foldes sammen.

Du behøver ikke have hylder til dine Aykasa maxi kasser, for de kan stables, så du nemt kan have flere kasser stående ovenpå hinanden. Det gør Aykasa maxi foldekasserne optimale til blandt andet opbevaring af legetøj.

Her på siden kan du finde en lang række Aykasa maxi tilbud og se, hvilke forskellige farver du kan få dine Aykasa kasser i. 

Aykasa Midi

Mens Aykasa maxi er den største af de tre Aykasa kasser, så er Aykasa midi den midterste størrelse. Aykasa kasser midi kommer med en bredde på 30 cm, længde på 40 cm og en højde på 17 cm, så der hvor den for alvor adskiller sig fra Aykasa maxi er på længden.

Aykasa midi er oplagt til opbevaring på børneværelset, hvis du nemt skal have samlet for eksempel mindre bøger, blade eller legetøj, der ikke er for højt.

Lige som de store Aykasa kasser kan Aykasa midi også stables. Det vil derfor være nemt at opmagasinere mange ting i for eksempel et skab, hvis du benytter dig af Aykasa midi kasser.

Søger du Aykasa foldekasser, så kan du her på siden finde en lang række Aykasa midi tilbud, så du nemt kan finde netop de Aykasa kasser, som passer bedst til dit behov.

Aykasa Mini

Hvis du er på udkig efter en løsning til at samle flere småting på et sted, samtidig med at det er nemt at organisere de forskellige ting, så er Aykasa mini en genial løsning.

Aykasa kasser mini har nemlig en størrelse, så du kan have flere af dem i en Aykasa maxi foldekasse. På den måde kan du med Aykasa mini nemt sortere og organisere flere småting i mindre kasser, som så kan samles i større kasser, så det ikke fylder så meget i hjemmet.

Aykasa kasser mini kan ligesom de to større Aykasa kasser også foldes, så de ikke fylder ret meget, når du ikke bruger dem. De kan også stables, så du kan også nemt opbevare flere af dem, uden du behøver have en Aykasa maxi til at have dem i.

Aykasa farver

En verden af nærmest uendelige muligheder. Du kan få Aykasa kasser i et stort udvalg af farver, så du uden problemer kan finde de Aykasa kasser, der passer bedst ind i dit hjems stil.

Du kan få Aykasa farver i både neutrale og stilrene farver som sort, grå eller hvid, eller du kan sætte kulør på tilværelsen med Aykasa farver som gul, grøn, blå eller en af de mange forskellige varianter af de mest populære farver på farvekortet.

Med de mange Aykasa farver kan du nemt bruge dem til både at opdele og organisere dine kasser efter farvekoder, så det er nemt at finde netop de ting, som du har i den enkelte Aykasa foldekasse.

Sådan bruger du en Aykasa foldekasse

Uanset hvilke Aykasa kasser du vælger, så er det nemt at bruge de forskellige Aykasa foldekasser - både når du skal slå dem op eller klappe dem sammen.

De populære foldekasser samles ved, at du trækker enderne op, hvorefter du klapper endestykkerne ned, så de siger klik. Derefter er din Aykasa foldekasse samlet. Det er samme fremgangemåde, uanset om du har en Aykasa foldekasse maxi, eller om du har en Aykasa mini.

Du skal derfor ikke bekymre dig om, at du skal håndtere de forskellige foldekasser forskelligt, når du kigger på Aykasa foldekasse tilbud her hos Kids-world. 

Er du i tvivl om, hvordan du bruger din Aykasa foldekasse, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med det.

Aykasa tilbud og udsalg

Du har en lang række opbevaringsmuligheder, når du køber Aykasa kasser. Det er netop det, der gør Aykasa foldekasserne så populære. De er nemlig både nemme at samme og bruge.

Hvis du er på udkig efter et Aykasa udsalg, så kan du altid finde vores aktuelle Aykasa tilbud i vores udsalgskategori. Her kan du også finde andre nedsatte varer.

Ellers kan du altid holde dig opdateret på vores aktuelle Aykasa tilbud her på siden. Hvis du ikke vil gå glip af vores Aykasa udsalg, så kan du altid tilmelde dig vores nyhedsmail, så får du besked direkte i din indbakke, når vi har et Aykasa udsalg, præsenterer nye produkter eller har udsalg på andre mærker.

Gratis og hurtig hjemmelevering på din Aykasa kasser

Du får dine Aykasa kasser hurtigt og lige til døren, hvis du køber dem hos Kids-world. Endda uden du skal betale ekstra for fragten. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på dine Aykasa foldekasser.

Faktisk tilbyder vi også gratis hjemmelevering på alle vores mange tusinde varer her hos Kids-world. Bestiller du dem inden kl. 15:00, så bestræber vi os på at sende dem allerede samme dag. Det betyder, at du som regel vil have dine foldekasser fra Aykasa indenfor en til to arbejdsdage.

Tilføjet kurv