Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Konfidence

53
Størrelse

Konfidence

Konfidence: svømmetøj og udstyr til børn

Konfidence er Europas største designer og fabrikant af svømmeprodukter til babyer, svømmeveste til børn, og UVPF solbeskyttende tøj samt våddragter til børn op til 14 år. 

Konfidence fortsætter med at skabe innovative produkter, og arbejder sammen med svømmelærere og svømmeskoler, for at sikre at produkterne altid er relevante og optimale for tiden. Konfidence arbejder også sammen med, og designer for mange butikker, svømmeskoler, og ferieprodukt-firmaer.

Historien om Konfidence

Det startede i sommeren år 1996, da Andy og Caroline Regan tog deres 5 børn med på ferie i Cornwall. De ældste af børnene var gode svømmere, men det var de 3 yngste ikke. I løbet af ferien blev de iført tungt vand sportsgear, men det var ikke behageligt at have på. Der opstod ideen til en neopren våddragt og en behagelig svømmevest til børn.

Det første Konfidence produkt udkom i 1998, og hjælper stadig tusindvis af børn med at lære at svømme hvert eneste år. Konfidence svømmevesten er den bedst sælgende svømmevest til børn i alderen 1-7 år i Europa.

Konfidence er en britisk familievirksomhed med 3 involverede generationer, og har de samme principper som da de startede ud for 20 år siden: at skabe skønne produkter og altid tage imod kunders feedback.

Bolde fra Konfidence

Bolde er et must-have blandt jeres barns udvalg af hyggeligt legetøj. Konfidence bolde er hyggeligt legetøj, som kan bruges af både drenge og piger samt til børn i alle aldre. Man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde.

Her hos os kan du finde et godt sortiment af Konfidence bolde og bolde fra andre mærker.

Sjove bolde fra Konfidence

Vores udvalg består af Konfidence bolde og bolde fra en række andre mærker i fine størrelser, materialer og farver. Lykkedes det dig ikke at finde den helt rigtige Konfidence bold, skal helt sikkert forsøge dig med en af de andre kategorier.

Konfidence badesko til børn

Her på siden finder du alle de badesko vi har på lager fra smarte Konfidence. Badesko er de seneste år blevet uhyre populære hos både store og små, da de eksempelvis gør turen på stranden med mange småsten noget mere behagelig og ikke mindst sjovere.

Tilføjet kurv