Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stasher

2

Stasher

Genanvendelige silikone opbevaringsposer fra Stasher

Opbevaringsposerne fra Stasher kan genanvendes utallige gange. De er produceret i den absolut bedste silikone, som ikke slides ned over tid. Stashers opbevaringsposer er produceret til at holde - omend du putter dem i køleskabet, fryseren, mikrobølgeovnen, ovnen eller opvaskemaskinen, så holder de til det.

De er bedre for både dig, dine børn og miljøet. Opbevaringsposerne fra Stasher indeholder hverken BPA, BPS, bly, latex eller phthalater. Produkterne lever op til alle de europæiske sikkerhedsstandarder for mad, og selv de farver der anvendes til at farve opbevaringsposerne, er helt sikre.

Historien om Stasher

Det startede som en opbevaringspose, men har udviklet sig til en global mission; i dag har Stasher erstattet mere end en milliard plastikposer fra at ryge på lossepladsen eller i havet.

Det hele startede i et køkken, da stifteren Kat Nouri var i gang med at pakke madpakken til sine børn. Hun tænkte over, hvor meget plastikaffald hendes familie producerede, så hun ville lede efter et alternativ. Da hun ikke kunne finde et, besluttede hun sig for selv at designe et smukt og funktionelt produkt, som kunne anvendes igen og igen.

Med en baggrund indenfor silikone tekstiler designede Kat verdens første selvforseglende opbevaringspose i silikone, som gør noget godt for planeten hver gang en ny sælges, og hver gang du bruger den. I dag har Stasher allerede solgt millioner af poser, og bliver hele tiden mere populære. De kan anvendes både i køkkenet og udenfor det, til opbevaring af hvad du nu har brug for.

Tilføjet kurv