Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Eeboo

129

Eeboo

Kreative og lærerige produkter til børn fra Eeboo

Eeboo skaber helt originalt og forfriskende legetøj og gaver, med illustrationer fra velkendte kunstnere fra børnebøger. Alle produkter er tiltænkt børn eller familien. Mange spil og aktiviteter er baseret på tidligere formater, som Eeboo genopfinder med ny kunst med et mere moderne design.

Med Eeboo lærer børn at læse, tegne, lege kreativt og at fortælle historier. Mange af Eeboos produkter har vundet Oppenheims Best Toy Awards og andre priser. 

Alle produkter er af høj kvalitet, og der er arbejdet hårdt på dem - de er både holdbare og smukke at se på. Eeboo håber at deres produkter inspirerer forældre til at lege med børnene, ved bordet eller på gulvet!

Eeboo - Brugbare, smukke og sjove produkter

Eeboos produkter bliver udviklet efter konsultationer med lærere, psykologer, forfattere, kunstnere og forældre. På den måde skiller de sig ud fra mængden - produkterne er brugbare, smukke og sjove. 

Kunder elsker Eeboos produkter fordi de hjælper med at styrke forholdet mellem børn og forældre, og styrker barnets selvfølelse og selvtillid ved hjælp af leg. Der er mange produkter til børn i alle udviklingstrin.

Eeboo er et familieejet firma, og har i mere end 25 år produceret helt unikke og fantastiske produkter til børn og familier. Produkterne er holdbare og produceret i bæredygtige materialer, så de er et godt valg til alle, der ønsker at passe på planeten.

Eeboo bøger

Vi har et kæmpe udvalg af bøger fra Eeboo og mange andre. Eeboo bøger er intet mindre end fantastiske. Lad jeres pige eller dreng få øjnene op for bøger i en tidlig alder. Han eller hun vil elske det.

Gode Eeboo bøger

Er I på jagt efter fine badebøger, billedbøger, stofbøger, træbøger eller malebøger fra bl.a. Eeboo, er dette stedet at lede.

Børnebøgerne fra Eeboo fremstilles specielt til børn, og er således af en god kvalitet og slidstærkt. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan Eeboo bøgerne selvfølgelig holde til.

Puslespil fra Eeboo

I denne kategori finder du alle puslespil fra Eeboo til børn i alle aldre. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde præcis det, du leder efter.

Vi fører et fint udvalg af puslespil mærker - inklusive Eeboo. Eeboo puslespil er et perfekt valg.

Vi vil anbefale dig at du bruge vores filtersystemet når du søger efter puslespil fra Eeboo til din dreng eller pige. Uanset dine præferencer kan vi forsikre dig om, at du kan vælge de puslespil som du og din pige eller dreng vil elske.

Vi leverer Eeboo puslespil

Vi håber, at du kan finde de perfekte Eeboo puslespil til dit barn på Kids-world.

Vi har fantastiske Eeboo puslespil. Derfor tror vi, at du finder helt specifikt hvad du søger efter.

Køb skitseblokke, spil og farveflyanter fra Eeboo med gratis fragt

Hver gang I shopper hos os, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med skitseblokke, spil og farveflyanter fra Eeboo helt gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Når I handler her hos Kids-world, kan I tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I enten betaler den første i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges ifm. placeringen af ordren - det er også her, I kan se alle kreditmulighederne.

Tilføjet kurv