Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

B. toys legetøj

34
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
B. toys Aktivitetslegetøj - 6 Bolde - Ballyhoo B. toys Aktivitetslegetøj - 6 Bolde - Ballyhoo 253,47 DKK
Oprindeligt:  389,95 DKK  
B. toys Hammerleg B. toys Hammerleg  359,95 DKK 
30%
B. toys Orkester m. Lyd & Lys - Symphony in B - Multifarvet B. toys Orkester m. Lyd & Lys - Symphony in B - Multifarvet 559,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

B. toys legetøj

Lad børnene sætte reglerne for leg med B. toys

B. toys laver sjovt, unikt og farverigt legetøj til børn, som inspirerer deres individualitet. Med de uventede farver og teksturer, nye sensoriske oplevelser og lærerige funktioner, er produkterne fra B. toys et helt sikkert hit blandt børn. Desuden er legetøjet af meget høj kvalitet, og lavet til at flere generationer kan få glæde af det.

Opdag historien bag B. toys

B. toys startede med en passion for børn og en fælles drøm mellem to designer-venner. Efter årtier i legetøjsbranchen, fandt et hold designer-mødre fra DoodleDo sammen med den familieejede producent Battat. De besluttede sammen, at det var tid til et legetøjsmærke, som både gjorde en forskel for vores planet og børnene på den.

I dag fortsætter B. toys med innovation inden for det visuelle og funktionelle legetøjsdesign. Fra nye tilføjelser til klassisk børnelegetøj, til det helt nye og moderne - B. toys dækker samtlige behov, og det vil de blive ved med.

Bæredygtig indpakning

Selvom legetøj ofte kommer i smukke kasser eller pakket smukt ind, er det bestemt ikke godt for miljøet. Derfor anvender B. toys de mest genanvendelige materialer og soja-baseret blæk for at minimere miljøpåvirkningen. Reducer. Genbrug. Genanvend. Det er sådan B. toys kører deres firma, og der anvendes altid så lidt indpakning som muligt.

Hvad angår selve legetøjet, er det bygget så robust at det kan genbruges på gammeldags facon - ved at gives videre fra barn til barn.

Bolde fra B. toys til baby og barn

Bolde fra B. toys er hyggeligt legetøj, som kan benyttes af både drenge og piger i alle aldre. Kort sagt, man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde.

Her hos os finder du et pænt og alsidigt sortiment af B. toys bolde og bolde fra andre mærker.

Holdbare B. toys bolde

Vi har bolde fra B. toys og mange andre brands i fine materialer, størrelser og farver. Lykkedes det dig ikke at finde den den ønskede bold fra B. toys, skal du endelig kigge i en af de andre brand-kategorier.

B. toys legetøjsbiler

Her i kategorien kan I finde de fede legetøjsbiler fra B. toys, som er garante for mange timers leg.

B. toys er et stærkt brand, som er kendt for deres smarte legetøj. Således også legetøjsbiler til små og store.

Køb Legetøjsbiler fra B. toys i gode materialer

B. toys og de andre brands laver et væld af legetøjsbiler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Rangler fra B. toys

Rangler fra B. toys er noget fantastisk legetøj til de mindste børn. B. toys designer de fineste rangler i gedigne materialer.

B. toys rangler og motorisk øvelse

B. toys ranglerne og de andre mærker er kendetegnet ved deres skønne designs som eksempelvis kaniner, hunde og lamaer. Eller måske er B. toys ranglen designet som en svane, kat eller en giraf.

Rangler fra B. toys i tidssvarende farver

B. toys og de andre brands designer et væld af rangler i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver

Få leveret B. toys helt gratis

Hver gang I handler her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med legetøj fra B. toys til en adresse i Danmark ganske gratis.

Tilføjet kurv