Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Filia

6

Filia

Filia oliekridt og farveblyanter til børn

Her hos Kids-world.dk kan du finde hele vores udvalg af farveblyanter og oliekridt fra Filia. Skal børnene i gang med at farvelægge skitsebøgerne eller lade fantasien løs på et stykke papir, er farveblyanterne fra Filia det ideelle redskab.

Vi bestræber os på altid at have et godt udvalg af farveblyanter og oliekridt fra Filia og mange andre. Så uanset om du leder efter tøj, udstyr, sko eller måske legetøj til dit barn, så har vi det her på shoppen.

Filias oliekridt har været anvendt gennem mange generationer, så mange forældre husker dem sikkert selv fra både børnehaven og skolen. De fedter ikke og er af fremragende kvalitet. Filia giver dig samtlige basisfarver i en pakke, så dit barn nemt har adgang til hele regnbuen.

Filias oliekridt er fantastiske til både nybegyndere og øvede - at tegne er for alle. Produkterne er særligt velegnede til pap og papir, og takket været deres spidse top er det muligt at lave mange detaljer.

Shop Filia med fri fragt

Hver gang du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret dine farveblyanter og oliekridt fra Filia helt uden beregning.

Vi tilbyder gratis kredit: På betalingssiden finder kan du se hvilke muligheder du har, for at vente med at betale for ordren til den første i en given måned, eller til når børnepengene lander hos jer.

Kiggede du forgæves efter et bestemt produkt fra Filia, er du meget velkommen til at kontakte vores support.

Tilføjet kurv