Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Krea legetøj til børn

13

Krea legetøj

Her hos Kids-world kan du købe legetøj fra Krea til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af legetøj fra en lang række brands - også Krea. Sortimentet består af alt det spændende fra Krea, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Krea er et kendt dansk mærke, som blev stiftet i 1971. Siden da har de produceret og leveret fantastisk trælegetøj til flere generationer af danske familier, som er kendt for dets fantastiske kvalitet. Med Kreas produkter i mange timers leg i hjemmet garanteret.

Kreas produkter har altid været, og er fortsat meget populære i institutioner på grund af deres robusthed og holdbarhed. Krea gik desværre konkurs i 2011, men videreføres i dag af Maki som arbejder videre på Kreas ideer om lærerigt legetøj - de udgiver også fortsat produkter under Krea-navnet.

Krea trælegetøj

Krea trælegetøj er robust og godt stykke legetøj for baby og børn. Det er først og fremmest et naturprodukt. Trælegetøjet trækker dybe spor tilbage til en svunden og ukompliceret tid.

Krea trælegetøjet er særdeles holdbart og kan nemt leges med af flere generationer.

Trælegetøj fra Krea i særdeles god kvalitet

Trælegetøjet fra Krea producere i godkendt træ i en god og malet med miljørigtig maling.

Trælegetøjet fås i en bred vifte af farver og former. I vores sortiment af legetøj har vi trælegetøj formet som tog, biler, dyr, klodskasser, spil og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Krea babylegetøj

Er I på jagt efter babylegetøj fra Krea, kan I finde det lige her. de første år af et barns liv sker der virkelig meget i dets motoriske og sanselige udvikling.

Hvis I vil hjælpe jeres pige eller dreng godt på vej ved at styrke dets motorik, sanser og udvikling, kan I give det forskellig slags Krea legetøj, som både udfordrer og underholder.

Glæd jeres baby med noget babylegetøj fra Krea

Med Krea babylegetøj får I et stykke legetøj, de fleste babyer kan lege med i mange timer. Har I dermed et ønske om at forkæle jeres barn, kunne I jo overveje noget af det gode legetøj fra Krea.

Shop babylegetøj fra Krea her

Her på Kids-world.dk kan I finde legetøj til babyer i en bred vifte af farver, og vi har babylegetøj i alle prisklasser.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte blandt Krea babylegetøjet, så tag et kig på nogle af de andre brands, vi forhandler.

Dukkevogne fra Krea

Er du på jagt efter en Krea dukkevogn til dukken derhjemme, er du kommet til det helt rigtige sted.

Dukkevognene fra Krea er egnet til mange timers dukkeleg, hvor jeres barn kan lege mens de sociale færdigheder udvikles.

Robuste dukkevogne fra Krea

Krea dukkevognen er et robust og fantastisk stykke legetøj til drenge og piger

Bestil din pige eller drengs Krea dukkevogn her hos Kids-world. Vi kan tilbyde et stort udvalg af dukkevogne fra bl.a. Krea.

Betal din Krea dukkevogn med børnepenge

Vi leverer gratis til danske adresser - uanset om Vi sender din ordre med Krea dukkevognenså hurtigt vi kan. Dette gælder på alle pakker - også pakker med dit barns nye dukkevogn fra Krea.

Krea gåvogn

Er I på udkig efter en Krea gåvogn til jeres dreng eller pige? Så Se vores udvalg af gåvogne fra Krea her på siden.

Gåvogne fra Krea kan købes i flere forskellige farver og designs - ens for dem alle er, at de vil hjælpe jeres barn til at holde balancen.

En Krea gåvogn med plads til yndlingsbamsen

De fleste gåvogne fra Krea er udstyret med opbevaring, så jeres pige eller dreng har mulighed for at køre rundt i hele huset med hans eller hendes yndlingslegetøj.

Krea barnevognskæder i flotte designs

Krea barnevognskæderne og barnevognskæderne fra de andre mærker producerer med motiver såsom søstjerner, katte og kaniner. Måske er barnevognskæden fra Krea helt uden motiver af stjerner og dyr, som blot har nogle pæne farver - hvad end de har ikke har, kan I blive klogere på, her i kategorien.

Bestil Krea barnevognskæder med hurtig levering

Vi tilbyder betaling med jeres børnepenge, som vi kalder for Børnepengebetaling. Du har dermed muligheden for, at vente med at betale for jeres pakke med en Krea barnevognskæde, til når børnepengene er kommet.

Gynger fra Krea

Hvis dit barn har krudt i bagdelen, så kan det være, at en gynge fra Krea er lige det, som de står og mangler. Her hos Kids-World finder du et stort udvalg af flotte og sjove gynger fra Krea. Gyngerne er primært lavet til indendørs brug, men hvis vejret er godt kan de også bruges i haven. Kig dig omkring i vores sortiment og se om du ikke kan finde den helt rigtige Krea gynge til dit barn.

Krea gynger udvikler dit barns motorik

Gyngerne fra Krea er ikke kun god underholdning for dit barn, de er også med til at udvikle og stimulere deres grovmotorik, balance og selvtillid. Din dreng eller pige kan både sidde og stå på Krea gyngerne alt efter humør og mod. 

Krea rangler til piger og drenge

Rangler fra Krea er noget fantastisk legetøj til de mindste. Krea producerer de fineste rangler i gedigne materialer.

Rangler fra Krea og motorisk øvelse

Ranglerne fra Krea og de andre mærker er kendetegnede ved deres skønne udformninger som fx kaniner, hunde og bjørne. Eller måske er ranglen fra Krea designet som en kat, svane eller en giraf.

Køb rangler fra Krea i skønne designs

Krea og de andre brands designer et væld af rangler i giftfri og miljørigtige materialer samt flotte farver

Gratis fragt ved køb af legetøj fra Krea

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Krea, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Krea her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte legetøj. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv