Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Connetix magnetsæt

28

Connetix magnetsæt

Innovative magnetsæt til børn fra Connetix

Connerix er kreativt, interaktivt bygge legetøj til børn, som lader dem opbygge former og konstruktioner i 2D og 3D-designs. Børn får rig mulighed for at bruge deres kreativitet og fantasi når de leger og bygger. De magnetiske plader fra Connetix bidrager til børns kognitive udvikling, rumlige bevidsthed, hånd-øje koordination, motorik, og hjælper dem med at opbygge generel viden om det at bygge. 

Børn får mulighed for både at lege alene i timevis eller sammen med venner og familie, hvilket også kan hjælpe med at lære om teamwork, samarbejde, tålmodighed og fokus. Dine børn kan bygge store slotte og tårne, nye hjem til deres legetøj, eller udforske 3D-former og mønstre i mens de har det super sjovt.

Connetix magnetplader passer til børn fra 3 år og opefter. De tilbyder uendelige legemuligheder, og magneterne er ekstra stærke og kommer i mange flotte farver. Dit barn vil kunne konstruere alt fra slotte og tårne til dyr og biler.

Historien om Connetix

Connetix Tiles brandet blev stiftet i juni 2019 af to familier, som havde lært hinanden at kende da deres børn begyndte i skole sammen. De observerede hvor meget deres børn elskede at lege med magneter og hvor lærerigt det også var for dem, så de besluttede sig for at lave deres egne magneter som skulle være stærke og sikre, med tydeligere brydninger end man ellers kunne finde på markedet. 

Hovedpersonerne bag Connetix hedder Brea, hun er skolelærer og mor til 3 små børn. Hun har en stor lidenskab for læring gennem leg, og interaktivt legetøj der vokser sammen med dine børn.

Dave er forretningsmand og har tilbragt 5 år på et kontor for ingeniørarbejde og mekanisk design. Dave har dermed masser af erfaring hvad angår design og produktion, og han har også to små børn som nyder at tage deres Connetix magnetsæt med sig overalt hvor de tager hen.

Connetix kuglebane

Connetix laver en række forskellige kuglebaner, hvor du kan sammensætte dem og selv bestemme kuglens vej igennem din Connetix kuglebane.

Du kan selv bygge din Connetix kuglebane, som du ønsker det ud fra de forskellige Connetix sæt med Connetix magneter og tiles. Din Connetix kuglebane kan blive endnu større ved, at du sammensætter de forskellige sæt eller tilføjer Connetix tiles eller magneter fra andre sæt, da de passer sammen.

I vores sortiment af Connetix kuglebaner finder du forskellige varianter - så der er Connetix kuglebaner til ethvert behov. Har vi mod forventningen ikke netop den Connetix kuglebane, som du søger, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Connetix tiles

Skal din Connetix kuglebane udbygges, eller ønsker du bare at tilføje endnu flere dele til dine Connetix magnetsæt, så kan du finde Connetix sæt med magneter eller tiles her, så du kan bygge videre. Se både de forskellige Connetix pastel og de andre Connetix tiles her.

Du finder både Connetix tiles 100 og en lang række andre sæt med Connetix tiles i vores sortiment. Så uanset hvor mange Connetix tiles du leder efter, så er der god chance for, at du kan finde dem her.

Connetix pastel

Connetix pastel er nogle af de populære Connetix magnetsæt, som vi har i vores sortiment. Du finder både Connetix pastel, hvor du kan bygge konkrete sæt, men du kan også bruge de mange Connetix pastel tiles til at sætte sammen med dine andre Connetix pastel tiles og bygge endnu større sæt, hvor fantasien slippes løs.

De mange Connetix pastel magnetsæt kommer i flere udgaver, hvor du kan få Connetix pastel sæt med flere hundrede dele til. Så der er noget at give sig i kast med, når du væger Connetix pastel.

Find mange forskellige Connetix tiles

Uanset om du søger efter små sæt med Connetix tiles, eller om du er på udkig efter de helt store sæt med Connetix tiles, så finder du det her.

Vi har Connetix tiles med både 100, 120 og 202 dele. Vi har også de små sæt med Connetix tiles, hvis du blot mangler få Connetix tiles for at kunne bygge det magnetsæt, som du ønsker. Det er kun fantasien - og antallet af Connetix tiles, der sætter grænsen.

Connetix magneter

Connetix kuglebanen og de mange flotte Connetix magnetsæt fungerer ved, at du sætter pladerne og delene sammen via magneterne. Du behøver ikke købe magneter ved siden af, da magneterne er en indbygget del i de forskellige Connetix tiles.

Sådan får du Connetix kuglebane tilbud

Få tilbud på både Connetix kuglebane og diverse Connetix magneter og tiles direkte i din indbakke. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du vores aktuelle Connetix kuglebane tilbud direkte på mail, så du altid er opdateret, når vi har nogle tilbud på Connetix.

Følg os også på sociale medier, da vi også der poster om blandet nyheder og tilbud på vores forskellige brands - herunder selvfølgelig også Connetix.

Gratis fragt når du køber Connetix

Bare rolig, der kommer ikke fragtomkostninger oveni din pris, når du køber en Connetix kuglebane eller Connetix magneter og tiles her. Vi tilbyder dig nemlig gratis fragt på alle ordre - uanset din ordrestørrelse, så længe du har en dansk leveringsadresse.

Den service har vi længe tilbudt vores kunder, uanset om der shoppes Connetix eller nogle af de mange andre brands, som vi har i vores sortiment.

Tilføjet kurv