Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sigikid

38

Sigikid

Historien bag Sigikid

Sigikid er et familieejet firma. De har eksisteret i mere end 150 år. Sigikids moderselskab er H. Scharrer & Koch GmbH. De blev stiftet i 1856 og producerede oprindeligt glasperler. I 1910 overtog Theo Köhler forretningen og introducerede legetøj til sortimentet.

Da den næste generation i familien overtog i 1968, blev trademarket Sigikid født. Navnet er en kombination af grundlæggerens fornavn Sigi, kort for Sigrid, og kid, efter Axel - den førstefødte i Gottstein-familien.

I dag er det Axel som driver Sigikid i Tyskland, mens søsteren Eva og hendes mand styrer forretningen i USA.

Sigikid Beasts Town

Sigikid Beasts Town er en serie af sjove bamser med masser af personlighed. Disse bæster er mere end blot tøjdyr, de udgør en ven for livet.

Alle Sigikid Beasts er designet med en unik personlighed, sit eget navn og historie. Designerne har været ekstra opmærksomme på at anvende unikke materialer af høj kvalitet til Sigikid Beasts Town karaktererne.

De unikke Sigikid Beasts har deres navn og historie printet på et tag på engelsk, tysk og fransk. Sigikid Beasts Town bliver designet i Tyskland og fremstillet i Europa.

Du finder mange forskellige typer bæster i kollektionen af Sigikid Beasts. En fræk flamingo eller en snu prærieulv. Sigikid Beasts er designet med sjove menneskelige træk, som giver dem ekstra meget personlighed.

Der er mange børn og voksne som samler på tøjdyrene fra Sigikid Beasts Town serien. De vil blive dit barns nye bedste ven i hverdagen, da de er både bizarre og uimodståelige.

Shop Sigikid Beasts Town med gratis fragt

Du behøver ikke at tøve med at købe Sigikid Beasts Town bamser eller nogle af de mange andre produkter fra Sigikid til dit barn online. Hos Kids-world får du gratis fragt til en hvilken som helst adresse i Danmark.

Vi har mulighed for altid at tilbyde dig gratis fragt på dine bestillinger fra vores webshop. Vi sender derfor hurtigt din ordre på Sigikid produkter.

Du får altså både gratis fragt og hurtig levering direkte til dit hjem, når du vælger at bestille fra Kids-worlds webshop.

Tilføjet kurv