Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Done by Deer

552
Størrelse

Done by Deer

Done by Deer - Moderne og grafisk design

Done by Deer er et dansk brand, der producerer babyudstyr og interiør til børneværelser. Med sine grafiske figurer og skandinavisk design er mærket blevet utroligt populært. Stilen og filosofien er enkel. 

Done by Deer kombinerer innovativt design, sikkerhed og en dristig brug af farver. Designet stimulerer barnets sanser og naturlige udvikling med spændende materialer, farver og små detaljer, som barnet kan udforske.

Done by Deer Candyfloss, Dots, Contour og Zoopreeme

Kids-world fører et bredt udvalg af de populære serier; Candyfloss, Contour, Zoopreme og Dots. Alle produkterne passer flot ind i den moderne og enkle indretning. Indret babyværelset i de flotte pasteller og skab et roligt og hyggeligt værelse til den lille - med plads til at gå på opdagelse med bamserne fra Zoopreeme serien, eller spot de forskellige dyre-motiver i printet på Contour. 

Done by Deer er lig med hygge

Skab en hyggelig pusleplads med Done by Deer puslehynde, musikuro og hylder. De små pixibogshylder er perfekt til opbevaring af cremer, vaskeklude, ekstra sut og lign. der er rart at have lige ved hånden. 

Farverne på Done by Deer er afdæmpede og unik for tidens trends med de flotte nuancer af pudder rosa, petroleum, grøn og grå. Mest kendt er den klassiske babygynge, der i sort passer flot ind på børneværelset eller ophængt i stuen i selv det mest minimalistiske og trendy hjem.

Done by Deer er Oekotex-certificeret

Produkterne er designet af Helene Hjorth (Deer er hjort oversat til engelsk). Helene er dygtig til at spotte tendenserne indenfor moderne design og bruger det, når hun skal designe Done by Deer. Helene udfordrer altid sig selv og overlader intet til tilfældighederne. 

Produkterne skal være innovative, sikre og 100% venlige. Alt testes grundigt for at overholde de strenge europæiske krav, derfor er flere af produkterne også Oekotex-certificerede. Oplev de mange flottet print og motiver i det flotte Done by Deer univers online på Kids-world.

Done By Deer sengerand

En Done By Deer sengerand kan bruges til at afskære børnene fra træk når de skal sove eller lege i kravlegården. En sengerand kan også bruges som en barriere mellem baby og væggene i sengen eller kravlegården.

Sengerand med aftageligt betræk

Det skal gerne være nemt. Derfor finder du i vores sortiment, mange sengerande med et aftageligt betræk, som du nemt kan tage af, og give en tur i vaskemaskinen. Det kan med sengeranden lige som med så meget andet udstyr, være svært at vælge mellem de mange forskellige typer, designs og størrelser for slet ikke at tale om farver og mønstre.

Finder du derfor ikke dén Done By Deer sengerand, så du tænker, passer perfekt ind i jeres hjem, så kig endelig rundt omkring, for at se hvad de andre brands kan tilbyde. Det mest vigtige er, at jeres baby eller barn befinder sig i nogle trygge rammer, når de skal sove eller skal tumle rundt i kravlegården.

Sengetøj fra Done by Deer

Sengetøjet fra Done by Deer kan findes i flere forskellige styles, der er noget til både piger og drenge i alle aldre. Du kan finde sengetøj som sæt og enkeltvis. Derfor er det en god idé, at du læser sengetøjets beskrivelse nøje, så du sikrer dig, at du får det ønskede sengetøj fra Done by Deer.

Forskellige lukkemuligheder

Sammen med oplysningerne omkring Done by Deer sengetøjet finder du ligeledes informationer om hvordan sengetøjet lukkes. Du kan finde sengetøj med alt fra lukning med snøre, skjulte knapper til foldelukning.

Komfort er vigtigt. Vi kan nok godt blive enige om, at der ikke er særdeles sjovt, hvis sengetøjet kradser og dermed ikke er rart at sove med. Netop derfor bør du anskaffe dig noget Done by Deer sengetøj i gode materialer.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra blandt andet Done by Deer

Her på Kids-world.dk har du muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både puder og dyner fra et godt udvalg af lækre mærker som eksempelvis Done by Deer.

Du har derfor nogle gode chancer for, at finde et sæt sengetøj, som behager dig eller din dreng eller pige. Finder du ikke det ønskede Done by Deer sengetøj, skal du endelig benytte dig af muligheden for, at kigge i resten af udvalget af sengetøj.

Badekåber fra Done By Deer til piger og drenge

Vi fører et bredt udvalg af badekåber fra Done By Deer og badekåber fra forskellige mærker. Done By Deer badekåberne sælges i mange forskellige designs, men hvis det ikke lykkes dig at finde den Done By Deer badekåbe, du leder efter, er vi ikke i tvivl om, at du finder en badekåbe fra en af ​​de mange andre brands.

Done By Deer badekåber er perfekte til hyggelige eftermiddage, fredags​​hygge foran fjernsynet, eller til midlertidig brug efter et brusebad.

Done by Deer babylegetøj

Her på Kids-world.dk kan du finde et nydeligt udvalg af babylegetøj fra Done by Deer. Der findes babylegetøj i mange varianter: Noget babylegetøj lavet af træ, som er et smukt og samtidig et holdbart materiale, andet legetøj til babyer er lavet af tekstil og er blødt og dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet produceres i plastik, som er nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Underholdende babylegetøj fra Done by Deer

Babylegetøj skal underholde din dreng eller pige, samtidig med at det udvikler og stimulerer babyens motorik og sanser. Hos Kids-world finder du kun babylegetøj, som er sikkert at bruge for de små børn.

Her på siden finder du vores udvalg af Done by Deer babylegetøj af den fineste kvalitet, og vi håber på, at du finder det babylegetøj fra Done by Deer, som du mangler.

Køb Done by Deer babylegetøj her

Her hos os kan du finde et lækkert sortiment af legetøj til babyer fra Done by Deer i mange varianter til både drenge og piger. Brug filteret i i menuen til at indsnævre søgningen ift. type og farve.

Uanset om du leder efter et stykke babylegetøj fra Done by Deer til dit eget barn, eller du skal bruge en gave til eksempelvis barnedåb, jul eller fødselsdag, så kan du finde det her hos os.

Done By Deer badelegetøj

Det er ikke til at komme udenom badelegetøjet, når man skal hygge sig i vandet på de varme solskinsdage. Vi har badelegetøj til masser af sjov leg fra Done By Deer, som jeres barn kan lege med i havebassinet eller soppebassinet derhjemme.

Done By Deer badelegetøjet er af god kvalitet og slidstærkt. Endvidere er det fremstillet i nogle fine materialer.

I vil bestemt kunne finde det helt rigtige badelegetøj fra Done By Deer eller et af de andre brands her ved Kids-world.

Done by Deer trælegetøj til børn

Legetøj fra Done by Deer i træ er fantastisk underholdning til børn. Trælegetøjet giver mindelser om en svunden og ukompliceret tid. Done by Deer trælegetøj udmærker sig ved at holde godt og kan nemt bruges af flere generationer.

Done by Deer trælegetøj i høj kvalitet

Trælegetøj har det til fælles, at de laves i de bedste materialer i en glimrende kvalitet.

Vi har legetøj fra Done by Deer og mange andre et væld af farver, former og figurer såsom spil, klodskasser, dyr, tog, biler og meget meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Done by Deer bamser i bedste kvalitet

Done by Deer er kendte for at producere bamser i en virkelig fin kvalitet. I bliver ikke skuffet over jeres nye køb, når jeres barns øjne lyser op, ved synet af bamsen fra Done by Deer.

Done by Deer fremstiller bamser i flotte, søde og bløde kvaliteter. Med en bamse fra Done by Deer sikrer I jer, at jeres barn får sig en uundværlig legekammerat og legekammerat i mange år.

Hvem kan ikke huske sin første bamse, og hvilken glæde minderne stadig kan give.

Barnevognskæder fra Done by Deer med flotte motiver

Barnevognskæderne fra Done by Deer og fra de andre brands kendetegnes ved at designe deres skønne barnevognskæder udformet med isbjørne, kaniner og søstjerner. Måske er barnevognskæden fra Done by Deer helt uden motiver, som blot har nogle pæne farver. Hvad end de har eller ikke har, kan du se her på siden.

Bideringe fra Done By Deer til babyer

Klør gummerne på dit barn? Hvis ja, kan det være en særdeles god idé med en Done By Deer bidering til din dreng eller pige. Det kan nemt være en udfordring, når gummerne begynder at klø, og din pige eller dreng gerne vil have noget at klø igen med.

I denne kategori kan du se hele det lækre udvalg af Done By Deer bideringe til småbørn. Du vil helt sikkert kunne finde en bidering fra Done By Deer, som passer til din smag.

Nydelige Done By Deer bideringe

Bideringene fra Done By Deer og de mange andre brands laves i enkle og smarte designs

Done By Deer bøger

Her på siden kan du finde vores brede udvalg af børnebøger fra Done By Deer og bøger fra mange andre til børneværelset. Done By Deer bøger er intet mindre end fantastiske. Det er slet ikke en dum idé, at lade din dreng eller pige få øjnene op for bøgernes verden så tidligt som muligt. Han eller hun vil helt sikkert elske det.

Fine bøger fra Done By Deer

Hvis du er på udkig efter flot træbøger, malebøger, billedbøger, badebøger eller stofbøger fra eksempelvis Done By Deer, er dette stedet at lede.

Done By Deer bøgerne i vores sortiment er produceret specielt til børn, og er således af god kvalitet og slidstærkt. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan Done By Deer bøgerne naturligvis holde til.

Done By Deer bolde

Bolde er uundværlige i børnenes udvalg af legetøj. Done By Deer bolde er sjovt legetøj, som kan benyttes af både drenge og piger samt til børn i alle aldre. De fleste kan i hvert fald godt lide, at lege med bolde.

Her hos os finder I et godt sortiment af Done By Deer bolde og bolde fra andre mærker.

Fine Done By Deer bolde

Vi kan tilbyde bolde fra Done By Deer og mange flere brands i varierende størrelser, farver og materialer. Lykkedes det jer ikke at finde den helt rigtige Done By Deer bold, skal helt sikkert forsøge jer med en af de andre mærker.

Done by Deer dukkeseng

Køb dit barns Done by Deer dukkeseng her hos os. Vi fører et spændende udvalg af dukkesenge her hos Kids-world.dk, og vi er sikre på, at I nok skal finde en dukkeseng fra eksempelvis Done by Deer, som jeres barn vil blive rigtig glad for at lege med.

Done by Deer dukkesengen er egnet til mange timers dukkeleg, hvor børnene kan lege mens han eller hun udvikler sine sociale færdigheder.

Med en Done by Deer dukkeseng gør du barnets leg med dukken endnu sjovere. Husk endelig at købe ekstra betræk med til madrassen, så barnet også kan hygge sig med at skifte betrækket på madrassen.

Solide dukkesenge fra Done By Deer

Done By Deer dukkesengen i træ er et robust og lækkert stykke legetøj til piger og drenge

Køb din pige eller drengs Done By Deer dukkeseng her hos os. Vi fører et stort udvalg af dukkesenge og andet tilbehør fra fx Done By Deer.

Done by Deer gåvogn

Søger du en Done by Deer gåvogn til din dreng eller pige? Så overvej lige de lækre Done by Deer gåvogne.

Gåvogne fra Done by Deer kommer i flere forskellige farver og designs. Ens for dem alle er, at de vil give ham eller hende noget støtte ifm. de første skridt og balancetræningen.

En Done by Deer gåvogn med plads til opbevaring

Med plads til opbevaring, har dit barn mulighed for at tage sin yndlingsbamse med rundt på tur i hele huset. Med en Done by Deer gåvogn, bliver det hele bare lidt sjovere for dit barn at lære at gå.

Legetøjsbiler fra Done By Deer

Her på siden kan du købe de seje Done By Deer legetøjsbiler.

Done By Deer er et fantastisk mærke, som er kendt for deres seje legetøj inklusiv deres legetøjsbiler til drenge og piger.

Køb Done By Deer legetøjsbiler i gode materialer

Done By Deer og de andre mærker producerer et væld af legetøjsbiler i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver.

Puslespil fra Done By Deer

Hos Kids-world tilbyder vi dig et godt udvalg af puslespil fra Done By Deer og mange andre brands. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du finder lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi fører et bredt sortiment af puslespil brands - inklusive Done By Deer. puslespil fra Done By Deer er et godt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filtersystemet når du leder efter Done By Deer puslespil til dit barn. Uanset din stil kan vi garantere dig om, at du vil finde de puslespil som du og dit barn ønsker.

Se puslespil fra Done By Deer i dag

Hvis du beslutter at købe din piges eller drengs nye Done By Deer puslespil hos Kids-world, bliver vi ekstremt glade og vi forsikre, at du ikke fortryder det.

Vi har fantastiske Done By Deer puslespil. Derfor stoler vi på, at du vil finde helt specifikt hvad du ønsker.

Puttekasser fra Done By Deer til de yngste

Puttekasser fra Done By Deer er fantastisk legetøj til de mindste. Done By Deer fremstiller de fineste puttekasser i miljørigtige materialer.

Done By Deer puttekasser kendetegnes ved deres flotte designs af eksempelvis en enkel kasse med huller og pæne malede motiver.

Done By Deer og de andre mærker producerer forskellige puttekasser i tidssvarende farver samt giftfri og miljørigtige materialer

Rangler fra Done by Deer til børn

Done by Deer rangler er fantastisk legetøj til småbørn. Done by Deer laver de herligste rangler i gode og gedigne materialer.

Done by Deer ranglerne og de andre brands er kendetegnet ved deres flotte udformninger som fx flamingoer, lamaer og bjørne, eller måske er Done by Deer ranglen designet som en flodhest, giraf eller en kat.

Done by Deer og de andre brands designer et væld af rangler i miljørigtige og giftfri materialer samt tidssvarende farver.

Done By Deer madkasse

I denne kategori du kan se alle madkasser fra Done By Deer til børn i alle aldre. Uanset din drengs eller piges alder, får du fine muligheder for at finde den rigtige Done By Deer madkasse til din dreng eller pige.

Vi fører et stort udvalg af madkasser mærker - inklusive Done By Deer. Done By Deer madkasser er et ideelt valg.

Vi er overbeviste om, at vores filter system kan hjælpe dig i din søgning på den madkasse du er på jagt efter.

Køb madkasser fra Done By Deer her

Vi håber, at du kan finde den ideelle Done By Deer madkasse til dit barn på Kids-world.

Vi leverer smukke madkasser fra Done By Deer. Derfor håber vi, at du opdage præcis hvad du søger.

Nyheder, nye kollektioner og tilbud fra Done by Deer

Produkterne fra Done by Deer er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Done by Deer bliver lanceret. 

På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Done by Deer til nedsat pris. Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Done by Deer med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Betal for Done by Deer dukkesengen med børnepengekredit

Vi tilbyder betaling med børnepenge, hvilket vi kalder for Børnepengebetaling. Med vores Børnepengekredit-ordning, kan du vælge at betale, til du har modtaget dine børnepenge. Kredit-ordningen er selvfølgelig gebyrfri.

Køb Done by Deer med fri fragt

Hver gang du køber en Done by Deer her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din ordre med gratis fragt.

Du får selvfølgelig også fri fragt, når du køber Done by Deer i vores Done by Deer udsalg.

Tilføjet kurv