Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BeSafe

33
26%
BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Fresh Black Cab BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Fresh Black Cab 3.499,58 DKK
Oprindeligt:  4.699,95 DKK  
24%
BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Metallic Mélange BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Metallic Mélange 3.799,96 DKK
Oprindeligt:  4.999,95 DKK  
24%
BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Anthracite Mesh BeSafe Autostol - iZi Turn i-Size - Anthracite Mesh 3.799,96 DKK
Oprindeligt:  4.999,95 DKK  

BeSafe

BeSafe autostole - Sikkerhed frem for alt

BeSafe er et norsk firma, grundlagt i Krøderen. De er et førende brand indenfor udvikling og produktion af autostole til børn, samt andre babyprodukter.

BeSafe distribueres i flere end 50 lande. Visionen er at skabe de bedste og mest sikre autostole til børn, så ingen børn kommer alvorligt til skade under eventuelle bilulykker. Med de sikre billøsninger kan børn tage med familien på tur på en sikker måde og skabe minder og eventyr sammen.

BeSafes produkter fokuserer alle på sikkerhed. Der lanceres ofte nye produkter med de nyeste funktioner. Der investeres hvert år mange penge i forskning og udvikling. BeSafe samarbejder også med forskningsinstitutioner og organisationer, der promoverer sikker trafik, samt medicinske institutioner verden over.

Mange års erfaring med sikkerhed til børn

BeSafe blev grundlagt i begyndelsen af det 20. århundrede. Dengang lavede firmaet sæder til den type transport, der blev anvendt dengang, såsom heste. Sadler var vigtige på det tidspunkt. I 1930'erne begyndte der at ske en udvikling fra hestetransport til biler, så BeSafe begyndte at producere covers til bilsæder og udvidede senere hen deres udvalg.

I 1960 begyndte BeSafe at udvikle deres første barnesæde til biler - og resten er historien. BeSafe er international anerkendt for innovation angående autostole til børn.

BeSafe autostole til både babyer og store børn

BeSafe laver autostole til børn i flere aldersgrupper. Du finder derfor både BeSafe autostole til babyer, børn og større børn.

Autostolene fra BeSafe er udviklet med henblik på at skabe nogle af markedets mest sikre autostole, samtidig med at de giver rigtig god komfort for barnet, samt giver forældrene en lang række hjælpende funktioner, der gør livet med et barn i autostolsalderen lettere.

BeSafe Austolene, både dem til de lidt større børn og babyautostolene, har en særlig hjælpsom funktion, som gør det let for forældrene at sætte barnet i autostolen og tage det op derfra igen. Skulderpuderne og siderne har nemlig indbyggede magneter, så du nemt kan sætte skulderpuderne fast, når du tager selen af barnet.

Magneterne holder derefter skulderpuderne og selen, så du ikke skal kæmpe med at få rettet seler til, næste gang du skal sætte barnet ned i autostolen.

Læs mere om de forskellige BeSafe autostole her på siden og se, hvordan de leverer en høj sikkerhed til dit barn. Du kan læse mere om de enkelte BeSafe autostol modeller her på siden, samt få uddybende beskrivelser af autostolene under de enkelte produkter.

BeSafe har i-Size og UN R129

BeSafe autostolene er alle UN R129-godkendte, mens flere af dem også er i-Size. Forstå de to begreber her og forstå, hvorfor de er vigtige, når du skal finde en autostol.

UN R129 er et omfattende sæt regulativer, når det gælder autostole til børn. Regulativet er udarbejdet af FN og skal overholdes, hvis autostolene skal godkendes.

Under UN R129 findes i-Size, der er en bestemmelse, som autostolene kan godkendes efter, hvis de kan anvendes bagudvendte, indtil barnet er over 15 måneder gammel, samt hvis autostolen kan monteres med ISOfix. Så når der står i-Size, så betyder det, at den pågældende autostol kan monteres med ISOfix.

Kend de forskellige BeSafe autostole og selestole

BeSafe har flere forskellige autostole. Her får du et overblik over, hvilke BeSafe autostole der findes i vores kategori:

BeSafe babyautostole

- BeSafe iZi Turn B i-Size
- BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

BeSafe autostole

- BeSafe Stretch
- BeSafe iZi Modular X1 i-Size
- BeSafe iZi Modular A X1 i-Size
- BeSafe iZi Turn i-Size
- BeSafe iZi Turn B i-Size
- BeSafe iZi Turn M i-Size

BeSafe selestole

- BeSafe iZi Flex Fix
- BeSafe iZi Flex S Fix

Du kan læse meget mere om de enkelte BeSafe autostole og selestole herunder. Derudover får du yderligere informationer om de enkelte modeller i deres produktbeskrivelser.

BeSafe iZi Turn i-Size

BeSafe iZi Turn i-Size er en innovativ rotationsautostol til børn med en højde på 61-105 cm. BeSafe iZi Turn i-Size har en række banebrydende funktioner, der gør hverdagen lettere - især for forældrene.

De innovative funktioner i BeSafe autostolen, der har en 360 graders rotation, tæller blandt andet en indbygget sidekollisionsbeskyttelse i stolens skal, mens der er sat en ekstra sidekollisonsbeskyttelse på siden i form af en SIP+.

En af de hjælpsomme funktioner på BeSafe iZi Turn i-Size er den magnetiske assistent i selerne, der gør det nemt at sætte selerne fast på stolens sider, når du skal have et barn i og op fra autostolen.

360 gradersrotationen gør det samtidig nemt for dig som forældre at komme til barnet, idet du kan dreje autostolen rundt. Ikke nok med rotationen så har BeSafe iZi Turn i-Size også justerbare hvilepositioner, som kan indstilles, efter autostolen er monteret.

BeSafe iZi Turn i-Size har fire hvilepositioner og en nakkestøtte med seks trin, så den kan indstilles i takt med, at dit barn vokser.

Den justerbare nakkestøtte i BeSafe iZi Turn i-Size har en kollisionsabsorberende beskyttelse, hvilket gør, at den absorberer sidekollisionsenergien, hvilket giver en ekstra beskyttelse af dit barns hoved og nakke.

Nogle gange skal det gå hurtigt, når man skal afsted. Derfor har BeSafe gjort det nemt for dig at se, om autostolen er monteret korrekt. Det sker både via lyd- og farveindikatorer, så du aldrig er i tvivl om, hvorvidt din BeSafe iZi Turn i-Size autostol er monteret korrekt.

Når du vælger en BeSafe iZi Turn i-Size, kommer den med BeSafes banebrydende monteringssystem, som gør det muligt for dig at montere autostolen horisontalt, uanset bilsædets vinkel.

BeSafe iZi Turn B i-Size

Selvom BeSafe iZi Turn B i-Size kan rotere, så kan den ikke vendes hele vejen rundt. Det er en indbygget sikkerhedsforanstaltning fra BeSafe, da babyautostole ikke må vendes hele vejen rundt - det er derfor ikke muligt at gøre.

BeSafe iZi Turn B i-Size adskiller sig også ved, at den har en lang SIP+ på siden. Her er længden større på BeSafe iZi Turn B i-Size, da den skal dække en længere side af stolen.

Find BeSafe iZi Turn B i-Size i flere forskellige farver

En BeSafe iZi Turn B i-Size er ikke bare en BeSafe iZi Turn B i-Size, autostolene findes nemlig i flere forskellige farver og med forskellige stofmaterialer i autostolene. Det giver flere forskellige farvevalg.

BeSafe iZi Turn M i-Size giver en hjælpende hånd til forældrene

BeSafe iZi Turn findes også i en M-model, der hedder BeSafe iZi Turn M i-Size. Forskellen på BeSafe iZi Turn B i-Size og BeSafe iZi Turn M i-Size er, at BeSafe iZi Turn M i-Size blandt andet har en række mobilfunktioner, som blandt andet er lovkrav i USA og Italien.

BeSafe iZi Turn M i-Size kan kobles op på din app og give dig besked, hvis dit barn får spændt sig fri fra selen, mens i kører. Det kan være en rigtig god forsikring, så du ikke lige pludselig oplever, at dit lille barn bevæger sig rundt eller kommer til skade ved en hård opbremsning.

Derudover har BeSafe iZi Turn M i-Size også den funktion, at den alarmerer dig, hvis du efterlader dit barn i bilen. Her får du alarmer på din mobil, hvis du går fra bilen, mens barnet sidder i autostolen, eller hvis du ved et uheld efterlader dit barn i bilen.

Efter tre alarmer uden respons kontakter BeSafe iZi Turn M i-Size derefter automatisk den person, som du har angivet som kontaktperson, samt den kontakter beredskabet og alarmerer dem om, at der sidder et barn efterladt i en bil. Som nævnt er netop denne funktion et lovkrav i flere lande.

BeSafe Stretch

Når babyautostolen skiftes ud med en autostol, der kan bruges til både store og små børn, så er en BeSafe Stretch et godt bud på en autostol, som du kan bruge i flere år.

BeSafe Stretch anbefales til børn fra 61 cm og op til 125 cm. Her sidder barnet fastspændt med en 3-punktssele.

BeSafe Stretch kan indstilles i flere stillinger, så barnet nemt kan få den optimale og mest behagelige siddestilling, hvis I for eksempel skal køre en længere tur.

Sikkerheden i en BeSafe Stretch består blandt andet i, at skallen er lavet i fleksibelt plastik, hvilket opsamler den energi, som autostolen rammes af, hvis den bliver udsat for en kollektion. På den måde minimeres energien, så barnet i autostolen beskyttes bedre.

Den medfølgende SIP+, som du monterer på den side af autostolen, der vender ud mod bildøren, er derudover medvirkende til at reducere op mod 20% af den energi, som autostolen rammes af, hvis den udsættes for en sidekollision.

Ligesom ved de andre autostole fra BeSafe kan betrækket på en BeSafe Stretch tages af os maskinvaskes. Husk her at følge de angivne vaskeanvisninger.

BeSafe iZi Flex FIX i-Size

Skal du have en selestol til de helt store børn, så bør du tage et kig på BeSafe iZi Flex FIX i-SIze, der kan have børn mellem 100 og 150 cm siddende. BeSafe iZi Flex FIX i-SIze har en helt unik ryghøjde, så du kan have de store børn siddende godt beskyttet i bilen. Selestolen BeSafe iZi Flex FIX i-SIze kombinerer både høj sikkerhed og komfort, hvor den har flere justeringsløsninger.

BeSafe iZi Flex FIX i-SIze er med ISOfix-monteringen en nem selestol at montere i bilen. Med i-Size kan du med en i-Size-bil også have tre BeSafe iZi Flex FIX i-SIze selestole stående på bagsæddet.

BeSafe iZi Flex FIX i-SIze har scoret en samlet testscore på 1.9 i testen hos ADAC, så du får altså en selestol med rigtig god sikkerhed, når du ælger en BeSafe iZi Flex FIX i-SIze.

Selestolen fra BeSafe opfylder sikkerhedsforanstaltningerne under UN R129-02, så har du brug for en selestol med plads til høje børn og rigtig god sikkerhed, så bør du i den grad overveje BeSafe iZi Flex FIX i-SIze.

Har du spørgsmål til BeSafe iZi Flex FIX i-SIze eller en af de andre selestole, autostole eller babyautostole fra BeSafe, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe og vejlede dig i dit køb.

BeSafe iZi Flex S Fix

Med en BeSafe iZi Flex S Fix får du en slankere version af BeSafe iZi Flex Fix i-Size. BeSafe iZi Flex S Fix har samme pladsbesparende design, som BeSafe iZi Flex Fix, hvilket gør det muligt at have tre af dem på bagsædet af langt de fleste biler, uden at du får færre sikkerhedsmæssige funktioner og komfort, som du gør det med en BeSafe iZi Flex Fix.

BeSafe iZi Flex S Fix har en pladsfleksibel sidevingekonstruktion, der med SIP-støddæmperne får en ekstra sikkerhed. Det betyder, at den bevægelse, der opstår ved en sidekollision reduceres grundet den mindskede afstand til døren. Derfor udsættes barnet i autostolen for mindre kollisionsenergi.

Her tager du blot SIP-støddæmperen af for at få plads til flere BeSafe iZi Flex S Fix autostole på bagsædet. Men det anbefales altid, at du har en SIP-støddæmper siddende på den side af autostolen, der vender ud mod bildøren.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

Med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size får du en babyautostol med sikkerheden i top. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size scorede 1.3, hvilket er noget af det laveste, som du kan score i testen hos den tyske motor- og turistorganisation, ADAC. Det gør den til en af de mest sikre babyautostole, som du kan finde på markedet i dag.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size har et AGR-certifikat grundet dens indlæg, som giver babyen en optimal støtte i ryggen.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size passer til den samme base, som dens forgænger, samtidig med at den er en del af iZi Modular-konceptet hos BeSafe, som består af babyautostole, småbørnsautostole og en base med ISOfix, som kan bruges til begge stole. Du behøver derfor kun en base, selvom du efterfølgende skal skifte fra en BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size babyautostol til en autostol til større børn.

Da NAF, Norges Automobil-Forund, og Svenske Testfakta i begyndelsen af 2022 testede babyautostole, scorede BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size den højeste karakter og fik 8.7 ud af 10 point.

Med BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size får du en babyautostol, der har en rigtig god kollisionssikkerhed og høj brugervenlighed.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size kommer med ergonomisk udviklede skulderpuder, der er designet til at give barnet så meget plads til frit at bevæge armene, uden det kræver kompromis med sikkerheden. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size er også godkendt i forhold til UN R 129 for autostole.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size

Modular-konceptet, som man kender det fra BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size, går også igen i BeSafe iZi Modular X1 i-Size. BeSafe iZi Modular X1 i-Size har en dynamisk energiabsorbering, der sidder i nakkestøtten og giver autostolen en i særklasse god sidekollisionsbeskyttelse.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size kommer med en SIP+, der er designet med en skydebar konstruktion, der hurtigt og sikkert fastgøres til autostolen. Ligesom Modular Go har BeSafe iZi Modular X1 i-Size også ergonomiske skulderpuder, der er designet og udviklet med udgangspunktet i AGR's rygudviklingsekspertise, samtidig med at det giver barnet god plads til at bevæge armene i autostolen.

I en BeSafe iZi Modular X1 i-Size er det muligt, at barnet kan sidde bagudvendt op til 4-årsalderen. Når barnet sidder bagudvendt i autostolen, så øges sikkerheden markant, idet eventuelle tryk fordeles fem gange bedre. Når barnet sidder bagudvendt, så fordeles trykket bedre ud over hele kroppen, mens det hovedsageligt er hoved- og nakkeregionen, der udsættes for trykket, hvis barnet sidder forudvendt.

Grunden til at du kan bruge en BeSafe iZi Modular X1 i-Size op til dit barn er omkring 4 år, skyldes, at BeSafe iZi Modular X1 i-Size har justerbar benplads.

Med en BeSafe iZi Modular X1 i-Size får du også en autostol, der har one click-installation på ISOfix-basen. Det betyder, at du blot kan klikke den i, for at den står fast. På den måde har BeSafe skabt en autostol, som du nemt kan flytte, ligesom du nemt kan flytte basen med, hvis du skal have dit lille barn og autostolen med i en anden bil.

Både bagudvent og forudvent kan en BeSafe iZi Modular X1 i-Size bruges af børn op til 105 cm.

BeSafe iZi Modular A X1 i-Size har banebrydende selesystem

BeSafe iZi Modular A X1 i-Size er næsten identisk med BeSafe iZi Modular X1 i-Size. Forskellen ligger i A'et, hvilket gækker over, at BeSafe iZi Modular A X1 i-Size har Active Retract Harness.

Active Retract Harness er et selesystem, der hjælper forældrene med at spænde deres barn fast med sikkerhedsselen. Retractorkonstruktionen trækker kontinuerligt i stropperne, så du som forældre blot skal trykke stropperne i skulderpuderne op for en tæt og korrekt pasform, så klarer Active Retract Harness-systemet i BeSafe iZi Modular A X1 i-Size resten.

BeSafe black cab, mélange og mesh

Black cab, mérlange og mesh dækker over materialevalget i forhold til det stof, som de forskellige BeSafe autostole er lavet af. Forskellen på dem er materialernes slidstyrke og farve. For flere af de forskellige BeSafe autostole gælder det, at du kan få de enkelte modeller i flere af de nævnte materialer.

BeSafe ISOfix base til Modular-autostolene

BeSafe laver også en ISOfix base til de forskellige autostole fra Modular-serien. Med en BeSafe iZi Modular ISOfix base kan du nemt montere din BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size eller BeSafe iZi Modular i-Size i din bil.

Når BeSafe autostolene sættes på basen, er der tydelige visuelle og auditive indikatorer på, at den er sat korrekt på. Selve installationen er nem og designet således, at muligheden for fejlmonteringer er reduceret, så længe du følger monterinvsanvisningerne. BeSafe ISOfix basen er både i-Size og har en UN R129-godkendelse.

Kan jeg fjerne BeSafe fra ISOfix basen?

Ja, du kan godt fjerne din BeSafe autostol fra ISOfix basen. Du skal blot klikke den løs ved at trykke på de dertil skabte mekanismer. Når du har gjort det, så kan du fjerne din BeSafe autostol fra ISOfix basen.

Hvilken alder laves BeSafe autostole til?

BeSafe laver autostole til flere aldersgrupper. BeSafe laver både babyautostole, autostole og selestole.

Den danske lovgivning siger, at passagerer under 135 cm skal være fastspændt i godkendt udstyr under kørsel. Bilens fører har ansvaret for, at en passager under 15 år er fastspændt korrekt, samt at anvendt sikkerhedsudstyr som autostole er monteret korrekt efter producentens anvisninger.

Babyautostolene fra BeSafe går fra 0-12 måneder og er beregnet på en vægt hos barnet på op til 13 kg. De er alle bagudvendte, som lovgivningen foreskriver.

BeSafe autostolene kan anvendes fra, at barnet er cirka seks måneder og op til fire år. Autostolene er beregnet til børn på mellem 61 og 105 cm, samt i vægtklassen op til 18-25 kg alt efter den valgte model. BeSafe anbefaler, at børn sidder bagudvendt i autostolen, så længe det er muligt - mindst til barnet er i 4-årsalderen.

Den sidste autostol fra BeSafe er selestolen, som er til børn fra cirka 4-12 år. Selestolene er beregnet til børn på mellem 100-150 cm og 15-36 kg. BeSafe selestolene er alle fremadvendte.

BeSafe tilbehør til køreturene med en baby i autostolen

BeSafe laver også en række tilbehør, som kan bruges sammen med en BeSafe autostol, når familien skal ud på en køretur. Herunder kan du læse mere om en række af de forskellige tilbehørsprodukter fra BeSafe.

BeSafe bæreseler - Se den populære BeSafe Haven

Det kan være en tung omgang at bære rundt på en baby hele dagen. Her kan en bæresele være en rigtig god ide. Med BeSafe Haven bæreselen har BeSafe taget deres tilgang fra autostolene med, når det gælder om at skabe en ergonomisk udformet bæresele, der sikrer, at barnet sidder i den korrekte frøstilling, så den lille ikke udsættes for overbelastninger ved især hofteledene.

BeSafe Haven har flere seler, så den spændes korrekt fast om den af forældrene, der skal have barnet siddende i bæreselen. På den måde er der god støtte til barnet, der kommer til at sidde behagelig.

BeSafe bæreselen har en medfølgende solskærm, som kan klikkes på BeSafe Haven, så barnet skærmes mod solen.

Du finder BeSafe bæreseler i flere forskellige farver her i shoppen, så der skulle være god mulighed for, at du finder lige netop den BeSafe bæresele, som du ønsker.

BeSafe spejle til bilen

Med en bagudvendt autostol kan det være svært at se, hvad den lille laver i autostolen, når man selv sidder på førersædet. BeSafe har gjort det nemt at holde øje med sit barn i autostolen med et babyspejl, der kan sættes fast om nakkestøtten.

Bilens fører kan dermed holde øje med barnet via bakspejlet og babyspejlet, hvilket, hvis monteret korrekt, gerne skal give dig et fuldt overblik over tilværelsen i autostolen.

Hvordan rengør jeg min BeSafe autostol?

Ting kan blive beskidte - især når der er småbørn involveret. Det gælder selvfølgelig også for en BeSafe autostol. Herunder får du en guide til, hvordan du rengør din BeSafe autostol. Husk altid at læse den medfølgende vaskeanvisning, inden du vasker dine BeSafe produkter.

Stofbetrækket tages af sædet. Derefter maskinvaskes det i henhold til anvisningerne på vaskemærkatet. Hvis du sætter betrækket på igen, mens det stadig er lidt fugtigt, så medhjælper det, at du får en god pasform, fremfor hvis du venter med at sætte det vaskede BeSafe autostol betræk på, til det er helt tørt.

Bælterne, spænder og de andre overflader på din BeSafe autostolt ører du af med en fugtig klud og mild sæbe. Hvis du lader sædet tørre i solen, så hjælper det til at fjerne dårlig lugt.

Skumpuderne på din BeSafe autostol, hvis din model har disse, skal du vaske i hånden med koldt vand og mild sæbe, hvis det er nødvendigt. Lad det også lufttørre i solen eller på en overflade indendørs. PAD+ skal du vaske på samme måde.

Selestyret er en integreret del på nogle af de forskellige BeSafe autostole, så det er ikke muligt at fjerne hofteselens styr. Skal du rengøre styret på din BeSafe autostol, skal du tørre det af med en fugtig klud og mild sæbe. Skal denne del rengøres yderligere, så anbefaler BeSafe, at du vender sædet på hovedet og lader hofteselens styr ligge i blød i en balje vand med mild sæbe. Derefter skal selestyret tørre med bunden i vejret.

Du må ikke anvende desinfektionsmidler - hverken via spray, aftørring eller til at gnubbe med på sædets dele. Det samme gør sig gældende for aggressive sæber, rengøringsmidler eller lignende. Brug ej heller blegemiddel, vaskemidler, sprit eller æteriske olier. BeSafe anbefaler, at du undlader at gøre sædet vådt - ved for eksempel at rengøre det under bruseren eller ved at bruge en højtryksrenser eller haveslange.

Køb din BeSafe autostol med gratis hjemmelevering

En BeSafe autostol kan godt være en stor investering, når den lille skal have det bedste af det bedste og være så sikker, som det er muligt, når man skal ud og køre bil med mor og far. Når du køber en BeSafe autostol hos Kids-world, skal du dog ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal købe for et bestemt beløb for at få gratis fragt. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre med dansk leveringsadresse. Du kan derfor glæde dig over, at du får din nye BeSafe autostol leveret helt gratis, når du køber den hos Kids-world.

Du kan købe din BeSafe autostol med gratis kreditordning

Har du brug for at udskyde din betaling af din BeSafe autostol, så kan du gøre det via vores gratis kreditordning. Her kan du udskyde betalingen i op til tre måneder eller vælge at betale via vores børnepengekreditordning, hvor pengene så først bliver trukket, næste gang der kommer børnepenge.

På den måde har du mulighed for at købe og få din nye og sikre BeSafe autostol med det samme, mens du først betaler for dem op til tre måneder senere.

Vil du have flere BeSafe-nyheder så følg Kids-world

Du kan få nyheder om de nyeste BeSafe autostole og øvrige produkter på flere måder. Vi informerer løbende om nye produkter og kollektioner på både vores Facebook-side og vores Instagram-profil, så du kan altid følge os der for at holde dig opdateret på nye BeSafe-produkter og nyheder fra de mange andre brands, som vi forhandler.

Vi du have gode kampagnetilbud og andet, så vil vi også anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er du altid sikret at være opdateret på de seneste tilbud fra Kids-world.

Tilføjet kurv