Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Plus-Plus legetøj

69
Anbefalet Alder (Legetøj)

Plus-Plus legetøj

Uendelig underholdning og kreativitet med Plus-Plus

Plus-Plus er et kreativt byggelegetøj, som både børn og voksne, drenge og piger elsker at lege med i mange timer af gangen. Man kan skabe alt, hvad fantasien kan finde på i både 2D og 3D. Dit Plus-Plus legetøj stimulerer finmotorikken, kreativiteten, fokus og tålmodighed.

Plus-Plus anvendes i alt fra zoos og museer til uddannelsesinstitutioner, da firmaet har mange alsidige produkter, som passer ind forskellige steder. Plus-Plus tillader endda at skabe kurver, takket været det helt unikke design.

Plus-Plus skaber produkter med en vision om, at Plus-Plus legetøj skal kunne hjælpe børns udvikling med kreativ leg. Plus-Plus mener, at det er grundlaget for kreativitet og individuel tankegang.

Plus-Plus er elsket blandt lærere verden over, eftersom produkterne fungerer så godt i undervisningen.

Historien om Plus-Plus: Bæredygtigt dansk legetøj

Plus-Plus er et privatejet dansk firma, som blev grundlagt i 2009. Hovedkontoret ligger i Holbæk ved København, men Plus-Plus har også et amerikansk kontor i Greenville, South Carolina.

Plus-Plus legetøjet bliver i dag distribueret i flere end 40 lande verden over - primært i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien.

Produkterne indeholder ingen skadelige stoffer eller materialer. Plus-Plus er endda godkendt til mad og drikke (ligesom vandflasker), og gør ikke skade, hvis barnet putter det i munden.

Alle Plus-Plus produkter produceres i Danmark, hvor materialerne jævnligt testes. Al plastik, der er tilovers efter produktion, bliver genanvendt til flere Plus-Plus brikker. Alle Plus-Plus produkter er produceret i 100% genanvendelig plast.

Er Plus-Plus dansk?

Plus-Plus startede tilbage i 1980'erne i Holbæk, Danmark, med en vision om at skabe et simpelt legetøj, der ville fremme kreativitet og fantasi hos børn i alle aldre.

Med sin pædagogiske værdi blev Plus-Plus hurtigt populært blandt institutioner og er nu en fast del af mange vuggestuer og børnehaver i Skandinavien.

Siden da er Plus-Plus blevet et anerkendt internationalt legetøjsmærke, der har vundet flere internationale priser.

Plus-Plus er nu tilgængeligt i mere end 40 lande over hele verden, og i 2012 åbnede Plus-Plus salgskontorer i USA.

Plus-Plus er ikke kun et populært legetøj i Skandinavien og USA, men også i andre dele af verden, herunder Europa, Asien og Australien.

Plus-Plus er kendt for sit enkle og alsidige design, der giver børn mulighed for at skabe forskellige former og figurer ved at sætte brikkerne sammen.

Plus-Plus størrelser: Plus-Plus Big og Plus-Plus Mini

Du kan få Plus-Plus brikker i forskellige størrelser. Der er to Plus-Plus størrelser. Den ene Plus-Plus størrelse er Plus-Plus Big, der er den største af de to typer Plus-Plus brikker. Den anden Plus-Plus størrelse er Plus-Plus Mini, der er den mindste af de to Plus-Plus brikker.

Se mere om de særlige kendetegn for Plus-Plus Big og Plus-Plus Mini herunder og se, hvilke brikker du skal vælge, så dit barn kan få den bedst mulige oplevelse med sit Plus-Plus legetøj.

Stort udvalg af Plus-Plus

Plus-Plus er kendt for sine alsidige størrelser, som kan tilpasses børns forskellige behov og evner. Plus-Plus BIG er designet specielt til de yngste brugere og er større i størrelsen end den originale Plus-Plus. 

Det er specielt udviklet til at forbedre motoriske færdigheder og stimulere børns kreativitet og fantasi. Plus-Plus BIG måler 30 mm x 50 mm og er blevet testet og godkendt til børn fra 0+. 

Det er en sikker størrelse, som giver børnene mulighed for at udforske deres omgivelser og skabe forskellige figurer og mønstre med deres hænder.

På den anden side er den mindre størrelse af Plus-Plus, som måler 12 mm x 20 mm, perfekt til børn fra 3-4 år og op. Denne størrelse kræver mere finmotorisk præcision og udvikler børns hånd-øje-koordination og motoriske færdigheder.

Plus-Plus' små størrelser giver børn mulighed for at skabe forskellige figurer og mønstre med en større grad af detaljer og præcision. Plus-Plus findes i en bred vifte af farver, så børnene kan bruge deres fantasi og skabe endeløse kreationer.

Uanset hvilken størrelse der vælges, giver Plus-Plus mulighed for kreativ leg og læring, samtidig med at det stimulerer børnenes fantasi og motoriske færdigheder. Plus-Plus er blevet et populært legetøj blandt børn og pædagoger verden over på grund af dets enkle design og positive pædagogiske værdi.

Plus-Plus størrelser: Den komplette oversigt

Plus-Plus fås i en stor variation af farver - alt fra pastel til neonfarver findes i sortimentet.

- Plus-Plus i basicfarver, briklængde: 2 cm
- Plus-Plus i neonfarver, briklængde: 2 cm
- Plus-Plus i pastelfarver, briklængde: 2 cm
- Plus-Plus i regnbuens farver, briklængde: 2 cm
- Plus-Plus i junglens farver, briklængde: 2 cm
- Plus-Plus i tropiske farver briklængde: 2 cm
- Plus-Plus BIG i basicfarver, briklængde: 5 cm
- Plus-Plus BIG i pastelfarver, briklængde: 5 cm
- Plus-Plus BIG i neonfarver, briklængde: 5 cm

Plus-Plus Puzzle by Number - Nye sæt fra Plus-Plus

Puzzle by Number er et innovativt og underholdende legetøj, der kombinerer sjov og læring på en kreativ måde. Denne unikke blanding af puslespil og malebog er specielt designet til at stimulere børns fantasi og kreativitet.

Denne sjove aktivitet kræver, at børnene kombinerer farver og tal på en måde, der hjælper dem med at skabe en smuk figur. Det er en god måde at forbedre deres talforståelse og farvegenkendelse på, samtidig med at det styrker deres finmotoriske færdigheder.

En af de bedste ting ved Puzzle by Number er, at det er en aktivitet, som kan gøres alene eller sammen med andre. Børn kan samarbejde om at lave en større figur, eller de kan udfordre hinanden ved at lave deres egne individuelle figurer.

Når børnene er færdige med at lave deres Puzzle by Number, kan de hænge den op på deres værelse og nyde deres flotte og farverige skabelse. Alternativt kan de også bruge den som en del af deres legetøjssamling og bygge noget helt nyt med den.

Mulighederne er uendelige, og Puzzle by Number giver børnene frihed til at udforske deres fantasi og kreativitet på en sjov og lærerig måde.

Plus-Plus Go

Plus-Plus GO er den perfekte måde at tage dine Plus-Plus kreationer til det næste niveau og gøre dem endnu sjovere. Med dette innovative legetøj kan børnene nu give deres kreationer hjul og køre rundt med dem.

Plus-Plus GO består af forskellige hjul, der er designet til at passe perfekt til dine Plus-Plus kreationer. Du kan bygge alt fra biler, lastbiler, fly og rumskibe til fantasifulde køretøjer, som du selv har opfundet.

Med Plus-Plus GO kan børnene bruge deres fantasi til at bygge køretøjer, som de kan køre rundt med på gulvet og udforske verdenen omkring dem. Det giver dem mulighed for at udforske, opfinde og lege på en sjov og fantasifuld måde.

Plus-Plus GO er en god måde at stimulere børns fantasi og kreativitet på, samtidig med at det giver dem mulighed for at lære om form og funktion. Det er også en god måde at styrke deres finmotoriske færdigheder, da det kræver præcision og fingerfærdighed at bygge køretøjerne.

Plus-Plus GO er et sjovt og interaktivt legetøj, som kan bruges af børn i alle aldre. Det er den perfekte gave til de kreative og nysgerrige børn, der elsker at bygge og lege. Så hop ombord og se, hvor langt fantasien kan tage dig med Plus-Plus GO.

Plus-Plus Big

De to Plus-Plus størrelser egner sig til hver deres aldersgruppe. Plus-Plus Big er bedst egnet til de mindre børn. Det vil også typisk være Plus-Plus Big, som børn stifter først bekendtskab med, når de møder dem i børnehaven.

Plus-Plus Big er med deres større størrelse ideel for de mindre børn, som har lettere ved at bruge de større Plus-Plus Big brikker.

En Plus-Plus Big brik er 50 mm tyk. Selve Plus-Plus Big brikken målet 12 x 50 x 30 mm.

Du kan også støde på Plus-Plus Midi brikker. Det er fordi, at de nuværende Plus-Plus Big brikker tidligere hed Plus-Plus Midi.

Mens størrelserne ofte kan være flere, når det gælder brikker og andet legetøj, så kører Plus-Plus kun med Big og Mini. Maxi eksisterer ikke, mens Midi i dag er blevet til Big.

Plus-Plus Mini 

Mens Plus-Plus Big egner sig bedst til de mindre børn, så er Plus-Plus Mini mere egnet til de lidt større børn, der har udviklet deres finmotorik så godt, at de lettere kan bruge de mindre Plus-Plus brikker, som Plus-Plus Mini, som navnet indikerer, er.

I vores store udvalg af Plus-Plus Mini kan du nemt finde netop de Plus-Plus brikker, som passer til netop det, som dit barn har lyst til at bygge. Plus-Plus Mini brikkerne kommer i mange forskellige temaer og farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Plus-Plus Mini brikken har et mål på 4 x 20 x 12 mm, så den er noget mindre i størrelsen end Plus-Plus Big brikken.

Plus-Plus brikker

Du kan få de forskellige Plus-Plus brikker i både sæt, temaer og i rør, hvor de kan være farveinddelt eller indeholde en særlig Plus-Plus figur.

Kendetegnet for Plus-Plus brikkerne er, at de er formet som to plustegn, der er sat sammen. De er fremstillet af hård plast, hvilket gør dem holdbare, samtidig med at de åbner for en lang række kreative muligheder.

Plus-Plus figurer og Plus-Plus dyr

I vores store udvalg af Plus-Plus Mini brikker finder du også en lang række Plus-Plus figurer og Plus-Plus dyr.

De populære Plus-Plus figurer er kendte fra de forskellige rør - eller tubes, som de kaldes. Her indeholder hvert rør Plus-Plus brikker, der netop kan skabe en helt bestemt figur.

Plus-Plus har blandt andet lavet Plus-Plus dyr som en Plus-Plus enhjørning, Plus-Plus dinosaurus, Plus-Plus haj, en Plus-Plus tiger eller en Plus-Plus giraf.

Plus-Plus inspiration

Hvis du eller dit barn søger Plus-Plus inspiration, så kan det være en god ide at vælge et af de forskellige Plus-Plus sæt. De forskellige temasæt kommer en Plus-Plys byggevejledning, som kan bruges til at komme i gang med Plus-Plus brikkerne.

Du kan blandt andet få Plus-Plus inspiration til at lave Plus-Plus figurer som robotter, bygge slotte eller biler.

Plus-Plus skabeloner og byggevejledninger

Hvis du har en masse Plus-Plus brikker, men mangler Plus-Plus skabeloner eller Plus-Plus byggevejledninger, så kan du finde disse via Plus-Plus’ hjemmeside.

Her kan du blandt andet finde en Plus-Plus byggevejledning til at lave Plus-Plus figurer som robotter eller Plus-Plus dyr som elefanter, pandaer, grise og heste.

Hvordan kan man bygge med Plus-Plus?

Søger du et sjovt og kreativt legetøj til dit barn? Plus-Plus er det perfekte valg. Med sin simple form og uendelige muligheder er det blevet utroligt populært på kort tid, og udvalget af produkter vokser hele tiden.

Plus-Plus fremmer fantasien og kreativiteten hos både piger og drenge. Dit barn vil elske at lege med Plus-Plus i timevis, og det er allerede en favorit i vuggestuer, børnehaver og SFO'er - men det er også perfekt til leg hjemme i stuen.

Plus-Plus er et legetøj, der træner børns motorik, logik, kreativitet og fantasi - helt uden brug af skærme. Med sit unikke design i en form kan det sættes sammen og kombineres i det uendelige.

Plus-Plus findes i to størrelser: BIG for de yngste brugere og Plus-Plus for alle andre. Det er fremstillet i et blødt plastmateriale og findes i et væld af flotte farver, som er med til at forstærke sanseoplevelsen.

Plus-Plus er problembaseret leg med elementer af teknik, kunst og matematik, hvor det handler om at finde ud af, hvordan Plus-Plus'erne kan sættes sammen. Det er læring på en sjov og legende måde, som kan holde børn underholdt i timevis.

Plus-Plus er prisvindende legetøj

Siden 2009 har Plus-Plus imponeret både børnefamilier og institutioner med deres kreative legetøj. Det har ført til en øget popularitet og flere priser i legetøjsverdenen. Plus-Plus legetøjet har vundet flere prestigefyldte legetøjspriser, herunder:

- Popular Mechanics USA: "Best of Toy Fair 2019"
- Toy Collection USA: "Årets sælger 2018" Toy Collection USA
- Learning Express: "Bedste byggelegetøj 2018"
- Tjekkisk Legetøjspris 2015
- Polsk Legetøjspris 2015
- Polish Design Institute: "Design Award 2013"
- NPO Japan Good Toy Committee: "Good Toy Award 2013"
- Nabolag Legetøjsbutikker i Canada (NETS): "Gold Star 2013"
- Oppenheim Toy Portfolio: "Best Toy Award Gold Seal 2013"
- Canadian Toy Testing Council: "Toy Report 2014 Award Winner"
- Ed Expo 2013, USA: "Mest populære nye produkt" Kid's Biz Fair
- Warszawa, Polen "Bedste produkt 2012"

Med så mange priser og anerkendelser er det ikke overraskende, at Plus-Plus legetøj er blevet en favorit blandt både børn og voksne over hele verden. Deres innovative og sjove legetøj fortsætter med at begejstre og inspirere børn til at udforske deres kreative sider og skabe nye ting hver dag.

Plus-Plus tilbud

Hvis du er på jagt efter gode Plus-Plus tilbud, så er du kommet til det rette sted. Her kan du finde stærke Plus-Plus tilbud på både Plus-Plus Mini og Plus-Plus Big.

Siden opdateres løbende med Plus-Plus tilbud, men vil du være sikker på, at du ikke går glip af et godt Plus-Plus tilbud her på Kids-world.dk, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid orienteret, når der kommer et godt Plus-Plus tilbud her på siden.

Sådan vasker du dine Plus-Plus brikker

Du behøver ikke frygte for den fremtidige brug af dit barns Plus-Plus brikker, hvis de er blevet beskidte eller snaskede, efter de har været i et par fedtede og beskidte børnehænder. Det har Plus-Plus nemlig taget højde for.

De populære Plus-Plus brikker kan nemlig vaskes med temperature op til 90 grader. Du behøver dog ikke kogevaske dem, da vask på lavere temperaturer også kan være nok til, at du får nogle fine og rene Plus-Plus Mini brikker, så du hurtigt kan komme videre med at bygge Plus-Plus figurer og slippe kreativiteten løs.

Shop Plus-Plus med gratis fragt

Hver gang I handler her på shoppen, kan I, så længe at den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret jeres produkter fra Plus-Plus ganske gratis.

Børnepengebetaling: I forbindelse med at I placerer ordren har I mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Kiggede I forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Plus-Plus, som I måtte lede forgæves efter, skal I endelig bare sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv