Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

X-SHOT

32

X-SHOT

X-Shot - skumgeværer til børn

Det er blevet tid til actionfyldte kampe med et X-Shot gevær! X-Shot skumgeværerne fra Zuru tilbyder høj ydeevne og kraft nok til, at dit barn har masser af præcision hver gang de skyder. Du kan vælge standard skumgeværer med et autoroterende pistolløb - disse modeller vil få dit barn til at føle sig totalt uovervindelig! Der er også Hawk Eye blasters med sigtepistol øverst, så dit barn endnu nemmere kan ramme deres mål med præcision. Husk også at købe ekstra skumpile som ammunition! 

Når dit barn har ladet deres skumgevær fra X-Shot, har deres modstandere ikke en chance! Uanset om dit barn løber rundt i haven med deres venner eller inde i huset, er X-Shot kollektionen perfekt til aktiv leg. 

Zurus kollektion af skumgeværer

Med X-Shot brandet har Zuru-legetøjsgiganten lanceret deres egen kollektion af skumgeværer på markedet. De har et futuristisk design med karakteristiske røde og blå farver. Disse skumgeværer skyder med skumpile. Disse har gode aerodynamiske egenskaber og så er de meget nemme for børn at lade i selv skumgeværet.

Der eksisterer otte kollektioner under X-Shot brandet: X-Shot Excel, X-Shot Zombie, X-Shot Pink Series, Bug Attack, X-Shot Ninja, X-Shot Chaos, Dino Attack og X-Shot FaZe.

X-Shot serierne af skumgeværer er fremstillet til at kunne skyde længere, hurtigere og med mere præcision alt i mens de leverer maksimal kapacitet med mange sjove funktioner. X-Shot serien har også vundet prisen for ‘’bedste skumstifter’’ 3 år i træk. De er kompatible med de fleste skumgeværer fra andre brands, hvilket er en klar bonus hvis dit barn skal lege med sine venner og i har andre skumgeværer i hjemmet i forvejen.

X-Shot Dino Attack

Med X-Shot Dino Attack får dine børn alt det, som de skal bruge til at skyde de farlige dinoer, før de overtager verden. Dine børn kan lege hemmelige rumagenter på farlig mission og have timevis af aktiv leg fyldt med action og spænding. Det garanterer at give børnene god motion mens de leger.

Du kan finde tre forskellige typer af X-Shot Dino Attack, som ikke kræver batterier og som kommer med forskellig antal af medfølgende skumpile og dinoæg. Alle skumgeværer har en rækkevidde på hele 27 meter, så børnene kan øve sig i at skyde efter ting, der er langt væk. X-Shot Dino Attack anbefales til børn over 8 år.

X-Shot Dino Attack - Extinct har et roterende ammunitionskammer i det medfølgende skumgevær med plads til seks pile, samt ekstra rum i geværet med plads til yderligere fire pile. Du får otte medfølgende skumpile samt et dinoæg til at øve præcision på. Skumgeværet er lille i størrelsen og super let at betjene.

X-Shot Dino Attack - Dino Striker har plads til seks skumpile i det roterende ammunitions kammer i det medfølgende skumgevær og et ekstra kammer med plads til yderligere fire skumpile. X-Shot Dino Attack - Dino Striker kommer med i alt 16 medfølgende skumpile og fire dinoæg.

Sidst men ikke mindst er der X-Shot Dino Attack - Claw Hunter. Her får du både et skumgevær med plads til 10 pile, 24 medfølgende skumpile og seks dinoæg i helt forskellige størrelser til at øve dig på.

X-Shot Dino Attack - Claw Hunter skumgeværet skyder med to pile ad gangen for ekstra styrke. Du får masser af medfølgende ammunition til geværet, så børnene kan holde gang i kampen uden at løbe tør i rigtig lang tid.

Børnene kommer kort sagt virkelig ikke til at kede sig med de seje X-Shot Dino Attack skumgeværer.

X-Shot Max Attack

X-Shot Max Attack skumgeværet er en del af den seje X-Shot Excel-kollektion, hvoraf der findes forskellige typer. X-Shot Max Attack er et fuldbyrdigt skumgevær, der har et aftageligt ammunitionskammer med plads til 10 skumpile.

Du får 24 medfølgende skumpile til X-Shot Max Attack, så der er dermed lagt op til rigtig lange skyde sessioner, hvor børnene kan affyre mange skud uden at lade op imellem dem. Geværet har en lang rækkevidde på hele 24 meter.

X-Shot pistoler og geværer

X-Shot har et bredt udvalg af både skumpistoler, der er mindre i størrelsen og kan betjenes med en hånd, samt X-Shot geværer der er større, hvor man skal bruge to hænder til at betjene X-Shot geværet.

X-Shot pistoler er nemme at bære rundt for barnet og gemme, så de kan lege hemmelige agenter. Du kan finde X-Shot pistoler i både Excel-kollektionen og i Dino Attack-kollektionen.

X-Shot geværer er større og mere kraftige, samt har plads til meget ammunition. Fordelen ved et X-Shot gevær er også, at det er nemmere for barnet at sigte og ramme præcist, da det skal holdes med to hænder.

Uanset om du vil prøve X-Shot pistoler eller X-Shot geværer, så har vi et godt udvalg hos Kids-world. Vi har også en X-Shot 4-pak model, hvor du både kan få skumgeværer og skumpistoler i et samlet sæt.

Shop X-Shot med gratis fragt

Husk at når du shopper efter X-Shot pistoler og geværer til dine børn, får du gratis fragt. Du kan dermed frit shoppe rundt uden at tænke på ekstra leveringsgebyrer.

Husk at bestille dine varer hjem til en dansk adresse eller til et dansk posthus. Du kan også bestille dine varer til en dansk pakkeshop og opnå gratis fragt.

Tilføjet kurv