Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SnikSnack

1

SnikSnack

SnikSnack - danske snackfade

SnikSnack er et dansk brand af snackfade produceret her i landet af genanvendeligt PP-plast uden kemi. SnikSnack har hurtigt opnået stor popularitet hos børn og voksne. Du kan anvende produkterne til at servere aftensmaden på en opdelt og overskuelig måde, til små børn. Som snackfad til lidt ældre børn efter skoletid er SnikSnacks snackfade også fantastiske. Du kan anvende dem til aftensmaden, hvis du vil opdele dips eller grøntsager. Mulighederne er faktisk nærmest uendelige.

Alle produkterne fra SnikSnack er designet, produceret og pakket i Danmark. De er fremstillet i polypropylen, som er 100% genanvendeligt. Det kan bl.a. Anvendes til tøjfibre, kompostbeholdere og potter til planter. SnikSnacks snackfade tåler opvaskemaskine og er fødevaregodkendt på et dansk laboratorium. 

Bagom SnikSnack

Folkene bag SnikSnack er Katrine og Mark. De er gift og bor på Fyn med deres to børn. Ideen til et snackfad begyndte i 2019, da Katrine brugte et antikt fad til snacks og lagde et billede op på Instagram. Hendes følgere spurgte hvor det var fra og da det allerede var begyndt at få små skår, måtte hun finde på noget. 

I år 2021 begyndte Katrina at researche, hvordan hun kunne få produceret et lignende fad. Mark var med på ideen og fandt på navnet SnikSnack. Efter at have undersøgt produktion i eventuelt Indien og Kina, besluttede parret at producere i Danmark på grund af bedre muligheder for materialer, bæredygtighed og leveringstider. De har brugt lang tid på det lækre design, som SnikSnack snackfadene har i dag.

Tilføjet kurv