Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BRIO legetøj til børn

232
Anbefalet Alder (Legetøj)
BRIO Gåvogn 31350 BRIO Gåvogn 31350  468,95 DKK 

BRIO legetøj til børn

BRIO legetøj til børn

BRIO har produceret deres fantastiske legetøj siden 1884, hvor Ivar Bengtsoon startede med at producere legetøjet hjemme i Sverige. Et af de produkter som BRIO nok bedst er kendt for, er deres BRIO tog, som er et af de mest omfattende tog og togbaner til børn.

Som årene er gået, er det skønne udvalg af BRIO legetøjet steget mindst lige så meget som dets popularitet hos mange børnefamilier. Foruden de klassiske BRIO legetoge tæller udvalget også batteridrevne toge, gåvogne, alm. og magnetiske stableklodser, træk-selv legetøj, redningsbåde, brandbiler, tankbiler, spil, hammerbænk, legekøkken, dukkevogne og meget mere.

Populære legetoge fra BRIO

Når BRIO nævnes, er det ofte samtidig med, at der snakkes om deres fantastiske toge og omfattende togbaner. Nogle af os kan endda også diske op med historier fra vores egen barndom, hvor vi selv bruge et utal af timer i stærkt selskab med vores helt eget BRIO tog.

BRIO togbanen er nem at samle for både børn og voksne

Med BRIO kan I helt selv bestemme hvordan jeres togbane skal se ud - så længe at I selvfølgelig har togskinner nok. BRIO har designet deres togsæt og togbaner på en sådan måde, at det er ret nemt og ligetil for både børn og voksne at samle det.

Vi har både lige og buede skinner i vores sortiment samt diverse jernbaneoverskæringer såsom havnebroen, hvor det selvfølgelig skal være muligt for diverse skibe at sejle gennem den åbne overskæring.

Trælegetøj fra BRIO til børn

BRIO trælegetøjet udmærker sig ved at være særdeles holdbart og holder i flere generationer. Træ er et ideelt materiale til at fremstille legetøj af, da det giver mulighed for eksempelvis BRIO at forme legetøjet på et utal af måder.

BRIO trælegetøj i godkendt træ

Trælegetøj har det til fælles, at de laves i de bedste materialer i en god kvalitet.

I vil helt sikkert kunne finde noget fedt trælegetøj fra BRIO eller trælegetøj fra et af de andre fede mærker her hos os.

Babylegetøj fra BRIO

Er du på jagt efter legetøj til babyer fra BRIO, kan du finde det her på siden. de første år af et barns liv sker der mange ting ift. dets sanselige og motoriske udvikling.

Vil du gerne hjælpe dit barn godt på vej ved at styrke dets udvikling, kan du give det forskellig slags BRIO legetøj, som kan underholde og udfordre.

Glæd din baby med noget BRIO babylegetøj

Legetøj fra BRIO til babyer er altid en sikker vinder, så har du et ønske om at forkæle din pige eller dreng, går du ikke galt i byen med noget nyt BRIO babylegetøj.

Stort udvalg af babylegetøj fra bl.a. BRIO

Her hos Kids-world finder du et stort udvalg af BRIO babylegetøj i forskellige varianter til både babyer og spædbørn. Brug filteret i menubaren for at indsnævre søgningen ift. farver og type.

Så uanset om du leder efter et stykke babylegetøj fra BRIO til din egen baby, eller du skal bruge en gave til f.eks. fødselsdag, barnedåb eller jul, så finder du et pænt udvalg af BRIO babylegetøj her.

BRIO gåvogn

Er du på udkig efter en BRIO gåvogn til dit barn? Så se lige de smarte BRIO gåvogne.

Gåvogne fra BRIO kan købes i mange farver og designs. Ens for dem alle er, at de kan bruges som en hjælp til din pige eller dreng ifm. at han eller hun, skal lære at gå.

En BRIO gåvogn med plads til yndlingsbamsen

De fleste BRIO gåvogne er desuden udstyret med opbevaring, så barnet kan tage sit yndlingslegetøj med på tur rundt i huset. Med en BRIO gåvogn, bliver det hele bare lidt hyggeligere for dit barn.

BRIO dukkevogne

Skal du have fat i en BRIO dukkeseng til dit barn, er du havnet det helt rigtige sted.

Med en dukkeseng fra BRIO kan du gøre dit barns leg med dukken endnu sjovere.

Solide BRIO dukkevogne

Dukkevognen fra BRIO i træ er et robust og fint stykke legetøj til piger og drenge

Køb din dreng eller piges dukkeseng fra BRIO her hos Kids-world. Vi kan tilbyde et spændende udvalg af dukkevogne og andet tilbehør fra eksempelvis BRIO.

Legetøjsbiler fra BRIO

Her i kategorien finder du de smarte legetøjsbiler fra BRIO, som de fleste piger og drenge vil nyde at lege med.

BRIO er et stærkt mærke, som er anerkendte for deres legetøj af en høj kvalitet. BRIO fremstiller et pænt udvalg af legetøjsbiler i de fineste farver.

Legetøjsbiler fra BRIO i skønne designs

BRIO og de andre brands producerer forskellige legetøjsbiler i giftfri og miljørigtige materialer samt flotte farver.

Legekøkken fra BRIO

Her i kategorien kan I se de flotte legekøkkener fra BRIO, som de fleste drenge og piger vil passer perfekt børn.

BRIO er et fantastisk mærke, som er kendt for deres kvalitetslegetøj. BRIO har et pænt udvalg af legekøkkener i lækre farver og designs.

Ens for legekøkkerne er, at de designes i nogle robuste materialer materialer i en høj kvalitet, som kan holde til lidt af hvert.

For de mindste er et legekøkken ligeledes fortrinligt, da de som oftest kan støtte sig op ad møblet, når de laver mad.

Rangler fra BRIO

BRIO rangler er noget fantastisk legetøj til de mindste børn. BRIO laver de herligste rangler i gode og gedigne materialer.

Rangler fra BRIO og motorisk øvelse

Ranglerne fra BRIO og de andre brands er kendetegnet ved deres skønne designs som eksempelvis lamaer, flamingoer og bjørne, eller måske er BRIO ranglen udformet som en kat, giraf eller en flodhest.

BRIO rangler i gode farver

BRIO og de andre brands laver forskellige rangler i tidssvarende farver samt giftfri og miljørigtige materialer

Køb BRIO med børnepengekredit

Vi tilbyder betaling med dine børnepenge, hvilket vi kalder for Børnepengebetaling - Med vores Børnepengekredit-ordning, kan du vælge at betale, til du har dine børnepenge. Børnepengekredit-ordningen er naturligvis gebyrfri.

Tilføjet kurv