Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nuk sutteflasker og sutter

149
Størrelse

Nuk sutteflasker og sutter

Revolutionerende sutteflasker fra Nuk

Nuk kom på markedet for 60 år siden, og i al den tid er der sket meget. Det hele startede med ideen om at skabe en naturlig sut som passede til børns kæbe, og at specialisere sig indenfor alle babyers og børns liv.

Sammen med medicinal folk, videnskabsfolk og samfundet, har Nuk udviklet produkter som, alene i Tyskland har hjulpet over 50 millioner børn og deres forældre i de seneste 60 år. Med hver generation har Nuk fået ny viden, og udviklet deres produkter yderligere.

Historien om hvordan Nuk blev til

1950'ernes baby boom skabte et fornyet behov for bedre babyprodukter. For at undgå skæve tænder, skabte Nuk en sut som havde en naturlig form, der passede til børns kæber. Den anvendes endda stadig i dag! Nuk besøgte hospitaler og talte med læger, mødre, og sygeplejerske for at hjælpe dem med at forstå og anvende deres produkter korrekt.

I 1971 introducerede Nuk deres første udskiftelige sutter til sutteflasker i verden. I 1998 udgav Nuk deres spilde-sikrede drikkedunk, som skulle hjælpe børn med at lære at drikke selv i en tidlig alder. Siden da har Nuk udgivet mange andre innovative løsninger til børn og deres forældre.

Suttehoveder som udvikler sig med barnet og ligner moderens naturlige bryst, samt diverse andre kopper og sutteflasker. I dag fortsætter Nuk med at være på forkant med de mindstes behov, og udvikle nye løsninger eftersom vi lærer nye ting om børns udvikling.

Nuk børneservice

Skal I bruge noget nyt børneservice fra Nuk til jeres dreng eller pige, har I fundet frem til den helt rigtige kategori.

Her på Kids-world har vi et godt og varierende udvalg af børneservice fra Nuk - skeer, knive, gafler og tallerkener - som jeres dreng eller pige kan få glæde af i flere år.

Køb børneservice fra Nuk i dag

Børn elsker, når noget er deres eget, og hvad er mere oplagt end at han eller hun har sit eget børneservice?

Nuk børneservicen fremstilles i materialer, som kan holde til lidt af hvert, hvilket gør børneservicen fra Nuk det til det perfekte valg til jeres baby eller jeres barn.

Nuk Magic Cup

Ville du gerne kunne bruge lidt mindre tid på at rydde op efter dine børn og fjerne spild og rod? Ville du ønske, at der fandtes en kop, der på magisk vis kunne forhindre disse uheld i at ske? Så skal du ikke lede længere end til de magiske kopper fra Nuk.

Hvis du har et barn, der er ved at gå fra flaske eller sutteflaske til en almindelig kop, er Nuk Magic Cup perfekt til dig. Den er også fantastisk til travle forældre, som har brug for, at den lille kan drikke på farten uden risikoen for at spilde.

En anden god egenskab ved Nuk Magic Cup er, at den er nem at rengøre. Denne kop har et minimalt antal dele, hvilket gør den nem at skille ad og rengøre grundigt. Desuden tåler den opvaskemaskine, så du kan bare sætte den i opvaskeren og lade den klare arbejdet for dig.

Nuk 3-i-1 - Nuk Magic Cup, Trainer Cup og Action Cup

Nuk kopperne er lavet til barnets forskellige behov på forskellige alderstrin. Som forælder kan du allerede nu helgardere dig, så du på forhånd har den rigtige kop ved din side, efterhånden som junior bliver større.

Nuk Trainer Cup er designet til babyer på 6+ måneder, der er klar til at begynde at holde deres egen kop, men som stadig har brug for lidt hjælp med overgangen.

Den har håndtag med let greb og en blød tud, der er skånsom mod tandkødet. Nuk Trainer Cup kommer også med en spildsikker hætte, så du kan smide den i din blespandstaske uden bekymringer.

Ved 8-måneders alderen er dit barn klar til at håndtere en Nuk Magic Cup. Det specielle ved Nuk Magic Cup er 360-graderssystemet, der gør det muligt for dit barn at drikke fra hvor som helst langs koppens kant, ligesom en almindelig kop.

Denne funktion mindsker risikoen for spild og frustration. Koppens spildsikre design giver dig trygheden ved at vide, at dit barn ikke ved et uheld spilder sin drik ud over sæde og gulv, fx på korte som lange bilture.

Endelig er Nuk Action Cup perfekt til småbørn på 12+ måneder, der altid er på farten. Den har et blødt silikonesugerør, der er skånsomt mod tænder og tandkød, og som samtidig er designet til at være spildsikkert.

Find en Nuk Magic Cup i forskellige farver

Nuks fantastiske kopper fås i forskellige farver, og hver enkelt farve er lige så unik og spændende som den næste.

Du kan finde Nuk Magic Cup i klassiske farver som blå, lilla og grøn, men du kan også vælge mere opsigtsvækkende muligheder med fx rosa og orange nuancer.

Prøv også en Nuk Mini Magic Cup

Nuk Mini Magic Cup er designet med små hænder i tankerne og har den perfekte størrelse til små børn, der går fra flaske til kop. Ligesom Nuk Magic Cup har Nuk Mini Magic Cup det magiske spildsikre 360-graders design, som gør det nemt for dit barn at lære at drikke af en kop.

Både Nuk Mini Magic Cup og den almindelige Nuk Magic Cup er designet til at være spildsikre og nemme at bruge, men hvor Nuk Magic Cup indeholder 230 ml, rummer Nuk Mini Magic Cup 160 ml og er desuden udstyret med to håndtag, for bedre greb og kontrol for små fingre i 6-8 måneders alderen.

Nuk Magic Cup med forskellige låg

Nuk Magic Cup har også tænkt på forskellige låg til forskellige behov. Nuks låg med tud er perfekt til overgangen fra en flaske eller sutteflaske, da det efterligner følelsen af en traditionel tud. Det er også fantastisk til børn, der stadig er ved at lære at drikke uden at spilde, da designet hjælper med at forhindre at koppen løber over sine bredder.

Du kan også vælge Nuk Magic Cup silikonelåget med sugerør, som har et blødt silikonesugerør, der er skånsomt for tænder og tandkød. Dette gør det perfekt til både yngre og lidt ældre småbørn. Sugerøret hjælper også med at fremme korrekt synkning og mundudvikling.

For dem, der foretrækker en mere fleksibel løsning, er der 360-graders låget med kant. Dette unikke låg gør det muligt for dit barn at drikke fra alle sider af koppen, uden at det er nødvendigt med en tud eller et sugerør.

Sidst, men ikke mindst, har vi hygiejnelåget. Dette låg er perfekt til at holde dit barns kop ren og hygiejnisk, selv når du er på farten. Det er udstyret med et klikdæksel, der dækker tuden eller sugerøret og beskytter mod snavs og bakterier.

Uanset hvilket låg du vælger, vil Nuk Magic Cup helt sikkert gøre dit liv som forælder lidt lettere. Sig farvel til spild og optørring og goddag til glade børn og forældre.

Nuk Magic Cup med forskellige motiver

Udover funktionaliteten ligger en del af magien ved Nuk Magic Cup i koppens mønstre. Disse kopper er dekoreret med en række forskellige legende designs, der vil fange dit barns fantasi og lyst til at bruge koppen.

Hvis dit barn er fan af insekter, vil det elske koppen med sommerfugle, der flyver rundt og leger. Du finder også kopper med hunde og katte, perfekt til det dyreelskende barn i dit liv.

For dem, der er fascineret af havdyr, er der kopper med krebsdyr og blæksprutter, eller tag en tur i zoo og hils på løver, krokodiller og zebraer. Endelig sætter Disney sit genkendelige præg i fantasiens verden sammen med udvalget af motiver med enhjørninge. Kort sagt findes der også en Nuk Magic Cup til dit barn.

Gratis fragt ved køb af Nuk

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Nuk, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Nuk her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder alle de lækre sutter, sutteflasker, kopper og ammeindlæg fra Nuk.

Tilføjet kurv