Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sutter til babyer og børn

826
Størrelse

Sutter til baby og barn

For mange børn, babyer og forældre er sutten alfa omega. Den er tryghedsskabende og er god at have ved hånden, når det hele brænder på. Hvilken sut dit barn skal have, og bliver mest glad for, er et meget svært spørgsmål at svare på. Der findes rigtig mange forskellige sutter, både når det kommer til farve, design og materialetype. Heldigvis betyder det også, at der er noget for enhver baby.

Her hos Kids-World har vi et stort udvalg af mange forskellige slags sutter, så du altid har noget at vælge imellem, uanset om dit barn eller din baby har én favorit, eller om I er på udkig efter lidt forskelligt.

Gå på opdagelse i vores sortiment og mon ikke der også er en sut, som passer til lige præcis din baby eller dit barn.

En sut er den perfekte følgesvend

Sutter er kendte for at være den gode følgesvend for børnene. Både når de skal sove og beroliges. I kan som forældre ikke undgå, at der er en masse huslige pligter som bare SKAL laves. 

Det kan godt være en udfordring med en baby på armen - i sådan en situation kan en sut og eventuel en babynest være det helt rigtige makkerpar. Babynesten holder baby på plads, mens sutten kan give lidt ro til babyen.

Sutten er også en tryg ven, når din lille dreng eller pige skal starte i vuggestue eller skal passes af bedsteforældrene for første gang. 

Babysutter i flotte farver

Nogle forældre kan godt lide, at alle babysutterne er den samme farve, mens andre godt kan lide, at der er lidt forskellige farver, så man kan kende dem fra hinanden. Her på siden fører vi normalt babysutter i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis. Så det er nemt at finde lige præcis den farve, som du er på udkig efter.

Udover ensfarvede babysutter har vi naturligvis også sutter med fine mønstre og motiver. Du finder blandt andet babysutter med stjerner, babysutter med sole, babysutter med aber, babysutter med pandaer, babysutter med hjerter, babysutter med sommerfugle, babysutter med kaniner, babysutter med pindsvin, babysutter med planeter, babysutter med logoer, babysutter med hunde, babysutter med katte, babysutter med skyer og babysutter med blomster.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og se om der ikke er noget for din baby eller dit barn. Husk, at du altid kan filtrere for de forskellige farver øverst på siden. 

Sutter i forskellige materialer

Babyer og børn er forskellige og derfor har vi selvfølgelig også sutter i forskellige materialer. Nogle sutter kommer i naturgummi (også kaldet latex), mens andre kommer i silikone. Den ene slags sut er ikke nødvendigvis bedre end den anden, men hvis der er latexallergi eller gummiallergi i familien, bør I gå efter sutter i silikone.  

Du kan altid læse, hvad de forskellige sutter er lavet af inde under hvert enkelt produkt. Her kan du også læse om suttens egenskaber samt hvilken aldersgruppe den bedst egner sig til.

Flade eller runde sutter

Et andet spørgsmål mange nybagte forældre ofte stiller sig selv er: Hvilken form skal sutten have? Ligesom med materialer, så er der ikke ét rigtigt svar. Nogle børn og babyer foretrækker flade sutter mens andre bedre kan lide dem med et rundt hoved. Vi anbefaler, at du afprøver de forskellige slags sutter, og ser hvilken type, som dit barn bedst kan lide. 

Der er naturligvis også sutter med forskellige 'skjold' eller 'baser', altså den del som suttehovedet sidder fast på og som er uden for barnets mund. Hvis du oplever, at en sut ikke passer ordentligt til barnets ansigt eller mund, så prøv f.eks. en anden variant med en anden form. 

Alle de sutter vi fører her på siden kommer med huller i formen, således at der ikke bliver skabt vakuum mellem sutten og barnets hud.  

Dit valg af sut kan også afhænge af, hvorvidt du ammer eller giver flaske.  

Babysutter til forskellige aldersgrupper

Når du skal ud og anskaffe babysutter til din baby eller dit barn er det vigtigt, at du kigger på hvilken aldersgruppe, de er beregnet til. Din lille pige eller dreng vokser og derfor bør sutten selvfølgelig også vokse med. Du kan altid læse, hvilken aldersgruppe en sut er beregnet til under de enkelte produkter. 

Husk at udskifte din baby eller dit barns sutter ofte, så de ikke bliver møre eller går i stykker, mens barnet har dem i munden. Du kan som oftest se på sutten, hvornår det er tid til en udskiftning, da den både kan skifte form, få små revner eller skifte farve. Dette er særligt vigtigt, når barnet begynder at få tænder, og derfor kan være lidt hårdere ved sutten end førhen.

Babysutter fra forskellige brands

Her på siden finder du babysutter fra flere forskellige brands. Det betyder, at du altid har noget at vælge imellem, både når det kommer til materialer, farver, design og pris. Du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til nemt og hurtigt at finde den slags sut, som du er på udkig efter. 

Fælles for alle sutterne her på siden er dog, at du kan være sikker på, at de er lavet i lækre  og sikre materialer i høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter sutter fra en bestemt mærke, så husk at du kan bruge filteret øverst til at sortere efter mærker. 

Vedligeholdelse af babysutter

Både babyer og børns sutter skal holdes rene lige som alt andet, sådan at de ikke overfører bakterier til barnet. Der er visse forholdsregler, man som forældre kan gøre sig, når det kommer til barnets sut. 

Tabes din babys eller barns sut eksempelvis på gulvet, eller er det noget tid siden, at sutten sidst er blevet brugt, bør I vaske den grundigt. Det er i samme ombæring en god idé at lade være med at sutte på sutten inden I giver barnet sutten i munden. I risikerer at smitte hinanden.

Der er forskellige retningslinjer for, hvordan sutter bør rengøres alt afhængig af, hvad de er lavet af. Sutter i silikone kan typisk godt tåle at blive kogt, mens det normalt anbefales at sutter i naturgummi og latex blot overhældes med kogende vand og få lov at trække i vandet et par minutter. 

Husk at 'tømme' sutterne for vand efter de er blevet vasket, så der ikke kan opstå bakterier inde i sutten. 

Hvis du skal have ekstra sutter med på tur, kan det være en god ide, at opbevare de rene sutter i en lille rengjort plastikboks med tætsluttende låg, så de ikke ligger og roder rundt nede i tasken eller lommen. På den måde er du sikret, at der altid er rene sutter klar til dit barn, selv når I er væk hjemmefra.

Køb den samme farve sut til daginstitutionen

Mange forældre har stor succes med at købe sutter af den samme farve, sådan at pædagogerne nede i daginstitutionen kan kende forskel på sutten. For det sker, at sutten ligger og flyder et sted, hvor pædagogerne finder den, og der er det altså rart, når det er muligt at skelne de ellers ensformige sutter fra hinanden.

Alternativt kan du også vælge at købe sutter med et særligt mønster eller motiv. Det gør også sutterne nemmere at genkende. 

Hurtig levering af babysutter

Står du og skal bruge en sut til din baby eller barn inden for de kommende tre dage, kan du med ro i sindet købe sutten her hos os. Vi har 1-2 dages leveringstid, samtidig med at vi tilbyder gratis fragt på alle danske ordre.

Du bestemmer helt selv om sutterne skal leveres hjem til jeres postkasse eller om du hellere vil afhente dem på posthuset eller i en pakkeboks, når det passer dig bedst. Så bliver det ikke nemmere at købe sutter online.

Husk at du altid kan kontakte vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål til vores sortiment. De sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. 

Tilføjet kurv