Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sophie la Girafe - legetøj og tilbehør

68
Anbefalet Alder (Legetøj)

Sophie la Girafe - legetøj og tilbehør

Sophie la Girafe - den sødeste giraf til babyer

I mere end 55 år har den franske Sophie la Girafe glædet børn med sit nuttede udseende og mange funktioner, som stimulerer børns sanser fra de er 3 måneder gamle. Hun har vundet utallige priser hele verden over, og store modehuse såsom Valentino, Dior og Gucci har designet unikke kollektioner med hende.

Hvad der startede ud som kun et enkelt produkt specielt til babyer, har siden udviklet sig til et helt brand med mange produkter til baby og børn. Vi har et stort udvalg af produkterne her hos Kids-world, og naturligvis også den oprindelige Sophie Giraf.

Historien bag Sophie la Girafe

Sophie Giraf blev født d. 25. maj 1961, eller faktisk på St. Sophie's day. Dengang blev der kun produceret legetøjsdyr i form af helt almindelige husdyr, så den franske Hr. Rampeau ville lave et mere eksotisk gummidyr til babyer.

Sophie Giraf blev dermed til.

Hun var et stort hit hos forældre fra begyndelsen, da de så var god hun var til at stimulere babyers sanser og berolige deres gummer, når de kløede.

Siden da har generation efter generation taget hende til sig, og hun er højt elsket blandt millioner af små børn verden over. Sophie Giraf bliver stadig produceret på helt samme måde, som i 1961 i Rumilly, Haute-Savoie, Frankrig, og mange misunder den hemmelige opskrift.

Sophie Giraf består af 100% naturgummi fra Heveatræet, og farves med plantefarve. Hun er dermed et naturligt og helt unikt stykke legetøj.

Sophie la Girafe babylegetøj

Er I på jagt efter Sophie la Girafe legetøj til jeres spædbarn eller jeres tumling, kan I finde det lige her. de første år af et barns liv sker der virkelig meget i dets udvikling.

Hvis I vil hjælpe jeres dreng eller pige godt på vej ved at styrke dets motorik, sanser og udvikling, kan I give det forskellig slags legetøj fra Sophie la Girafe, som kan underholde og udfordre.

Glæd jeres baby med noget Sophie la Girafe babylegetøj

Babylegetøj fra Sophie la Girafe er altid et godt og sikkert valg, så har I et ønske om at forkæle jeres dreng eller pige, går I ikke galt i byen med noget nyt Sophie la Girafe babylegetøj.

Shop Sophie la Girafe babylegetøj her

Her på shoppen kan I finde babylegetøj i mange forskellige farver, og hos os kan I finde babylegetøj i alle prisklasser.

Hvis I ikke fandt hvad I søgte blandt Sophie la Girafe legetøjet til babyer, så tag et kig på nogle af de andre brands, vi forhandler. Se også vores Sophie la Girafe udsalg.

Badelegetøj fra Sophie la Girafe til børn

Det er ikke til at komme udenom badelegetøjet, når man skal hygge sig i vandet om sommeren. Vi har badelegetøj til masser af sjov fra Sophie la Girafe, som dit barn kan lege med i havebassinet eller soppebassinet derhjemme, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden.

Sophie la Girafe badelegetøjet er af høj kvalitet og slidstærkt. Derudover produceres det i fine materialer.

Husk: Læs brugsvejledningen inden brug. Vi håber og tror på, at du finder noget fedt Sophie la Girafe badelegetøj eller legetøj fra et af de andre smarte mærker.

Rangler fra Sophie la Girafe til børn

Sophie la Girafe rangler er fantastisk legetøj til babyer. Sophie la Girafe producerer de herligste rangler i gode materialer.

Rangler fra Sophie la Girafe og motorisk øvelse

Ranglerne fra Sophie la Girafe og de andre mærker er kendetegnede ved deres pæne designs som fx kaniner, hunde og lamaer. Eller måske er ranglen fra Sophie la Girafe designet som en kat, giraf eller en svane.

Sophie la Girafe rangler i tidssvarende farver

Sophie la Girafe og de andre mærker designer mange varianter af rangler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer

Bideringe fra Sophie la Girafe til babyer

Klør jeres barns gummer? Hvis dette er rigtigt, kan en bidering fra Sophie la Girafe være en virkelig god investering. Det kan nemt være en udfordring, når først gummerne klør, og barnet gerne vil 'klø igen'.

På denne side ser I hele det gode udvalg af Sophie la Girafe bideringe til de yngste. Vi har noget til ethvert barn. Sophie la Girafe bideringene og bideringene fra de mange andre mærker designes i enkle og flotte former.

Sophie la Girafe nusseklude og sutteklude

Sophie la Girafe er kendte for at producere sutteklude og nusseklude i en virkelig fin kvalitet. Du bliver ikke skuffet, når din dreng eller piges øjne lyser op, ved synet af hans eller hendes nusseklud og sutteklud fra Sophie la Girafe.

En Sophie la Girafe sutteklud eller nusseklud kan for en stor dels vedkommende bruges til de allermindste, da de er fri for små, løse dele og dermed ikke udgør en risiko for dit barn.

Sophie la Girafe bolde

Bolde fra Sophie la Girafe er hyggeligt legetøj, og passer til drenge og piger i alle aldre. Kort sagt, man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde. Hos Kids-world har vi et lækkert udvalg af Sophie la Girafe bolde.

Vi kan tilbyde Sophie la Girafe bolde og bolde fra andre mærker i fine materialer, farver og størrelser. Finder I derfor ikke den perfekte Sophie la Girafe bold, skal I bare kigge i en af de andre mærke-kategorier.

Sophie la Girafe børneservice til børn og babyer

Er du på jagt efter Sophie la Girafe børneservice til dit barn, har du fundet frem til den helt rigtige side.

Her hos Kids-world fører vi et godt og varierende udvalg af børneservice fra Sophie la Girafe - skeer, knive, gafler og tallerkener - som din dreng eller pige kan få glæde af i flere år.

Køb Sophie la Girafe børneservice i dag

Børn elsker, når noget bare er deres, hvilket gør det oplagt at give dem deres egen tallerken og tilhørende service fra Sophie la Girafe.

Børneservicen fra Sophie la Girafe produceres i materialer, der kan holde til lidt af hvert, hvilket gør børneservicen fra Sophie la Girafe det til det perfekte valg til din dreng eller pige.

Få leveret Sophie la Girafe ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Sophie la Girafe, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv