Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Snazaroo

41

Snazaroo

Snazaroo - herlig ansigtsmaling til børn

Snazaroo er et engelsk brand, som producerer ansigts- og kropsmaling til børn og voksne. Snazaroos ansigtsmaling passer også til sensitiv hud, og er nemt at vaske af med lunkent vand. Produkterne indeholder ikke parfume og du finder mere end 50 forskellige farver i kollektionen!

Krops- og ansigtsmaling er Snazaroos ekspertise. Disse produkter opfordrer til kreativitet og kan gøre fantasi til virkelighed. Med Snazaroos ansigtsmaling får dit barn mulighed for at gøre hver dag ekstra magisk. Uanset om du skal male dit første ansigt derhjemme eller arbejder som makeup-artist, er Snazaroos produkter ideelle. Du kan finde en hel regnbue af farver og finishes - nok til at genskabe ethvert look. Produkterne fra Snazaroo kommer også i forskellige formater, så de kan bruges af både børn og voksne. Der er stifter og pensler med farve, tatoveringer, stempler og glimmerpenne. 

30 års ekspertise

Snazaroo blev stiftet i 1989 i Somerset, England. Alle produkterne lever op til de strengeste kvalitetsstandarder. På hovedkontoret i England skabes der ansigts- og kropsmaling, som bruges fantasifuldt over hele verden. Du kan finde både enkelte farver og komplette kits, how-to guides, redskaber og special effects produkter i kollektionen. Snazaroo udvikler hele tiden deres produktsortiment og giver dig nye måder at skabe forskellige looks på.

Snazaroo har vundet en ‘Rated’-pris på Mumsnet.com. Efter at brugerne på Mumsnet havde prøvet produkterne, ville 99% af brugerne anbefale Snazaroo på baggrund af kvaliteten på produkterne, det at de er sikre og skånsomme på huden og det faktum, at de er super nemme at anvende. Du kan altså helt trygt købe dit første sæt ansigtsmaling fra Snazaroo her hos Kids-world.

Tilføjet kurv