Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Moby

26

Moby

Moby - funktionelle bæreseler og vikler

Moby introducerede deres klassiske vikle i 2003, og blev med det samme en kæmpe succes. Navnet Moby står for MOther & baBY, og mærket er anerkendt verden over som eksperter inden for bæreløsninger til babyer. Moby skaber produkter, som hjælper forældre med at knytte bånd til deres små børn. 

Med innovative løsninger til moderne forældre og babyer, designs der er udviklet til at tilpasse sig babyer - med masser af komfort, sikkerhed og stil, er det intet under at Mobys produkter er så enormt populære.

Mobys kollektioner har udviklet sig hvert år, og der anvendes hele tiden nye stoffer, prints, forskellige farver og innovative designs. Moby har vundet utallige priser, så du kan trygt vælge en af deres bæreløsninger og vide at du virkelig får kvalitet og funktionalitet for pengene.

Fordelene ved at bære din baby

Udover at du kan være tæt på dit barn og nusse det, samt bevæge dig frit rundt, er der også mange videnskabeligt beviste fordele for både børn og forældre. Det kan hjælpe med at reducere hvor meget dit barn græder, hjælpe på børns kognitive udvikling, eftersom det er nemmere at tale til dit barn når du bærer på det.

Det er godt for dit barns helbred, og hjælper med at forbedre deres fordøjelse. Det er enormt beroligende for en baby at blive båret af en forældre der går rundt, og også meget lærerigt.

Tilføjet kurv