Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Disguise udklædning til børn

45
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

Disguise udklædning til børn

Fede kostumer til børn fra Disguise

Disguise er et amerikansk firma, som designer kostumer fra mange forskellige legetøjslicenser.

Siden begyndelsen i 1987 har Disguise etableret sig som et førende firma, når det gælder kostumer, da de skaber de hotteste styles til både hverdagsudklædning og særlige begivenheder.

I 1997 blev Disguise en af de største kostume- og udklædningsproducenter, da de sluttede sig til The Cesar Group, der var en international kostume- og legetøjsvirksomhed. I 2008 købte den førende amerikanske legetøjsproducent, JAKKS Pacific, Disguise og skabte synergier med JAKKS' styrke inden for licensprodukter, rollespil og udklædning.

Sjove kostumer fra Disguise

Er du på udkig efter sjove kostumer til dit barn til fastelavn eller halloween, kan du med garanti finde noget helt perfekt fra Disguise. Især hvis du er udkig på et kostume med licens fra en bestemt franchise, såsom kostumer fra Nintendo eller Disney.

Disguise laver dem i mange størrelser og designs - og altid i den bedste kvalitet. Klæd dine børn ud som for eksempel Mario og Luigi, så er de ellers klar til eventyr.

Disguise kostumer med kendte karakterer

Via de mange licenssamarbejder hos Jakks Pacific har Disguise et stort udvalg af kostumer med karakterer, som de fleste børn kender fra tegnefilm eller computerspil. Du kan altså derfor finde nogle helt specifikke Disguise kostumer med unikke karakterer grundet licenssamarbejdet mellem Jakks Pacific og mange af de store internationale brands.

Shop Disguise med gratis fragt

Når du køber et kostume fra Disguise hos Kids-world, så kan du se frem til at få det leveret gratis, så længe din leveringsadresse er i Danmark. Hos Kids-world er vi stolte af at tilbyde gratis fragt til alle danske adresser - uanset ordrestørrelsen.

Tilføjet kurv