Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rainbocorns

9

Rainbocorns

Rainbocorns - overraskelses legetøj til børn

Rainbocorns fra Zuru har gjort børn enormt spændte og glade siden 2018. Rainbocorns indpakningen er formet som et æg og hver Rainbocorn har et spændende stykke legetøj gemt indeni. 

Rainbocorns æggene inkluderer mange magiske dyr med store øjne, smilende ansigter og glimmer. Der findes utallige forskellige overraskelser skjult i æggene. Hver Rainbocorn har en lille ven - Boo-Boocorn. Disse er gemt i et silikoneæg, som er inkluderet i sættet. Børn vil ønske at samle hele kollektionen af Rainbocorns legetøj, fordi de er så søde.

Rainbocorn inkluderer mange forskellige typer dyr. Du finder hvalpe, kaniner, pandaer, killinger, enhjørninger, fugle mm. 

Rainbocorns kollektionen består af søde bamser, som børn vil elske at nusse med. Rainbocorns dyrene er fremstillet af utroligt blødt materiale, som er virkelig rart at røre ved. Rainbocorns æggene er designet til børn fra 3 år og op. Børn elsker legetøj med overraskelses elementer. Det er en herlig oplevelse for dem at opnå ægget og finde et stykke legetøj, som de har ønsket sig længe.

Tilføjet kurv