Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fantorangen & Fantus bamser

9
Anbefalet Alder (Legetøj)

Fantorangen & Fantus - søde tøjdyr fra det kendte tv-show

Fantorangen er et norsk børne-tv program, som mange små børn i Danmark også kender og elsker højt fra DR tvs Minisjang program.

Fantorangen og hans venner lærer børn en masse praktiske ting, såsom at børste tænder og venskab. Med bamserne i form af de to søskende Fantorangen & Fantus, kan dit barn kramme deres velkendte venner fra serien, og leve sig ind i universet på en ny måde.

Fantorangen er en blanding af en orangutang og en elefant, og hans lillebror Fantus er også meget populær hos børn og fås naturligvis også som bamse. De store ører og nuttede ansigter gør bamserne enormt søde, og små børn vil elske at kunne kramme deres venner fra fjernsynet. Sammen med deres ven Pivi kommer Fantorangen & Fantus tit galt afsted, men de lærer en masse om livet og venskab i processen.

Mere om Fantorangen

Fantorangen er en tv-karakter fra NRK Super, en norsk tv-kanal, hvor han har sit eget børneprogram. Bamsen af ham i serien styres af Berit Nermoen, som også skriver manuskripterne til serien.

Oprindeligt blev han skabt af den visuelle kunstner Tiina Suhonen i 2007, i samarbejde med kostumeafdelingen hos NRK. Med sin uartige personlighed er han blevet en af NRKs mest populære børnekarakterer.

Som resultat af denne succes er der blevet udgivet musikvideoer, bøger, og andre licensprodukter i samarbejde med Fantorangen, og han kan ofte ses sammen med Berit Nermoen til diverse festivaler og events i Norge. Lad dit barn lege og hygge sig sammen med de bløde tøjdyr Fantorangen og Fantus.

Tilføjet kurv