Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Supreme

11
Skostørrelse
35%
Supreme Rulleskøjter - Del Rey - Justerbar - Leopard Supreme Rulleskøjter - Del Rey - Justerbar - Leopard 441,97 DKK
Oprindeligt:  679,95 DKK  

Flotte rulleskøjter til børn af høj kvalitet fra Supreme Rollers

De lækre rulleskøjter til børn af høj kvalitet fra Supreme er enormt populære, og fås til fornuftige priser. Supreme er et dansk firma, som siden 1980'erne har været leverandør for mange rulleskøjter som sælges i Danmark. De udgav de første Supreme rollers i 1982, og i 1984 udkom de første inliners.

Med Supreme rollers får man rulleskøjter til børn i virkelig god pris til gode priser.

Rulleskøjterne til børn fra Supreme rollers har altid en god pasform, og er behagelige at have på. De kan også justeres så de altid sidder som de skal på barnets fod. 

Supreme rollers rulleskøjter til børn er robuste og vil holde længe - lad dit barn nyde en dejlig køretur ned af villavejen, eller eventuelt en længere hyggetur sammen med jer. Man får altid god kvalitet for pengene med rulleskøjter fra danske Supreme.

Køb rulleskøjter fra Supreme med gratis fragt

Hver gang du shopper her på shoppen, har du, når leveringsadressen er i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret dine rulleskøjter fra Supreme ganske gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Ifm. at du placerer ordren har du mulighed for at tilmelde dig vores ordning med børnepengebetaling. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Sidst men ikke mindst håber vi, at du finder en eller flere rulleskøjter fra Supreme blandt det store udvalg, du kan lide.

Vil du gerne finde bestemte rulleskøjter fra Supreme her på vores webshop, er du meget velkommen til at sende dine ønsker til vores support.

Tilføjet kurv