Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tiny Treasures

20

Tiny Treasures

Dukker og tilbehør fra Tiny Treasures

Tiny Treasures laver de fineste babydukker, som børn elsker at passe på og lege med i hverdagen. De får mulighed for at bruge deres fantasi og virkelig leve sig ind i rollen som forældre. Tiny Treasures dukkerne er meget realistiske - de har en realistisk duft, blødt hår og søde øjne. De giver børn en autentisk oplevelse af at være forældre.

Tiny Treasures dukkerne ser ud som, føles og dufter som en rigtig baby. Dukkerne kommer i en boks enten formet som et bilsæde eller seng med stropper, samt hospitals-tag og fødselsattest.

Tiny Treasures dukker er en fantastisk måde at introducere børn til det at passe på andre. De kan klæde Tiny Treasures dukkerne på, skifte ble og made dem, hvilket er en givende og lærerig oplevelse. Tiny Treasures kan også hjælpe børn med at udvikle deres empati og kommunikationsevner i form af rollespil.

Tiny Treasures universet inkluderer også masser af dukketøj og tilbehør. Dit barn får mulighed for at fylde deres Tiny Treasures dukkes garderobe op med fantastiske outfits, så de kan klæde deres Tiny Treasure dukke på til enhver lejlighed. Dit barn kan vælge mellem alt fra fint nattøj til en hyggelig aften derhjemme, til et fint ballerina-outfit når det skal være mere festligt. 

Uanset hvilket eventyr dit barn har planlagt, tilbyder Tiny Treasures et udvalg af både Tiny Treasures dukker og tøj, der passer perfekt til.

Tilføjet kurv