Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Straarup & Co

98
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Straarup & Co Bog - Svend og De Mange Mundbind Straarup & Co Bog - Svend og De Mange Mundbind 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
40%
Straarup & Co Bog - Find Tjina! Straarup & Co Bog - Find Tjina! 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
40%
Straarup & Co Bog - Aru Shah og Ønsketræet - Bind 3 Straarup & Co Bog - Aru Shah og Ønsketræet - Bind 3 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Spændende læsning til børn fra forlaget Staarup & Co

Staarup & Co er et dansk forlag med hovedkontor i Aarhus. Forlaget tilbyder bøger til børn i alle aldre, og har et helt letlæsningsprogram med både fag- og skønlitteratur. Der udgives mange veletablerede forfattere fra Danmark, og også oversatte bøger fra udenlandske forfattere. Her er både bøger til højtlæsning og selvlæsning.

Der er også mange spændende fortællinger til lidt ældre børn, og Staarup & Co tilbyder også letlæsningsbøger rettet mod en målgruppe af ældre børn med læseudfordringer, som kan være til stor hjælp.

Læsning er en skøn aktivitet for børn såvel som voksne i alle aldre - også hvis børnene har brug for din hjælp til højtlæsning. Straarup & Co har et meget bredt udvalg af bøger, så der er noget til alle niveauer og interesser.

Staarup & Co blev stiftet i 2017

Staarup & Co blev stiftet i 2017, men folkene bag har mange års erfaring med udgivelser hos andre forlag. Staarup & Co udgiver hovedsageligt letlæsningsbøger til børn og unge, men der er skam også voksenbøger. Staarup & Co har til formål at udgive skønne bøger i god kvalitet, som skiller sig ud fra mængden.

Staarup & Co har mange forskellige underkategorier af bøger til børn: billedbøger, faktabøger, fiktionsbøger, oplæsningsbøger med fokus på alfabetet, og dyrebøger med viden om vores verden. Til ældre børn og teenagere er der spændende fortællinger som med sikkerhed vil fænge læseren. Er du på udkig efter nyt læsemateriale til dine børn derhjemme, så finder du altid mange gode valgmuligheder fra Staarup & Co.

Tilføjet kurv