Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

EMU Australia børnesko

20
Størrelse
Skostørrelse
35%
EMU Australia Bamsestøvler - Lion Walker - Chestnut EMU Australia Bamsestøvler - Lion Walker - Chestnut 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
35%
EMU Australia Bamsestøvler - Tiger - Deep Orange EMU Australia Bamsestøvler - Tiger - Deep Orange 584,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
EMU Australia Skindfutter - Alexandria - Coral EMU Australia Skindfutter - Alexandria - Coral 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

EMU Australia børnesko

Varme og bløde futter og støvler til børn fra EMU Australia

De senestet 25 år har EMU Australia skabt ikoniske sko til børn og voksne, med innovative og bæredygtige naturmaterialer. EMU sko er sko der bare holder. 

Det hele startede med den simple ide, at lade naturen tage føringen hvad angår skoproduktion. Australsk merino uld, læder og fåreskind er verdenskendte materialer, som er helt utroligt bløde, bionedbrydelige, genanvendelige og 100% naturlige. EMU Australias produkter skiller sig ud for deres modstandsevne overfor alt slags vejr, så børn frit kan lege og fungere i hverdagen. Med en passion for stil, komfort og præstation i de vandtætte kollektioner, kan intet stoppe børns eventyr.

EMU Australia - Inspireret af naturen

EMU Australia er inspireret af Australiens uendeligt smukke natur, og et ønske om at skabe naturlige produkter som trives under elementernes kraft. Naturen er den største opfinder, og EMU følger blot efter.

EMU Australia har de sødeste støvler og futter til børn. Vælg mellem mange flotte modeller og farver. Børns fødder vil være taknemmelige og de vil altid have det hyggeligt og varmt, og faktisk have lyst til at tage skoene på.

Gratis fragt ved køb af EMU Australia

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra EMU Australia, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra EMU Australia her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte børnesko. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv