Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jeune Premier - Tasker og penalhuse til børn

57

Jeune Premier - Tasker og penalhuse til børn

Lækre tasker, rygsække og penalhuse fra Jeune Premier

Jeune Premier er et belgisk brand, som designer og producerer skoletasker og tilbehør til børn i meget høj kvalitet og med flotte, unikke designs. Jeune Premier designer skoletasker til børn op til 12 års alderen, og inspirere også forældre med den høje kvalitet.

Jeune Premier har vundet børns hjerter over hele kloden med de originale og farverige skoletasker.

Eftersom trends og stil varierer fra land til land, tilbyder Jeune Premier skoletasker og tilbehør i alle former og størrelser, så alle børn kan føle sig godt tilpas hver morgen når de tager hen på skolen. Jeune Premiers motto er ‘’vi følger ikke trenden - vi er trenden’’.

Historien om Jeune Premier

Helene Fransen er stifteren af Jeune Premier. Historien startede da hun ikke kunne finde den helt perfekte rygsæk til sin søn Ralph i 2012, hvor hun så satte sig ved køkkenbordet og designede sin egen.

Sønnen Ralph var vild med farverne, og Helene gik meget op i kvalitet og design. Hun ønskede som det næste at designe noget robust og farverigt, som ikke bestod af polyester. Hun ville fremstille en rygsæk som kunne reflektere børns personlighed i hverdagen.

Det er nu 10 år siden, og i dag sælges der mere end 150.000 Jeune Premier produkter verden over hvert år. Fra Frankrig og Rusland til Sydkorea - Jeune Premier sælges i mere end 37 lande - og det er bestemt ikke dårligt for at brand der startede på køkkenbordet.

Tilføjet kurv