Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Beady

9

Beady

Beady - en helt ny måde for børn at lege med perleplader

Beady kombinerer kreativ leg med nye digitale løsninger - produkterne fra Beady anvendes sammen med den gratis Beady-app, og her kan man finde hundredvis af utrolige designs.

Perlepladerne fra Beady placeres ovenpå en tablet eller smartphone. Perlepladerne lyser op, så de forskellige designs kan ses igennem perlepladen. På den måde kan man lege med perler direkte ovenpå en tablet eller smartphone. 

Beady er en rigtig sjov og kreativ beskæftigelse for hele familien.

Fordelene ved Beady fremfor traditionelle perleplader

Selv de sværeste motiver og designs bliver nemme at lave med Beady, som giver step-by-step vejledning til placering af perler. På den måde kan børn selv lave alle designs uden hjælp fra voksne. Beadys perleplader er skridsikre, så de sidder godt fast på både smartphone og tablets. Selv hama-perlerne sidder også bedre fast på Beadys perleplader, så man undgår ærgerlige uheld og at skulle starte forfra. De er også nemme at stryge sammen og giver altid perfekte resultater.

Beady er et firma, som holder af god gammeldags leg, nye ideer og kreativitet, men også digital teknologi og dens udvikling. Når de to ting kombineres, opstår der mange nye geniale ideer. Beadys sæt indeholder 36 nøje udvalgte farver af hama-perler, så alverdens designs nu bliver mulige.

Tilføjet kurv