Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Living Kitzbühel til børn

68
Skostørrelse
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Camel m. Smiley Living Kitzbühel Hjemmesko - Camel m. Smiley 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Clay Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Clay 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Moos Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Moos 305,47 DKK
Oprindeligt:  469,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Oat Milk Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Oat Milk 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Sand Living Kitzbühel Hjemmesko - Sand 302,22 DKK
Oprindeligt:  464,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Denim Living Kitzbühel Hjemmesko - Denim 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Marine Living Kitzbühel Hjemmesko - Marine 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Light Grey Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Light Grey 376,97 DKK
Oprindeligt:  579,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Purple Magic Living Kitzbühel Hjemmesko - Purple Magic 224,22 DKK
Oprindeligt:  344,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Antthracite Living Kitzbühel Hjemmesko - Antthracite 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Khaki Living Kitzbühel Hjemmesko - Khaki 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Lilla m. Stjerner Living Kitzbühel Hjemmesko - Lilla m. Stjerner 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Night Shadow m. Stjerner Living Kitzbühel Hjemmesko - Night Shadow m. Stjerner 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Brun Living Kitzbühel Hjemmesko - Uld - Brun 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  

Søde og behagelige hjemmesko til børn fra Living Kitzbühel

Hjemmeskoene fra Living Kitzbühel kombinerer fine designs med de allerbedste naturlige materialer. Hjemmeskoene til børn, er nok de bedste østrigske hjemmesko på markedet.

Det østrigske mærke har kombineret moderigtige og friske design-idéer med Moessmer, en af Europas ældste og største producenter af kogt uld. Hjemmeskoene til børn er simple men smukke, og kombinerer materialerne kogt uld og filt af uld. 

Living Kitzbühels designere er inspireret af bylivet, tradition og autencitet, og har sikret sig at produkterne reflekterer disse værdier i ånd og stil.

Living Kitzbühel - Hjemmesko som skiller sig ud

Living Kitzbühel går op i, at skabe hjemmesko til voksne og børn som skiller sig ud. Kvaliteten er i top, og der er taget hånd om alle detaljer. De innovative designs, naturlige materialer og den utrolige holdbarhed er baggrunden for mærkets store succes, og de er førende indenfor hjemmesko i Europa. Living Kitzbühel skaber hjemmesko til børn og voksne i alle aldre.

Living Kitzbühel tilbyder et stort udvalg af hjemmesko til børn, produceret af enten kogt uld og en fleksibel ydersål i gummi, eller uld med en sål af kork - begge typer giver masser af komfort. Standard gummisålen er robust og fleksibel, og holder også længere end lignende produkter fra konkurrenter. 

Hjemmeskoenes flotte look, fit og kvalitet er et hit hos kunderne. De giver masser af komfort indendørs, og passer til alle typer af fødder.

Vi gør meget for altid at have et interessant sortiment af produkter fra Living Kitzbühel og mange andre mærker. Så uanset om du er på udkig efter legetøj, udstyr til din baby, sko eller tøj til dit barn, så finder du det her hos os.

Living Kitzbühel hjemmesko - Noget lækkert til fødderne i

Har I det en smule fodkold derhjemme, er der ikke noget mere rart, end når man kan have fødderne placeret i nogle dejlig varme hjemmesko. Hjemmesko fra Living Kitzbühel er også en god ting at have i skabet med fodtøj, til når din pige eller dreng skal begynde i eksempelvis børnehave.

Hjemmeskoene fra Living Kitzbühel er ligesom alle de andre hjemmesko, behagelige at have på og egner sig godt som gave. Vi fører mange forskellige varianter af hjemmesko fra Living Kitzbühel og mange andre, både når det kommer til størrelser, farver og udsmykning.

Køb dit barns næste Living Kitzbühel hjemmesko her

Vi er overbevist om, at du kan finde en par hjemmesko fra Living Kitzbühel i udvalget, som enten din dreng eller pige vil kunne lide at gå rundt i. Vi er godt klar over, at der er rigtig mange forskellige slags hjemmesko at vælge mellem - så mange, at det kan være svært at beslutte sig for, hvilke par, du skal købe. Derfor krydser vi fingre for, at det er muligt for dig at finde det helt rigtige par. Se også vores Living Kitzbühel udsalg

Gratis fragt når du køber Living Kitzbühel

Når du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med varer fra Living Kitzbühel helt uden beregning. Det er noget vi har tilbudt længe, og som vi vil blive ved med at gøre.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i sortimentet, som matcher, hvad end du leder efter. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med produkter fra Living Kitzbühel - så er udvalget af varer i hvert fald godt, og indeholder mange flotte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget bestemt.

Har du nogle bestemte ønsker, måske et bestemt produkt fra Living Kitzbühel, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv