Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Little Dutch legetøj

165
Anbefalet Alder (Legetøj)

Little Dutch legetøj

Little Dutch - En verden af legetøj til børn

Little Dutch har specialiseret sig i at skabe en verden af legetøj til børn. Du finder derfor Little Dutch legetøj, der tæller alt fra gåvogne til aktivitetstæpper, legekøkken, dukker og meget, meget andet.

Opdag Little Dutch og se hvordan du kan skabe glæde hos familiens mindste med det store udvalg af Little Dutch legetøj

Alt om Little Dutch

Little Dutch skaber moderne nødvendigheder til puslebordet, samt tilbehør og legetøj til babyer og børn. Produkterne er funktionelle, sikre og af meget høj kvalitet.

Det er Little Dutchs mission at bidrage til børnenes første år, ved at producere produkter som skaber varme og tryghed for de mindste, og legende, lærerigt legetøj til de lidt ældre børns udvikling. Produkternes moderne design stimulerer børnenes fantasi, som så til gengæld garanterer mange timers leg og sjov.

Little Dutch legetøj er trendy og tidløst - det kan let kombineres og nydes. Holdet bag Little Dutch er talentfulde og kreative mennesker, med stor passion hvad angår børneprodukter.

Sådan blev Little Dutch til

I 2008 da grundlæggeren Rinke var gravid med sit første barn, var hun på udkig efter lamper til børneværelset. Hun kunne dog ikke finde noget, og eftersom hun var kunstlærer på det tidspunkt, fandt hun på selv at lave en lampeskærm.

Hun begyndte herefter at lave lampeskærme med sin søster, og de solgte dem online. Der var stor efterspørgsel på flere produkter, og snart begyndte de at samarbejde med en syforretning og at designe nye ting.

Herefter gik det hurtigt - der skulle hyres et helt hold til firmaet, mens Rinkes partner tog sig af den økonomiske del. Han er i dag stadig medarbejder og ansvarlig for de forretningsmæssige dele af Little Dutch.

Sortimentet blev udvidet til legetøj - først kom de bløde kaniner, og bagefter trælegetøjet, begge dele er blevet en kæmpe succes, og i dag er Little Dutch et kendt navn i Holland og andre lande i Europa.

Little Dutch trælegetøj til børn

Little Dutch trælegetøj er særdeles holdbart og holder i flere generationer. Og så er det jo sådan, at træ er et fint materiale til at fremstille legetøj af, da Little Dutch kan forme legetøjet som de ønsker.

Little Dutch trælegetøjet er fremstillet af godkendt træ i en lækker kvalitet og fremstillet af miljørigtige materialer. Udvalget er stort, så mon ikke I kan finde noget lækkert trælegetøj fra Little Dutch eller et af de andre brands her på Kids-world.dk.

Babylegetøj fra Little Dutch

Her hos Kids-world finder du et godt udvalg af babylegetøj fra Little Dutch. Vi har legetøj til babyer i mange forskellige afskygninger: Noget babylegetøj lavet af træ, som er et smukt og samtidig holdbart materiale, andet babylegetøj er lavet af tekstil og er blødt og dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet Little Dutch legetøj er lavet af plastik, så det er nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Babylegetøj skal underholde din baby, samtidig med at det udvikler og stimulerer babyens sanser og motorik. I vores udvalg finder du kun babylegetøj, som er sikkert for de små drenge og piger at lege med.

Her hos os finder du Little Dutch babylegetøj i god kvalitet. Forhåbentlig har vi netop den type babylegetøj fra Little Dutch, som du er på udkig efter. Se også gerne vores Little Dutch udsalg.

Hjælp dit barn på vej med en Little Dutch gåvogn

De første skridt er magiske, både for barnet selv og i høj grad også for forældrene. De første skridt er dog ganske usikre, så barnet kan godt have brug for lidt hjælp. Her kan en Little Dutch gåvogn spille en kærkommen dobbeltrolle.

Med en Little Dutch gåvogn har barnet både noget, som kan støtte det i gangen med de første og til tider usikre skridt, samtidig med at Little Dutch gåvognen kan fungere som et aktivitetslegetøj.

Gåvognene fra Little Dutch er skabt således, at de også rummer en lang række aktiviteter og udfordringer, som mange små børn elsker at bruge tiden på. Du får altså to former for Little Dutch legetøj med i gåvognen.

Sæt rammerne for hygge, leg og udvikling med et Little Dutch aktivitetstæppe

Legen på aktivitetstæppet er bare noget helt særligt for de mindste, der både selv og sammen med forældrene kan få nogle af de første oplevelser med den nye og store verden.

Lad legen begynde på et Little Dutch aktivitetstæppe eller under et Little Dutch aktivitetsstativ, hvor de forskellige former for aktivitetslegetøj kan lade barnet mærke på den nye verden med stor nysgerrighed.

Med et Little Dutch aktivitetstæppe får du også aktivitetslegetøjet med, da aktivitetstæppet har et indbygget aktivitetsstativ.

Du kan også vælge et Little Dutch aktivitetsstativ for sig selv og selv sætte det sammen med det aktivitetstæppe, som du ønsker. På den måde kan du helt selv sætte rammerne for nogle af barnets første legestunder.

Little Dutch legekøkken

Her på siden kan I se de fine legekøkkener fra Little Dutch, som de fleste drenge og piger vil kunne have det sjovt med.

Little Dutch er et godt brand, som er velkendte for deres legetøj af en god kvalitet såsom deres legekøkkener Legekøkkenerne har det til fælles, at de laves i fine materialer og er i høj kvalitet, som kan holde til lidt af hvert.

For de mindste er et legekøkken ligeledes fortrinligt, da de med Little Dutch legekøkkenet har noget, som de kan støtte sig op ad og holde fast ved, når de kokkererer.

Little Dutch legemad - Når der skal mad i legekøkkenet

Little Dutch legemad er særdeles populær hos de fleste børn. Kig jer omkring i vores spændende udvalg af legemad fra Little Dutch, der er garant for mange timers sjov leg med legemad. I vores fine udvalg af legemad fra eksempelvis Little Dutch finder I alt fra kød til frugter, kød og kager.

Little Dutch legemaden indbyder til mange sjove stunder for jeres barn - især når han eller hun får besøg i sit køkken eller madbod. Legenmad fra Little Dutch er fremstillet af miljørigtige og allergivenlige materialer, så I med ro i sindet kan lade jeres pige eller dreng lige med det.

Skab magiske øjeblikke med en Little Dutch bilbane eller kuglebane

Uanset om det er i vuggestuen, børnehaven eller derhjemme, så er de næsten altid et hit. Det er selvfølgelig de sjove og underholdende Little Dutch bilbaner og kuglebaner, som kan få smilene frem hos de smål.

Med en Little Dutch kuglebane eller bilbane kan børnene få nogle af de første oplevelser med fysikkens love og lære, hvordan ting reagerer, når både fart og niveauforskelle spiller ind på legen.

Store smil på små ansigter er nærmest altid resultatet, når de små får fat i en Little Dutch bilbane. Som forældre er det også nemt at hoppe med på vognen og lege med, mens den lille smilende og grinende ser til, hvordan bilerne eller kuglerne suser afsted på bilbanen eller kuglebanen.

Om det skal være en Little Dutch bilbane eller kuglebane, der vil være det største hit, vil uden tvivl være en individuel præference. Men hos Kids-world finder du begge dele.

Fart over feltet med Little Dutch legetøjsbiler

Her på siden kan du se de smarte Little Dutch legetøjsbiler, som passer perfekt til drenge og piger og deres små hænder.

Little Dutch er et fantastisk mærke, som er velkendte for deres legetøj af høj kvalitet inklusiv deres legetøjsbiler til børn.

Søde Little Dutch nusseklude til de stille stunder

Man kan godt have brug for en stille stund - især som lille, hvor der er en masse nye oplevelser hele tiden. Her kan en Little Dutch nusseklud nemt blive barnets bedste ven, når man lige skal rumme det hele.

Little Dutch har lavet de sødeste nusseklude til de mindste, som med sin Little Dutch nusseklud får en beroligende og tryg faktor ind i hverdagen.

Little Dutch nussekludende er søde og bløde, samt har bindinger på nussekludene, som børnet kan nulre og nusse med.

De søde Little Dutch nusseklude kommer i flere udgaver, så alt efter om det er en lille kanin, et får eller andre dyr, der er den store favorit derhjemme, så er der en udgange af de søde Little Dutch nusseklude, der kan være et hit hos familiens yngste.

Rangler fra Little Dutch

Rangler fra Little Dutch er fantastisk legetøj til småbørn. Little Dutch designer de fineste rangler i gedigne materialer.

Little Dutch ranglerne og de andre mærker er kendetegnede ved deres skønne udformninger som eksempelvis flamingoer, kaniner og bjørne. Eller måske er ranglen fra Little Dutch designet som en giraf, svane eller en kat.

Little Dutch på udsalg - Sådan holder du dig opdateret

Du kan holde dig opdateret på vores Little Dutch udsalg på flere forskellige måder, så du ikke går glip af et godt tilbud. Du kan holde dig opdateret via vores nyhedsbrev. På den måde får du direkte besked på mail, når vi har et udsalg - uanset om det er et Little Dutch udsalg eller udsalg på nogle af vores mange andre brands.

Vi anbefaler også, at du holder dig opdateret via vores sociale medier, hvor vi også annoncerer Little Dutch udsalg og udsalg på andre brands og produkttyper.

Gratis fragt ved køb af Little Dutch

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Little Dutch uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Little Dutch her hos os - sortimentet er i hvert fald godt. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv