Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vanilla Copenhagen

49
Størrelse
Skostørrelse
35%
Vanilla Copenhagen Badebluse - Sand Rose/Aqua Vanilla Copenhagen Badebluse - Sand Rose/Aqua 214,47 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  

Vanilla Copenhagen

Lækkert børnetøj og tilbehør fra Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen er et lækkert dansk brand, som laver tekstilprodukter til baby og børn i top kvalitet, samt diverse former for tilbehør.

Kollektionen består især af tekstiler i bløde pastelfarver, og alle produkterne er fremstillet i skønne materialer. Vanilla Copenhagen har stort fokus på bæredygtighed, og gør deres for at passe på miljøet.

Der er fokus på økologisk bomuld i kollektionen, og Vanilla Copenhagen har flere Oeko-tex certifikater. De producerer så vidt muligt uden stofspild og har respekt for naturens ressourcer. Produkterne fremstilles på fabrikker der behandler deres ansatte ordentligt.

Vanilla Copenhagen tilbyder også fine hånd- og fodaftryk sæt i 3D, så du kan lave de sødeste aftryk af dit barns fødder og hænder som et fint minde familien vil glædes ved altid.

Mere om Vanilla Copenhagen

Susanne er stifteren af Vanilla Copenhagen, og det hele begyndte da hun fik sin første datter for 25 år siden. Hun havde 3 børn i forvejen, som hun kun havde brugt meget basalt tøj til i standard farver og kvalitet.

Da hun havde født datteren Victoria Vanilla, blev hun inspireret til at give hende noget mere farverigt tøj i en bedre kvalitet. Hun begyndte at sy børnetøj og tekstilprodukter med sin veninde Susanne Rasmussen.

Eventyret startede med at de i første omgang syede dynebetræk, pudebetræk og sengetæpper. Både børn og voksne i deres omgangskreds var vilde med produkterne, så de begyndte at sy mere og mere.

Vanilla Copenhagen er en del af Mikkelsen-familien, og Susannes andet barn arbejder side om side med dem for at drive familievirksomheden.

Tilføjet kurv