Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

CAMA Copenhagen

10

CAMA Copenhagen

Lækre pusletasker og tilbehør til børn fra CAMA Copenhagen

Cama Copenhagen laver funktionelle tasker og tilbehør i et minimalistisk og smukt skandinavisk design. Produkterne har til formål at gøre dagligdagen lidt nemmere for forældre, uanset hvor de er med deres børn. Der tages altid hensyn til miljøet, børnene og forældrene når der designes nye produkter. Der anvendes økologiske og gode materialer.

Historien om CAMA Copenhagen

Camilla og Marco er grundlæggerne af Cama Copenhagen. De fik deres første barn i år 2014, og manglede en god pusletaske. Efter at en gik i stykker i lufthavnen, kom de frem til den konklusion, at de ikke kunne finde en som var tilfredsstillende, så de satte sig selv ned sammen for at designe en.

De havde fokus på funktion, kvalitet og et tidløst design. De havde erfaring indenfor børnetøj, projektledelse og luftfartsindustrien, så de ville skabe et mobilt puslebord i form af deres pusletaske, som indeholder alt man har brug for, når barnet skal skiftes, og samtidig ser super smart ud.

Cama Copenhagens børneprodukter er en hjælpende hånd til forældre og hverdagen.

Cama Copenhagen pusletaske

Cama Copenhagen producerer nogle meget fede pusletasker, der som ofteste kommer i materialer såsom læder og polyester. De forskellige pusletasker fra Cama Copenhagen har en passende størrelse, med store rummelige lommer, som kan indeholde alle de forskellige ting, som I har brug for, når I er farten.

En Cama Copenhagen pusletaske har plads til det meste

En Cama Copenhagen pusletaske kommer virkelig til sin ret, når I skal ud af døren. Af nævneværdige ting og sager, som I med stor sandsynlighed kommer til at have med i Cama Copenhagen pusletasken, er der bleer, vådservietter, sutteklude, stofbleer og sutter. Det er som ofteste nok med 5-7 bleer, alt efter hvor længe I skal være afsted.

Lagner fra Cama Copenhagen til børn

Her hos Kids-world har vi almindelige lagner og stræklagner til babyer, børn og juniorer fra populære mærker som Cama Copenhagen.

Lagner fra Cama Copenhagen kan købes i flere forskellige farver og størrelser.

Skal du bruge et nyt Cama Copenhagen lagen dit barns madras, er du havnet et helt rette sted hen. Her på Kids-world.dk fører vi et godt udvalg af fine lagner fra Cama Copenhagen og mange andre brands, som passer godt til barnesengen eller barnevognen.

Cama Copenhagen lagner - Kvaliteten er i højsædet

For Cama Copenhagen er kvalitet og materialer alfa og omega. Lagnerne fra Cama Copenhagen fremstilles i gode materialer af høj kvalitet. Et lagen er ikke bare et lagen, derfor lægger Cama Copenhagen en dyd i at producere lagener i bedste kvalitet til de mindste; både almindelige lagner og stræklagner.

Gratis fragt ved køb af CAMA Copenhagen

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra CAMA Copenhagen, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra CAMA Copenhagen her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv