Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

H.C. Andersen

16

H.C. Andersen

Eventyrlige H.C. Andersen produkter til børn

Her hos Kids-world har vi et stort og eventyrligt udvalg af produkter inspireret af vores allesammens H.C. Andersen. Vi har plakater, sengetøj, kopper, bestik, figurer og meget andet med motiver fra hans verdensberømte eventyr. Så hvis dit barn er stor fan af eventyr, eller i bare trænger til lidt mere eventyrlig stemning i hjemmet, har vi noget for jer her.

Om H.C. Andersen

Hans Christian Andersen var en dansk digter og forfatter, og blev født i 1805 i Odense. Han har skrevet mange værker, men er uden tvivl bedst kendt for sine eventyr til børn, som også har rig viden om menneskers psykologi og handlinger, og de nydes derfor lige så meget af voksne. Han skrev faktisk hele 156 eventyr i løbet af 40 år. H.C. Andersen er efter sin død blevet et rent kulturikon for Danmark, og er uden tvivl en af vores største forfattere herhjemme nogensinde. Hans kreative universer og fortællinger er tidløse, og bliver stadig viderefortalt fra generation til generation.

H.C. Andersen sengetøj

Lækkert sengetøj fra H.C. Andersen - her i kategorien kan I se hele vores udvalg af sengetøj fra H.C. Andersen, så I selv, jeres baby, jeres barn eller junior kan få det mest optimale ud af søvnen.

H.C. Andersen sengetøjet kan findes i forskellige designs - både til piger og drenge i alle aldre. Sengetøj kan købes både enkeltvis, hvor I køber et enkelt pudebetræk eller et dynebetræk og som et samlet sæt. Derfor anbefaler vi naturligvis, at I læser sengetøjets beskrivelse nøje, sådan at I sikrer jer, at I får bestilt det rigtige sengetøj fra H.C. Andersen.

Lukning med knapper, velcro og snøre

Sammen med beskrivelsen af produktet finder I ligeledes informationer om hvordan I lukker sengetøj. Vi har sengetøj med alt fra foldelukning, lukning med snøre til skjulte knapper.

Komfort er vigtigt. Vi kan nok godt blive enige om, at der ikke er vildt sjovt, at sengetøjet kradser og dermed ikke er rart at sove med. Det er bare én af årsagerne til, at I bør anskaffe noget sengetøj fra H.C. Andersen, som er i en fin kvalitet.

Stort udvalg af blandt andet sengetøj fra H.C. Andersen

Her på shoppen har I muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både enkeltdyner og puder fra et godt udvalg af smarte brands som blandt andet H.C. Andersen.

I har derfor nogle gode chancer for, at finde et sæt sengetøj, uanset præferencer for stil, farver og design. Hvis ikke fra H.C. Andersen, så fra et af de mange andre mærker.

Tilføjet kurv