Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Billieblush

73
Størrelse
Skostørrelse

Billieblush

Sødt og trendy børnetøj fra Billieblush

Billieblush er et brand af børnetøj, som har skabt en tøjkollektion til piger der er både sjov og spækket med farver. Det farverige tøj har mange søde motiver som passer perfekt til, og bløde stoffer som er enormt behagelige og stilfulde at have på. Kollektionen af børnetøj fra Billieblush inkluderer kjoler, jakker, tilbehør og meget mere. Billieblush skaber tøj til alle årstiderne, og lader dit barn se enormt smart ud både i dagtimerne og når det skal være lidt mere festligt.

Billieblush er især kendt for de smukke nederdele, som kommer med mange søde detaljer og virkelig er et must-have fra kollektionen. De fås med eksempelvis pailletter, glimmer eller broderier og i mange forskellige modeller. Nederdelene fra Billieblush passer til piger i alderen 3-12 år, og med de mange forskellige modeller vil en med sikkerhed falde i dit barns smag.

Billieblush producerer tøj til børn fra 6 måneder og opefter, og tager børn med til sjove fantasiverdener med deres farverige børnetøj. 

Bag om Billieblush

Billieblush er et fransk brand af børnetøj, som er feminint og legesygt. Deres kollektion gør det muligt at opdatere dit barns garderobe med lidt sjovere tøjartikler med detaljer såsom neonfarver. prints og blonder. Billieblush-stilen er selvsikker, eventyrlysten og stilfuld! 

Billieblush blev grundlagt i 2012 og er et søstermærke til brandet Billybandit. Billieblush er et mærke med ekspertise i ultra-feminint børnetøj, og kollektionerne byder altid på mange nye sjove overraskelser. Billieblush kollektionen er altid genkendelig takket været de vittige slogans, skarpe farver og elegante detaljer som passer perfekt sammen med resten af dit barns garderobe.

Søde Billieblush kjoler

Leder du efter en ny kjole til dit barn, og er dit barn vild med friske farver, flotte flæser, tyl, palietter og mange finurlige detaljer, så er en Billieblush kjole lige præcis det, du leder efter. Det franske brand Billieblush udmærker sig ved at lave tøj i flotte farver og med en stor detaljerrigdom.

Hos Kids-world har vi søde Billieblush kjoler, som enhver pige med hang til colorit i sit tøjvalg vil elske. En Billeblush kjole kan både bruges til hverdag, fest, afslapning og en tur på stranden. Er dit barn fascineret af farver, tyl, palietter og flæser, så vil en Billieblush kjole være lige sagen.

Tjek vores udvalg af smukke Billieblush kjoler igennem her på siden og vælg dit barns næste Billieblush kjole, der helt sikkert vil være et frisk pust i klædeskabet.

Dejlige Billieblush cardigans

Franske Billieblush er garant for fest og farver i deres tøjdesigns. Det gør sig bestemt også gældende, når det kommer til cardigans. Hos Kids-world forhandler vi dejlige Billieblush cardigans. Har du et barn med lyst til farver og detaljer i påklædningen, er en Billieblush cardigan et godt valg.

En Billieblush cardigan er, som alle andre cardigans her på shoppen, en bluse, som kan åbnes gennemgående med enten knapper eller lynlås. Billieblush cardigans er gode til nærmest enhver anledning, da de med fine farver og iøjnefaldende detaljer både kan pifte hverdagstøjet op og være et flot supplement som overdel uden på en festkjole.

Billieblush t-shirts

Her på siden finder du alle vores lækre Billieblush t-shirts, som er detaljerige og farvestrålende. I ethvert barns garderobe er der reserveret en stor plads til t-shirts, da de fleste børn elsker at gå i t-shirt og har derfor også rigtig mange af dem.

Hovedparten af dem har et klassisk snit med korte ærmer og rund hals med ribkant. Vi forhandler flere Billieblush t-shirts med dette velkendte snit. Men det legesyge brand leger selvfølgelig også med det klassiske snit og byder på t-shirts med overraskende detaljer.

Billieblush t-shirts fås både som crop-modeller, har flæseærmer og udvalget er selvfølgelig fyldt med spraglede farver og har detaljer med palietter og tyl. Køb dit barns næste Billieblush t-shirt hos Kids-world.

Smarte Billieblush jeans

Skal dit barns næste par jeans være fra Billieblush, så kan du finde dem lige her på shoppen. Hos Kids-world er jeans et par bukser, som er lavet i en denimkvalitet. Du finder flere par smarte Billieblush jeans i vores udvalg her på siden.

Billieblush jeans er lige som Billieblushs kollektioner generelt twistet med farverige og charmerende detaljer, der giver Billieblush jeans et unikt udtryk. Må knapper og lynlåse godt være i en vild farve. Synes dit barn, at det er fedt med iøjenfaldende detaljer, så vil et par Billieblush jeans være en klar vinder.

Billieblush shorts til de varme dage

Et par lækre shorts er et must-have i alle børns tøjskabe. På de varme dage er et par shorts ganske enkelt uundværlige. Billieblush shorts vil klæde ethvert pigebarn. Med brandets farverige og detaljemættede designs er et par Billieblush shorts perfekte til sommerens liv og varme.

Så er du på udkig efter et par shorts til dit barn, der er ligeså farvestrålende som sommeren selv, så køb et par smukke Billieblush shorts til de varme dage her på siden.

Shop Billieblush med gratis fragt

Husk at du altid får gratis fragt, når du shopper Billieblush her hos Kids-world. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer, så længe leveringsadressen er i Danmark. Det gør vi både, når du køber Billieblush eller noget fra et af de mange hundrede andre brands, som vi har i vores store sortiment.

Tilføjet kurv