Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Name It

3530
Størrelse
Skostørrelse

Name It

Name It - tøj inspireret af børn, til børn

Name It har lavet moderigtigt og lækkert tøj til baby, børn og teenagere i mere end 30 år - tøjet er inspireret af børns ærlige og ligefremme tilgang til livet, og er altid trendy til overkommelige priser.

Name It følger modens tendenser hver sæson, så ungerne altid kan se smarte ud. Name It er et dansk brand og en del af Bestseller-koncernen.

Name It har 4 forskellige undermærker: Baby-kollektionen (0-9 mdr) med fokus på behageligt tøj, sikkerhed, kvalitet og trends. Mini-kollektionen (1-5 år) med fokus på praktisk, komfortabelt tøj med personlighed i slidstærke materialer. Kids-kollektionen (6-12 år) med fokus på trendy tøj til aktive, smarte børn, og LMTD-kollektionen (10-16 år) til trendy teenagere.

Name It er særligt kendt for deres mange denim-modeller: altid med en forrygende pasform og kvalitet til børnene, så tøjet holder igen og igen. Alle jeans og bukser kan justeres i taljen, så de passer perfekt til alle børn, uanset deres bygning og størrelse. Pasformen på Name It børnetøjet er altid super.

Hvem ejer Name It?

Name It er ejet af Bestseller koncernen, som er grundlagt af Troels Holten Povlsen i 1975. I 2001 overtog sønnen Anders Holten Povlsen rollen som ejer og administrerende direktør af Bestseller koncernen.

Hvor kommer Name It fra?

Name It kommer fra den danske modekoncern Bestseller, som har hovedsæde i Brande.

Hvornår blev Name It oprettet?

Name It blev oprettet i 1996, som et brand til de helt små børn, og først senere som vi kender det i dag. I 1986 blev Bestsellers første børnetøjsbrand EXIT introduceret i Danmark, brandet spredte sig hurtigt til flere europæiske lande. I 2008 blev EXIT navnet ændret til Name It, som nu dækker over hele Bestsellers børnetøjs portefølje.

Name It - Et løfte om bæredygtighed

Name It er også et ansvarsbevidst brand, som gør deres bedste for at sikre de bedste forhold for vores planet, bønderne og børnene.

I år 2016 blev 36% af deres modeller med bomuld lavet af økologisk bomuld - og i 2020 er der tale om 50%. De fortsætter den positive udvikling, og målet er ikke kun at skifte over til hovedsageligt økologiske materialer, men også at udvikle og støtte mere bæredygtige produktionsmetoder generelt.

Vi har styles fra Name It både drenge og piger

Vil du gerne købe noget nyt Name It tøj til din dreng eller pige, kan vi glæde dig med, at du finder noget til de fleste garderobeskabe her i vores kategori med produkter fra Name It.

Vi har styles fra Name It i lækre bomuldsblandinger, modalblandinger, sweat og i et bredt udvalg af farver som blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort, turkis og i de fineste farveblandinger.

Størrelsesmæssigt har vi også noget til de fleste, og vi har som regel styles på lager i str. 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158 og 164. Har Name It lanceret en kollektion med skostørrelser, vil et godt bud være, at du kan finde styles med skostørrelsen 19-24. Hvorvidt det sker, kan du følge med i her på siden.

Vil du gerne være sikker på, at være opdateret på nye releases fra Name It, skal du endelig tage og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrevet ud flere gange om ugen med releases, som vi tænker, at du kunne være interesseret i at kende til.

Kører vi kampagner, er det også via nyhedsbrevet du bedst holder dig opdateret.

Kjoler fra Name It

Vi synes, at kjoler er noget af det mest fantastiske, og vi er sikre på, at mange piger der er mange piger, der ligeledes holder af at at være iført en sød kjole. En kjole fra Name It er som regel også et hit til konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, hvor børnene har lyst til at se ekstra godt ud.

En Name It kjole til sommeren

Det er intet mindre end fantastisk at bevæge sig rundt på de dejlige solskinsdage, med bare ben i en luftig kjole fra Name It.

Kjolerne fra Name It og de andre mærker som vi har i vores udvalg produceres i varierende designs og farver

I har gode kombinationsmuligheder med en Name It kjole

Det er heller ikke noget problem, at finde matchende tøj, som passer godt med. Name It kjolen nemt sættes sammen med et par flotte strømpebukser, og/eller en cardigan eller en pæn jakke.

Det handler om, hvad jeres barn ønsker sig af en kjole. En anden ting, som også er fantastisk ved en kjole er, at det kun fantasien der sætter grænserne for, hvad i kan sætte sammen.

Ift. fodtøj burde der være en passende kjole fra Name It i vores sortiment. Kjolen fra Name It kan bruges til en række forskellige begivenheder som eksempelvis fødselsdage, et bryllup og barnedåb.

Name It bukser og jeans til baby og børn

Det er altid muligt, at finde et par bukser eller jeans uanset præference for farve og stil. Er jeres opgave at finde et par mørkeblå, sort eller måske hvide jeans eller bukser, så finder I dem lige her hos os.

Vi tilbyder jer selvfølgelig også fri fragt når I bestiller jeres dreng eller piges nye par bukser og jeans fra Name It her på Kids-world.dk - Kig jer godt omkring - vi tror på, at I finder et par jeans eller bukser fra Name It, som passer lige ind jeres dreng eller pige vil elske.

Bukser fra Name It med forskellige elementer

Vi sælger bukser og jeans med prikker, mønster, tern og meget i vores sortiment. Har Name It bukserne eksemlvis elastik i taljen, kan I læse det inde i produktets beskrivelse.

Name It badetøj

Badetøj fra Name It er et must-have, når kalenderen skriver juli og august samt ture i poolen og på stranden. Name It badetøj kan bruges til flere anledninger, da badetøj fra Name It også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Smart Name It badetøj til børn

Drenge og piger elsker at lege udenfor på de lækre sommerdage, hvor de har rig mulighed for, at mærke varmen mens de leger udenfor Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Name It liggende klar til brug i garderobeskabet.

Når det kommer til badetøjets udseende, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har striber, motiver eller flere farver.

Beskyt Name It badetøjet

Name It badetøj kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid giver badetøjet en kortere levetid, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Name It altid vaskes med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske badetøjet fra Name It i koldt vand med et snert håndsæbe eller shampoo hurtigst muligt efter det har været brugt. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Køb UV-beskyttende Name It badetøj

Vores sidste tip til jer er, at se efter noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så jeres børn er beskyttet mod solens stråler.

Bliv sommerklar med et par Name It shorts

Name It shorts er gode til de aktive børn, som holder af at lege udenfor på legepladsen, i parken eller i skoven.

Name It shorts kan som oftest findes i forskellige designs - korte og lange med mange smarte detaljer. Ligeledes har vi shorts fra Name It og alle de andre brands i vores sortiment i alle regnbuens farver.

Køb shorts fra Name It med en god pasform

Det smarte med shorts fra Name It er, at de næsten alle sammen kan justeres i størrelsen efter behov - enten med et bindebånd eller indvendige knapper i elastikkanten.

Se jer omkring i hele vores nydelige sortiment af shorts fra blandt andet Name It, og vi håber på, at I finder et par, som falder i jeres smag.

Name It bodyer med god komfort

Bodyer fra Name It giver en god komfort samtidig med, at de kan holde varmen og har rig mulighed for at bevæge sig. Vælger du at købe både en Name It body med korte og lange ærmer, er du godt dækket ind til hvad end dagen bringer.

Name It strømper til baby og børn

Hvis du er på udkig efter et pænt udvalg af strømper fra bl.a. Name It til dine børn, er du havnet det rigtige sted - uanset om det er babystørrelser eller børnestørrelser, du skal bruge.

Vi tilbyder et pænt udvalg af strømper fra Name It og mange andre i både neutrale og sprælske farver. Strømperne fra Name It kan du købe i mange forskellige størrelser, sådan at både de små og store børn kan få et par.

Køb rigeligt med strømper fra Name It

Det kan være en god idé, at bruge lidt ekstra ressourcer på mere end et eller to par Name It strømper. Det er ikke ualmindeligt, at strømperne hurtigt bliver slidt - især hvis jeres dreng eller pige ikke er så villig til at løfte fødderne hen over gulvet.

Det sker også, at strømperne bliver væk ifm. vaskningen, så et godt råd er også, at købe lidt ekstra strømper ind.

Strømper fra Name It med dupper til baby og børn

Det kan sagtens være en udfordring at finde strømper med skridsikre egenskaber til din dreng eller pige. Kig dig omkring i vores kategorier med strømper fra bl.a. Name It - Vi får jævnligt nye kollektioner af strømper ind fra bl.a. Name It, så det er en god idé at holde sig opdateret, der er som regel altid nogle skridsikre strømper med dupper.

Brug filteret til at finde det helt rigtige fra Name It

Med det store udvalg af skønne styles fra Name It, kan det være svært at holde det store overblik. Derfor vil vi anbefale dig, at gøre brug af vores filter, til at filtrere dig frem til præcis de styles du gerne vil se på og evt. farver.

Har du allerede styr på hvilke størrelser der er relevante at kigge på, skal du selvfølgelig også tilføje dem til filteret. Du kan ligeledes sortere efter typer, uanset om du så er på udkig efter badetøj, bluser, strømpebukser, t-shirts, kjoler mv. fra Name It. Se også gerne vores Name It udsalg.

Vi leverer også Name It helt gratis

Når du handler her på shoppen, kan du kvit og frit få leveret dit barns nye tøj fra Name It helt uden beregning. Derudover tilbyder vi også gratis kredit, hvor du enten betaler den 1. i en måned, eller når børnepengene udbetales.

Ordningen tilvælges ifm. ordreafgivelsen - det er også her, du kan se hvilke kreditmuligheder du har. Vil du gerne finde noget bestemt børnetøj fra Name It her hos os, er du mere end velkommen til at sende dit ønske til vores support.

Tilføjet kurv