Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nattou

79

Nattou

Nattou - en skøn verden af babyudstyr, legetøj og tilbehør

Er du på udkig efter de blødeste tøjdyr som dit barn kan nusse med inden sengetid, praktiske ting til dit barns seng samt mange andre nødvendige og herlige produkter, er Nattou det ideelle brand at se på.

Nattou tilbyder interaktivt legetøj, bløde tøjdyr til at sove med, dekorationer, tilbehør og meget mere. Babyprodukterne fra Nattou følger dit barn og hjælper dem på vej i deres udvikling, samtidig med at de understøtter dig som forælder. 

Et tøjdyr fra Nattou bliver dit barns nye bedste ven - de vil være fantastiske at have med på nye eventyr og trøste dit barn, når de har det svært. Nattous tøjdyr er designet til at holde i mange år og der anvendes kun de bedste, blødeste materialer.

Historien om Nattou

Nattou er et belgisk brand, som har specialiseret sig inden for produktionen af bamser, lærerigt legetøj, praktisk tilbehør og udstyr til babyer siden 1988. 

Hvert år udgiver Nattou 2-3 nye kollektioner. Kollektionerne omhandler altid to unikke karakterer, som alle børn vil elske.

Nattou er desuden et vegansk brand. De er PETA-certificerede, hvilket vil sige, at de ikke anvender nogle materialer fra dyr og ingen af deres produkter testes på dyr. På denne måde bidrager Nattou både til dyrevelfærd og bæredygtighed.

Nattous babyprodukter er ikke bare smukke, de er også super praktiske! Babylegetøjet har mange detaljer og gribemuligheder, så de passer ideelt til et lille barns små fingre.

Tilføjet kurv