Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

UNO

4
UNO Flip UNO Flip  119,95 DKK 
UNO Extreme UNO Extreme  449,95 DKK 
UNO - Original UNO - Original  99,95 DKK 

UNO

Uno spil: Legendarisk kortspil til sjove stunder

Uno spil er et legendarisk kortspil, der har underholdt generationer og skabt uforglemmelige stunder ved spillebordet. Dette spil er fyldt med spænding, strategi og sjov, og det er perfekt til familiens spilaftener eller sociale sammenkomster med venner. Uno spil er designet til at bringe folk sammen og udfordre deres taktiske færdigheder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren Uno-spiller, er der altid nye måder at nyde dette klassiske kortspil på.

Historien bag Uno: Skabt til sjov og samvær

Historien om Uno begynder i 1971, hvor det blev opfundet af Merle Robbins i Ohio, USA. Han skabte spillet med visionen om at skabe et kortspil, der kunne spilles af alle, uanset alder og færdighedsniveau. Merle og hans familie producerede de første sæt af Uno-kort selv og solgte dem lokalt. Spillets popularitet voksede, og det blev til sidst licenseret til et større spilfirma. I dag er Uno et verdenskendt kortspil og en uundværlig del af mange familiers spilskab.

Uno spil for enhver smag

Hos Kids-world har vi et imponerende udvalg af Uno spil, der er skabt til at opfylde forskellige præferencer og aldersgrupper. Uanset om du leder efter den klassiske Uno, Uno Junior med børnevenlige regler eller de spændende varianter som Uno Dos, har vi noget for alle. Vælg mellem forskellige designs, farver og temaer for at finde det Uno spil, der passer bedst til dit ønske om sjov og underholdning.

Uno Junior: Sjovt og lærerigt for de små

Uno Junior er en tilpasset version af det klassiske Uno spil, der er designet specielt til de yngre spillere. Det introducerer børn til spændingen ved Uno i en lettere og mere tilgængelig form. Spillet er fyldt med farverige billeder og er en fantastisk måde at lære farver og tal på. Uno Junior er sjovt, pædagogisk og en perfekt måde at inkludere de små i spilleaftenerne.

Uno Dos: Dobbelt sjov med Uno-varianter

Uno Dos er en spændende variant af det klassiske Uno spil. Det tilføjer et lag af kompleksitet og strategi til spillet ved at introducere muligheden for at spille to kort ad gangen. Det udfordrer spillernes taktiske færdigheder og skaber dobbelt så meget sjov. Uno Dos er ideelt til dem, der ønsker at tage deres Uno-oplevelse til næste niveau og opleve et spil med ekstra dimensioner af strategi og sjov.

Uno regler: Grundlæggende spilvejledning

Uno er enkelt at lære, men alligevel udfordrende og sjovt at spille. For at komme i gang med Uno spil, skal hver spiller forsøge at slippe af med alle deres kort ved at matche farve eller nummer med det kort, der spilles. Der er dog specielle kort med unikke handlinger, der kan ændre spillets retning. Det gælder om at være den første spiller, der slipper af med alle kortene. Uno er et fantastisk spil til at udfordre venner og familie på en legende måde.

Skipbo Spil: Et alternativ til Uno

Skipbo spil er et fremragende alternativ til Uno for dem, der elsker kortspil og ønsker en variation. Det er en spændende udfordring, der kræver taktisk tænkning og strategi. Spillet går ud på at slippe af med alle kortene i din bunke ved at bygge op i numerisk rækkefølge. Det er en perfekt følgesvend til Uno for dem, der ønsker at udforske forskellige kortspil.

Skipbo regler: Sådan spiller du Skipbo

Skipbo spil har klare og enkle regler, der gør det tilgængeligt for både børn og voksne. Spillerne skal bygge bunker i numerisk rækkefølge fra 1 til 12, og det gælder om at være den første, der slipper af med alle kortene i sin bunke. Specielle kort, som "Skipbo-kort," tilføjer ekstra spænding og taktik til spillet. Skipbo er et sjovt og udfordrende kortspil, der kan spilles af hele familien.

Sådan får du tilbud på Uno spil

Ønsker du at få Uno spil til en fordelagtig pris? Hos Kids-world har vi regelmæssige tilbud på vores spil, herunder Uno. Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at være opdateret med de seneste tilbud. Sådan sikrer du dig, at du får dit favoritspil til den bedste pris.

Shop Uno og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi en børnepengekreditordning, der gør det nemt og bekvemt for dig at købe Uno spil til dine børn. Dette er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at betale i dit eget tempo. Gør brug af denne fordelagtige ordning og forkæl dine børn med det populære Uno spil.

Få gratis fragt på dit Uno spil

Når du shopper Uno spil hos Kids-world, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ønsker at gøre shopping så let og bekvemt som muligt for vores kunder. Så læn dig tilbage, vælg dit Uno spil, og få det leveret til døren uden ekstra omkostninger.

Tilføjet kurv