Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Timberland

91
Størrelse
Skostørrelse

Timberland

Lækkert tøj fra Timberland til baby, børn og teenagere

Timberland er et tøjfirma kendt for deres hårde arbejde, innovation og kærlighed til naturen. De ønsker at inspirere og udstyre børn og voksne til verden udenfor, så vi sammen kan gøre den bedre. 

Når Timberland designer en ny støvle, sko, jakke eller noget så enkelt som en t-shirt, skal de ikke bare set godt ud og være behageligt, men dets påvirkning af naturen tages også i betragtning. 

Timberland producerer innovative produkter som hjælper børn til at komme udenfor, og laver dem i miljøbevidste materialer ved hjælp af super godt håndværk, så produkterne kan holde i årevis. 

Timberlands historie

Det begyndte i 1952 da grundlæggeren Nathan Swartz købte halvdelen af Abington Shoe Company. Han var immigreret til USA, købte til sidst partneren ud og lod sine sønner arbejde i firmaet. 

Snart flyttede firmaet til Newmarket, New Hampshire, et område kendt for de utrolige bjerge, skove, floder og søer og smukke kystbyer. I det område har man alle typer vejr, snestorm, regn, hedebølge om sommeren… Alle disse typer vejr var et problem som Timberland ville løse.

I 1973 udkom de oprindelige vandtætte støvler bare kaldet "Timberland". Disse nye 'gule' støvler satte nye standarder for vandtætte sko. De blev hurtigt enormt populære hos friluftsfolk, som behøvede beskyttelse i alt vejr. De blev så banebrydende at firmaet i 1978 officielt skiftede navn til Timberland efter skoene.

Timberland fleece til børn

Har I brug for at ifør jeres dreng eller pige i noget lækkert overtøj, der ikke er for tungt, er fleecetøj et godt valg. Fleecebukser, fleecedragter og fleecetrøjer er lette og kan bruges som beklædning hele året rundt.

Vi fører et lækkert udvalg af fleecetrøjer, fleecedragter samt fleecebukser til drenge og piger i mange farver og farvenuancer.

Timberland producerer lækkert fleece, som passer til de fleste.

Timberland fleecetøj

Jeres dreng eller pige vil elske en fleece fra Timberland, da den er velegnet til udendørs brug hele året rundt; som underjakke om vinteren og på en kølig forårs- eller efterårsdag og på de kølige sommeraftener.

Fleecejakken kan også bruges under regntøjet godt under regnjakken og/eller regnbukserne.

Køb tøj fra Timberland med gratis fragt

Hver gang I handler her hos Kids-world.dk, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med tøj fra Timberland eller i vores Timberland udsalg ganske gratis.

Børnepengebetaling: I forbindelse med at I placerer ordren har I mulighed for at betale med børnepengekredit. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Vi håber på, at I finder andet blandt det store udvalg, som I kan lide.

Måtte I lede forgæves rundt omkring på shoppen efter et specifikt produkt fra Timberland, er I mere end velkommen til at sende jeres ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv