Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

AquaPlay vandbaner og vandlegetøj til børn

24
Anbefalet Alder (Legetøj)

AquaPlay vandbaner og vandlegetøj til børn

Aquaplay - Vandsjov til børn

Aquaplay er en alsidig serie af vandbaner, som siden 1977 har fascineret børn i alderen 3-7 år. Småbørn lærer nemt og sjovt om principper - såsom bevægelse og retning, når vandet bruges til at forklare dem om det på en sjov og underholdende måde. 

Når børn fokuserer på vand i bevægelse, udvikler deres sanser, kreativitet og fantasi sig. Både forældre og undervisere er vilde med det prisvindende system af Aquaplay vandbaner i høj kvalitet, som tilbyder lærerig leg med vandelementet.

Denne lærerige legeform tilbyder mange nye opdagelser og forklarer basale fysiske egenskaber ved vand - hvordan vand kan løfte både, vandstand der falder og stiger, hvordan pumper fungerer, hvordan og hvor en båd kan flyde osv.

Aquaplay har flere end 40 års erfaring med indlæring. Vandbanesystemet blev opfundet af en svensk ingeniør og skolelærer, hvis utrolige design sikrer små børn maksimal indlæring. Aquaplays vandbaner er fremstillet af materialer i høj kvalitet og passer perfekt til børn, idet de kombinerer indlæring med sjov og leg.

Aquaplay er nok et af de allermest populære typer vandlegetøj. Det er lige meget, om man er ung eller gammel, stort set alle har en fascination af vand. Der findes jo heller ikke noget mere forfriskende end at blive våd og kølet af på en varm sommerdag. Derudover lærer Aquaplays vandbander små børn en masse nyt om vand.

Vandbanerne fra Aquaplay bliver eksklusivt produceret i Tyskland. Den nyeste teknologi sikrer, at alle Aquaplays produkter er af den højeste kvalitet. Derudover er alle produkter produceret af genanvendelige materialer. Aquaplay går meget op i bæredygtig produktion.

Få mange timers sjov med et Aquaplay legesæt

Aquaplays legesæt kan alle sættes sammen, så børn har uendelige mange muligheder for at skabe deres helt egen Aquaplay-verden. Alle legesæt kan sættes sammen med hinanden og udvides permanent, takket været det store udvalg af tilbehør og udvidelsespakker.

Aquaplays legesæt kan fyldes op med vand, så dine børn kan lade fantasien få frit spil. At skabe en spændende verden af vand bliver både nemt og sjovt for børn med et Aquaplay legesæt. Udover at stimulere børns kreative evner har Aquaplays vandbaner også en række andre fordele.

De introducerer ideen om vandstrøm ved hjælp af sjovt legetøj og demonstrerer skibes bevægelse gennem vand, samtidig med at de viser, hvordan vand kan låses fast og åbnes for.

Vandbanesystemet lærer også børn om pumpesystemer, introducerer basale fysiske koncepter og hjælper også med at træne barnets evner i vand. Desuden tilbyder Aquaplay også mange transportable systemer, hvor vandbanerne er nemme at transport i en kuffert, når man besøger venner eller familie, eller tager på ferie. Kufferten kan foldes sammen for let opbevaring.

Det er få ting, som børn elsker mere end at lege med vand om sommeren - det er forfriskende, lærerigt og hyggeligt, idet børnene kan tilbringe rigtig mange timer både med vandbanerne. 

Til små børn er Aquaplays legesæt en fantastisk introduktion til vandleg. På en sikker og interessant måde kan vandlegesættene fra Aquaplay hjælpe til, så børnene kan få tidlige og positive associationer til vand. Aquaplays legesæt er dog også et hit hos de lidt ældre børn, der vil nyde at sammensætte helt nye vandbaner hver gang.

Vandsjov på flere niveauer med Aquaplay startsæt og udvidelsessæt

Aquaplays startsæt er den perfekte måde at begynde at skabe dit barns første Aquaplay-verden med! Sættet indeholder den populære havn, hvor flodhesten Wilma styrer kranen og skal flytte containere hen på en lastbil og en båd.

Ved at dreje vandhjulet flyder vandet gennem kanalen. På den måde lærer børn om, hvordan vand bevæger sig. Alle Aquaplays legesæt kan sættes samen og udvides med andre Aquaplay legesæt eller udvidelsestilbehør.

De mange forskellige Aquaplay legesæt gør det nemt at finde en løsning, der passer til dit barns niveau. Det er som sagt også nemt at udvide startsættet senere hen, da alle baner og udvidelsessæt passer sammen.

Tilføjet kurv