Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Snails neglelak og lipgloss

47

Snails neglelak og lipgloss

Snails - verdens første børnevenlige neglelak

Med et ønske om at børn kan have flotte og sunde negle, har firmaet S'N'B (Safe 'N' Beautiful) skabt verdens første kemikaliefri, vandbaserede neglelak til børn, som let kan vaskes af med vand og sæbe. Snails er meget mere end en standard børne-neglelak.

S'N'Bs førsteprioritet er ikke kun at skabe naturlige produkter, men også at sikre anvendelsen af kun rå materialer i høj kvalitet. Snails neglelakken til børn bliver lavet i Frankrig og produceret i Grækenland, og neglelak flaskerne uden bly er importeret fra Italien.

Børn er helt vilde med Snails, faktisk så meget at produkterne nu sælges i 67 lande verden over. Snails-kollektionen er fyldt med nogle af de mest spændende og kreative negle produkter i branchen. 

Teamet bag snails er dedikerede, kreative og hårdtarbejdende, men tager ikke sig selv for alvorligt - de nyder det de laver, og griner og har det sjovt sammen. 

Vision og mission bag Snails

Snails arbejder på at blive det førende mærke indenfor kosmetik til børn i verden. De er innovative, og skaber spændende og eksklusive nye produkter til både børn og voksne. At gøre børn glade og nyde kreative kosmetiske produkter, på en sikker og sund måde, så de kan lege bekymringsfrit. 

Snails er det grønne valg til børnene. Der er masser af flotte farver og finishes at vælge imellem, og føle sig forsikret om at det er det sikre, sjove, kreative og naturlige valg til børn.

Få leveret Snails ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Snails, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Snails-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. 

Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv