Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Zig

38

Tuscher til alle formål fra Zig

Zig er tuscherne fra det japanske mærke Kuretake, som repræsenterer en livsstil fyldt med kunst og kreativitet med mange former og farver. Der er tuscher som er gode til at tegne eventuelt manga og tegneserie-figurer med, og andre der kan bruges til alverdens overflader - plast, porcelæn, vinduer, tavler etc.

Har du en eller flere kreative børn i hjemmet, er Zig-tuscherne fantastiske til diverse slags kunst- og hobbyprojekter. Tuscherne fås i utallige farver og størrelser, så du kan finde lige netop dem du skal bruge til et helt bestemt formål. 

Historien om Zig

I 1970'erne var Japan i økonomisk krise efter krigen. Det japanske folk ledte efter skrive- og kunstartikler til billige priser som stadig var af høj kvalitet, og det var i denne periode at Kuretake udgav deres 'Zig'-fineliner pen. Zig kommer fra order 'zigzag', som man fandt på på grund af de bevægelser man gør med hånden når man skriver. 

Efter at have oplevet stor succes med deres fine liner, besluttede Kuretake at gøre 'Zig' til det generelle brand for deres andre pens og tuscher. I dag sælges Zig-kollektionen i mere end 80 lande verden over, og er dermed blevet et populært globalt brand. Her er virkelig tale om tuscher af fænomenal kvalitet, som kan bruges til alverdens kreative ideer. 

Tilføjet kurv