Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Baby Jogger

28

Baby Jogger

Baby Jogger - tag på eventyr udendørs med dit barn

Baby Jogger skaber produkter til aktive forældre, som ønsker fortsat at leve et aktivt liv udendørs og skabe nye oplevelser med deres børn.

Alle Baby Joggers produkter designes med henblik på aktive familiers livsstil. Fra klapvogne som nemt kan overkomme kantsten eller foldes sammen med bare en hånd, til letvægtige autostole og slanke barnestole, som gør livet lidt nemmere. Baby Joggers udstyr er designet til dit liv som forælder.

Du har store drømme og der er ingen grænser for, hvad du og din familie kan opnå sammen. Alt imens du forfølger dine mål, kan du også opbygge dit barns selvtillid og nysgerrighed, når det kommer til at udforske verden. De vil få motivation til at opdage nye ting og have mod til at kravle op på toppen af bakken. Baby Jogger skaber udstyr til alle slags eventyr udendørs sammen.

Historien om Baby Jogger

Baby Jogger blev stiftet af Phil Baechler - en far, som elskede at løbe - i 1984. Han opfandt den første jogging klapvogn da han mente, at det at blive ny forældre ikke skulle betyde, at han måtte ofre sin lidenskab for løb. Med den idé som baggrund for firmaets værdier, skaber de i dag stadig babyudstyr til forskellige slags aktive livsstile og hobbyer. 

Baby Jogger er et brand, som går meget op i kvaliteten og levetiden på deres produkter. Deres klapvogne kommer et stel med livstidsgaranti. Alle deres produkter bliver desuden testet lige til grænsen. Baby Jogger er nemlig et brand som er klar over, at du har brug for babyudstyr, der kan holde til lidt af det hele.

Tilføjet kurv