Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Curlimals

2

Curlimals

Curlimals

Mød Curlimals - de sødeste små plysdyr som ikke kan vente med at møde dine børn. De ruller sig sammen i din hånd, taler og svarer endda på din berøring.

De herlige Curlimals venter på et specielt barn, som kan passe på dem og tage sig godt af dem. De er klar på mange spændende eventyr og er det perfekte nye legetøj til samlingen.

Curlimals er kære tøjdyr, som laver de sødeste lyde og reagerer på deres ejer. Når børn aer deres hoveder, fniser de, ruller sig sammen og laver søde lyde. 

Med mere end 50 lyd og reaktioner, er der til mange timers sjov med Curlimals. Curlimals opfordrer små børn til at passe på og elske de herlige tøjdyr, inspireret af skovens dyr. De udgør fantastiske gaver til børn i alderen 3 år og op.

Der findes tre forskellige Curlimals, som børn kan vælge imellem. Disse inkluderer grævlingen Blue, kaninen Bibi og pindsvinet Higgle. Hver Curlimal er fremstillet i blødt, dejligt materiale. De kan ikke vente med at blive dit barns nye bedste ven.

Køb Curlimals med gratis fragt

Der er gode nyheder, hvis du vælger at købe Curlimals hos Kids-world. Du får nemlig altid gratis fragt på Curlimals til en hvilken som helst adresse i Danmark. 

Fragten kan hurtigt løbe op, når man handler ind online. Der er altså mange penge at spare ved at købe produkter i vores webshop.

Når du køber Curlimals fra Kids-world, sender vi din ordre indenfor 1-2 hverdage. Du får altså både gratis fragt og meget hurtig levering på produkterne fra Curlimals.

Tilføjet kurv