Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Petit Bateau børnetøj

42
Størrelse
35%
Petit Bateau Body l/æ - Grøn Petit Bateau Body l/æ - Grøn 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
Petit Bateau Body l/æ - Rosa Petit Bateau Body l/æ - Rosa 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
Petit Bateau Køredragt - Hvid m. Hjerter Petit Bateau Køredragt - Hvid m. Hjerter 266,47 DKK
Oprindeligt:  409,95 DKK  
40%
Petit Bateau Sommerdragt - Creme m. Havets Dyr Petit Bateau Sommerdragt - Creme m. Havets Dyr 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Petit Bateau Leggings - Uld/Bomuld - Lyserød/Hvid Petit Bateau Leggings - Uld/Bomuld - Lyserød/Hvid 143,97 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  
40%
Petit Bateau Jeans - Mørkeblå Petit Bateau Jeans - Mørkeblå 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Babytøj fra Petit Bateau i Fransk kvalitet

Petit Bateau er et fransk mærke, der skaber klassisk babytøj og børnetøj i et enkelt og tidløst design, og der bliver l lagt vægt på den gode kvalitet.

Tøjet er syet med forstærkede sømme, og knapperne kan holde til et træk på op til 7 kg, så børn ikke trækker dem af tøjet eller sluger dem. Stoffet er desuden vævet med ekstra lange bomuldsfibre, der giver en tættere vævning med en bedre holdbarhed. Tøjet kan derfor holde til mange å års brug, og ofte er det tøj, der går i arv, fordi kvaliteten er så god, at det ikke slides i stykker.

Alt tøj fra Petit Bateau kan tåle maskinvask. Det krymper ikke, og farverne forbliver levende og falmer ikke med tiden. Tøjet holder formen, uanset hvor meget det strækkes i vask og ved almindeligt brug.

Petit Bateaus nattøj og undetøj til de små er Oeko-Tex Tex®-mærket, så du kan være helt sikker på, at der i ikke er nogen skadelige stoffer eller kemikalier i tøjet. Derved mindskes risikoen for allergi og i irritation af huden.

Historien bag Petit Bateau

Petit Bateau blev grundlagt i 1893 af Pierre Valton, og det er et mærke, som står bag mange geniale o opfindelser. Allerede i 1912 fandt som de første på at klippe benene af de lange underbukser, så bomuldsunderbukserne, som vi kender dem i dag, blev skabt.

I 1950 designede de den praktiske amerikanske lukning - eller foldeskuldrene, som de også kaldes - opfundet, så opfundet, så bodyer var lette at trække af den lille babys krop. Petit Bateau fik inspirationen fra amerikanske soldaters bluser, som kunne tages over hovedet, uden at de skulle tage hjelmen af. 

Derfra udvikledes en skulderåbning, som gjorde det let at trække tøjet af og på. Bluser og bodyer kan uden problemer tages af ved at trække dem ned over kroppen og benene, så man undgår at føre en meget beskidt body op over hovedet og håret.

Bodyer med trykknapper fra Petit Bateau

Det var også Petit Bateau, der kom på den geniale idé at lave bodyer med trykknapper mellem benene, så det er noget lettere at få bodyen af og på, og det giver let adgang til bleen, når den skal skiftes. 

De første bodyer med trykknapåbning i bunden blev produceret i 1980, og i dag kan man næsten ikke forestille sig, at det skulle være anderledes.

Tøj til drenge og piger fra Petit Bateau

Babytøjet og børnetøjet fra Petit Bateau er primært holdt i sarte pastelnuancer, og en stor del af basisvarerne er i en neutral hvid farve, som passer til både drenge og piger. Derfor er Petit Bateau lækkert babytøj til alle små børn, og det kan let gå i arv.

Se også vores Petit Bateau udsalg, hvor du finder alle de varer, som vi har fra Petit Bateau, der har fået prisen reduceret.

Tilføjet kurv