Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SwimFin - Svømmefinner & Badehætter

8

SwimFin - Svømmefinner & Badehætter

Sjove og praktisk svømmefinner fra SwinFin til børn

De skønne svømmefinner fra SwimFin til børn inspirerer til leg og fantasi. Så snart et barn tager en svømmefinne på, bliver de mere aktive, leger og opbygger selvtillid - og vigtigst af alt har de det super sjovt imens. SwimFins svømmefinner gør det sjovere at lære at svømme, og børn elsker den følelse af sikkerhed som SwimFin giver dem.

Svømmefinnerne fra SwimFin er et lærerigt flyde værktøj, og samtidig også et sjovt stykke legetøj. Børn skal sætte dem fast højt på ryggen, så den ikke får børn til at falde forover når de har den på i vandet - det kan kræve en smule øvelse at sætte den korrekt på første gang. Desto dybere svømmefinnen er i vandet, desto mere støtte giver den barnet. Den skal hverken pustes op eller tømmes for luft, og man behøver ikke badevinger eller anden støtte.

SwimFins svømmefinner til børn holder børns arme frie, så de kan lære både crawling og butterfly-svømning. Svømmetrænere anvender også SwimFins til at lære børn med specielle behov at svømme.

SwimFins historie

Ideen til SwimFin opstod i 1980'erne, da svømmetræneren Kevin Mosely lavede nogle sjove finner ud af gamle skumflydere som kunne bindes på ryggen. De børn han underviste syntes de var super sjove og elskede at lege med dem.

SwimFin udkom i 2008, og har siden udviklet sig meget. I dag eksporteres svømmefinnerne til mere end 80 lande, og firmaet er spændte på hvad fremtiden vil bringe.

SwimFin hajfinner - Når svømmeturen skal være ekstra sjov

SwimFin hajfinner er en innovativ og underholdende tilføjelse til svømmeoplevelsen for både børn og voksne. Disse farverige og ergonomisk designede SwimFin hajfinner er ikke blot en praktisk hjælpemiddel til at forbedre svømmefærdigheder, men de tilføjer også en sjov og legende dimension til vandaktiviteter.

SwimFin hajfinnerne er konstrueret i holdbart materiale og er lette at tage på og af. De fastgøres sikkert på ryggen som en rygplade, hvilket gør dem behagelige at have på under svømning. SwimFin hajfinner findes i forskellige farver og designs, hvilket gør det let for svømmere at vælge den fin, der passer til deres personlige stil.

Den unikke form på SwimFin hajfinnerne tilbyder ikke kun ekstra flydeevne, hvilket er særligt gavnligt for dem, der er ved at lære at svømme, men den skaber også en fornemmelse af selvtillid i vandet. SwimFin hajfinner er velegnede til brug i både pools og havet og kan anvendes af svømmere på alle færdighedsniveauer.

Udover deres praktiske anvendelse er SwimFin hajfinner et sjovt element, der gør svømning til en legende oplevelse. Børn vil nyde at lade deres fantasi løbe løbsk, mens de bevæger sig gennem vandet som farlige hajer. Samtidig giver SwimFin hajfinner forældre og instruktører en ekstra ressource til at gøre læringen af svømmefærdigheder sjovere og mere engagerende.

SwimFin hajfinner i mange forskellige farver

En af de helt store fordele ved at være et barn, er, at man fra tid til tid kan lade fantasien løbe og ikke1 lade sig begrænse af virkelighedens verden. Det samme gælder SwimFin hajfinnerne, som kommer i en lang række forskellige farver. Uanset om du er til en blå SwimFin hajfinne, eller om den skal være grå eller lilla, så er der noget for enhver smag.

SwimFin størrelse: Her er størrelsen på SwimFin hajfinnerne

Hvad er SwimFin størrelsen? Udover at du kan finde størrelserne på de forskellige SwimFin hajfinner i de enkelte produkters beskrivelse, så kan du også finde en oversigt med SwimFin størrelser her.

SwimFin størrelsen på en hajfinne er 26,5 cm i længden og med en højde på 26 cm. SwimFin hajfinnerne er designet til at kunne bære mellem 15-30 kg. Ønsker du at vide mere om SwimFin størrelserne, så anbefaler vi, at du læser mere om produkterne i deres beskrivelse.

SwimFin tilbud og udsalg - Sådan går du ikke glip af dem

På udkig efter et godt SwimFin tilbud eller måske et helt SwimFin udsalg? Hvis svaret er ja, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Som modtager af vores nyhedsbrev er du opdateret på vores seneste tilbud - herunder også SwimFin tilbud.

Vi opdaterer selvfølgelig også om alt fra SwimFin udsalg til andre tilbud via vores sociale medier, så husk også at følge os der.

SwimFin forhandler: Lad Kids-world være din SwimFin butik

Hos Kids-world er vi stolte over at være SwimFin forhandler. Vi ser os selv som en SwimFin butik, der forhandler et stort udvalg af SwimFin hajfinner til børn. Vi tilbyder hurtig levering, så brug os gerne som din SwimFin forhandler, når du skal have noget sjovt og hjælpende svømmeudstyr til dit barn.

Få leveret SwimFin ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra SwimFin, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv