Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pine Cone

102
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

Pine Cone

Lækre produkter til baby og barn fra Pine Cone

Den danske virksomhed Pine Cone producerer luksuriøse boligtekstiler og tilbehør til børn. Ønsket er at skabe lækre, bløde og rene produkter som passer ind i en moderne indretning og hverdag. Mange af de innovative produkter har til formål at samle familien på børns præmisser.

Pine Cone har også stort fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed.

Pine Cone tilbyder et bredt udvalg af lækkert sengetøj til børn i økologisk bomuldssatin, som er blødt og dejligt at sove med, Happy Play-kollektionen af innovative børnemøbler, babysvøb, børneponchoer, savlesmækker og andre flotte tekstilprodukter til børnene og deres univers. Produkterne kommer i neutrale og bløde farver, som passer ind i langt de fleste hjem og giver et afslappet og harmonisk look.

Bagom Pine Cone

Trine-Mathilde Linnebjerg læste til tekstildesigner som 23 årig, og boede i en lille lejlighed med sit lille barn og kæreste i København. Denne mangel på plads og det faktum, at tingene ikke måtte fylde så meget, inspirerede hende til at skabe funktionelle og innovative børneprodukter.

Den geniale Happy Play-serie kan forvandles til en rutsjebane, hule og siddepude, og kan let foldes samme og ligges væk igen. De kan desuden anvendes af både børn og voksne. 

Pine Cone sengetøj til børn

Hos Kids-world finder I det skønne Pine Cone sengetøj, som sammen med hovedpuden og dynen skal være basen for, at jer selv eller jeres børn en god og lang nattesøvn.

Sengetøjet fra Pine Cone kommer i forskellige designs - både til piger og drenge. Sengetøj kan købes både som sæt og enkeltvis. Det er derfor en god idé, nøje at læse produktbeskrivelsen, sådan at I sikrer jer, at I får det rigtige sengetøj fra Pine Cone.

Sengetøj med forskellige lukkemuligheder

I oplysningerne omkring Pine Cone sengetøjet, står der også informationer om hvordan sengetøjet lukkes - som kan være alt fra foldelukning, lukning med snøre til skjulte knapper.

Det er vigtigt, at sengetøjet fra Pine Cone bidrager til den gode komfort. Det er ikke ligefrem sjovt, at sengetøjet kradser og dermed er ubehageligt at sove med. Netop derfor vil vi råde jer til, at I køber jer noget sengetøj fra Pine Cone i høj kvalitet.

Lækkert udvalg af sengetøj fra bl.a. Pine Cone

Vi har et flot sortiment af sengetøj til både enkeltdyner og puder fra bl.a. Pine Cone, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med den høje kvalitet.

I har derfor nogle rigtige gode odds for, at I nok skal finde et sæt sengetøj, som behager jer eller jeres pige eller dreng. Fandt I ikke det helt rigtige Pine Cone sengetøj? Tag endelig et kig rundt i resten af udvalget af sengetøj til baby og børn - udvalget indeholder noget til enhver stil.

Shop Pine Cone sengetøj online her

Fandt I noget smart sengetøj fra Pine Cone, kan vi glæde jer med, at I ved bestilling med levering til en adresse i Danmark, får leveret jeres nye sæt Pine Cone sengetøj med fri fragt. Det skal være nemt at bestille sengetøj fra Pine Cone her hos os.

Pine Cone rangler

Pine Cone rangler er noget fantastisk legetøj til småbørn. Pine Cone producerer de fineste rangler i gode materialer.

Rangler fra Pine Cone og motorisk øvelse

Ranglerne fra Pine Cone og de andre brands er kendetegnede ved deres pæne udformninger som fx kaniner, hunde og bjørne. Eller måske er Pine Cone ranglen udformet som en flodhest, giraf eller en kat.

Køb Pine Cone rangler i miljøvenlige materialer

Pine Cone og de andre brands producerer mange varianter af rangler i festlige farver samt giftfri og miljørigtige materialer.

Møbler fra Pine Cone til børneværelset

Møbler fra Pine Cone til børneværelset giver dig uanede muligheder for at indrette børneværelset så det passer ideelt til dit barn. Vi har fx stole, borde, sofaer, reoler og tumlemøbler fra mærker som Pine Cone. Ens for alle møblerne er, at de laves i nogle fine materialer i en god kvalitet.

Madras fra Pine Cone

I denne kategori præsenterer vi dig for alle madrasser fra Pine Cone til drenge og piger. Uanset dine børns alder, får du gode muligheder for at finde den rigtige madras fra Pine Cone til din dreng eller pige.

Vi har et fint udvalg af madrasser brands - inklusive Pine Cone. Pine Cone madrasser er et perfekt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filtersystemet når du leder efter madrasser fra Pine Cone til din pige eller dreng. På trods af dine ønsker kan vi forsikre dig om, at du kan finde den madras som dig og din dreng eller pige ønsker.

Find Pine Cone madrasser her

Hvis du vælger at købe dit barns nye madras fra Pine Cone hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Vi har smukke Pine Cone madrasser. Derfor tror vi, at du vil finde helt specifikt hvad du søger.

Nusseklude og sutteklude fra Pine Cone

Pine Cone designer fine nusseklude og sutteklude, som din pige eller dreng helt sikkert vil elske at putte ind til sig. Uanset om du leder efter en Pine Cone nusseklud og sutteklud til en pige eller en dreng, finder du her i kategorien et kæmpe sortiment fra en række kendte brands.

Sutteklude og nusseklude til små babyer

En række af nusseklud eller sutteklud fra Pine Cone er godkendt til brug af de helt små babyer, da de er fri for løse, små dele og dermed ikke udgør en risiko for din dreng eller pige.

Pine Cone musikuro

Vi tilbyder et fint udvalg af musikuroer fra mærker som Pine Cone med flere. Uanset dit barns alder, får du fine muligheder for at finde den bedste musikuro fra Pine Cone til din dreng eller pige.

Vi har et fint sortiment af musikuroer mærker - inklusive Pine Cone. Pine Cone musikuroer er et perfekt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filtersystemet når du søger efter Pine Cone musikuroer til din pige eller dreng. Uanset din stil kan vi forsikre dig om, at du vil finde den musikuro som du og din pige eller dreng vil elske.

Se Pine Cone musikuroer her

Vi håber, at du kan finde den perfekte Pine Cone musikuro til dit barn på Kids-world.

Vi har smukke Pine Cone musikuroer. Derfor tror vi, at du vil finde helt specifikt hvad du søger.

Tilføjet kurv