Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Møbler til børneværelset

389

Børnemøbler - Møbler til baby og børn

Er du ved at forberede indretningen af børneværelset og har du brug for inspiration og masser af møbler at vælge imellem? Så kan du være helt rolig, for du er kommet det helt rigtige sted hen! Hos Kids-world har vi et særdeles stort og bredt udvalg af børnemøbler, hvor du kan finde mange forskellige møbler til børneværelset til baby og barn.

Det er her, du finder barnesenge, vugger både stående og hængende, tremmesenge, kommoder, stole, sofaer, tumlemøbler, borde, reoler, pusleborde, bænke, foldemadrasser, bænke, skamler, puffer, lænestole, foldbare puffer til opbevaring, bogreoler, skriveborde, hylder, sengehimle, tøjstativer, sommerfuglestole, gulvpuder, højstole, rejsesenge samt diverse tilbehør til børneværelset og andre former for børnemøbler.

Møblerne til børneværelset er fremstillet af mange forskellige materialer såsom træ, krydsfiner, metal, plast med videre. Du vil helt sikkert kunne finde børnemøbler, som passer til dit barns værelse samt den øvrige indretning i hjemmet.

Populære brands

Safety 1stPlaytrayStasher
3 SproutsLEGO® StorageSun Jellies

Børnemøbler skal være nemme at vedligeholde og rengøre

Når der er tale om møbler til børneværelset, legehjørnet eller til legeværelset er det vigtigt, at de er lette at vedligeholde og rengøre. Derfor gør det sig selvfølgelig også gældende for de børnemøbler, som du finder her på siden - uanset om der er tale om børnemøbler i tekstil, træ, plast, krydsfiner osv.

Sørg altid for at du læser monteringsvejledningerne grundigt, inden du går i gang med at samle de forskellige børnemøbler.

Skønne materialer og lækre designs

Vi har et stort udvalg af fantastiske børnemøbler, som passer sammen inden for samme design, eller du kan vælge at kombinere forskellige stilarter og designs.

Du kan kombinere forskellige materialer, såsom puffer af lækre tekstiler, sammen med møbler af naturtræ eller for eksempel malet krydsfiner.

Vi fører et stort udvalg af møbler til børneværelset i blandt andet dansk design, som er kendetegnet ved at være enkelt og stilfuldt - ikke bare herhjemme, men også i udlandet. Udover at være enkelt og stilfuldt, er disse børnemøbler også kendetegnet ved at være særdeles funktionelle og fuld af mulighed for, at du kan lade fantasien få frit løb.

Sidst, men ikke mindst, er børnemøblerne fremstillet i gode og robuste materialer, der er din garanti for, at de kan holde til at dit barn tumler og leger hver dag.

Vi fører over 20 forskellige brands af møbler til børn fra danske og udenlandske mærker. Du kan for eksempel finde møbler til børn og baby fra BabyDan, ferm Living, Sebra og mange andre brands. Hvis du gerne vil finde møbler fra et bestemt brand, så glem ikke at du kan bruge filteret øverst på siden.

Stort udvalg af møbler i tidsløse designs

Hos os finder du et varieret udvalg af skriveborde i enkle, klassiske og tidsløse designs, hvor der er rigelig med plads til bøger, papir, farver og alt andet, der nu kan være brug for på et skrivebord.

I vores udvalg af børnemøbler har vi også pusleborde i farver som for eksempel grå og hvid. Puslebordene fås helt enkle, men fås også i flotte modeller med enten skabe eller skuffer til opbevaring af bleer, stofbleer, vådservietter, vaskeklude, zinksalve, skiftetøj osv.

Når der rigtig skal hygges med for eksempel at tegne, farvelægge, kreeres flotte perleplader med mere, er det altid hyggeligt at sidde sammen med andre. Til den type aktiviteter har vi et stort udvalg af de skønneste børnestole i et væld af designs, samt bænke, ligeledes i flotte og enkle designs, og naturligvis borde, der passer både i stil og højde.

Når der skal skrues ekstra op for klassisk design, har vi et herligt udvalg af lænestole i retrostil, samt nyere stilrene designs. Er du vild med de klassiske Chesterfield-sofaer, er det også her hos Kids-world, at du finder dem.

Er du til møbler i naturligt design og naturmaterialer, har vi et fint og alsidigt udvalg af blandt andet børnesenge, vugger og andre møbler i for eksempel mango og rattan. Let og enkelt design, der kan lede tankerne hen til varmere himmelstrøg.

Møbler til børn i skønne farver

Nogle vil gerne indrette deres hjem og børneværelse stilrent eller i en bestemt farve, mens andre elsker sjove og fine detaljer. Her på siden finder du heldigvis møbler til børn i mange forskellige skønne farver. Du kan ofte finde børnemøbler i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis.

Du kan både finde børnemøbler i lette pastelfarver, naturlige træfarverog mørke jordfarver. Du kan naturligvis også finde møbler i flotte pangfarver, som kan bringe smil på selv de mørkeste dage.

Vi anbefaler, at du kigger dig omkring i vores store udvalg for at se, om der er noget, som passer hjemme hos jer. Hvis du leder efter et møbel i et bestemt farve, så brug filteret øverst på siden og få vist vores udvalg af børnemøbler i en bestemt farve.

Børnemøbler med mange muligheder

For os er det vigtigt, at det udvalg vi har af møbler til børneværelset, er af allerbedste kvalitet, men også at de kan bruges til andet og mere end bare at sidde ved eller sidde på.

Således har vi et fantastisk udvalg af blandt andet foldemøbler og tumlemøbler, som både voksne og børn kan få stor glæde af i årevis.

Tumlemøbler kan kombineres på et væld af måder. Det samme gør sig gældende for de unikke foldemøbler, hvor vi blandt andet har de klassiske foldemadrasser, samt de skønne foldesofaer.

Denne type møbler udmærker sig ved, at de kan bruges til at sidde på, lege på, ligge på - sidstnævnte gør dem til perfekte gæstesenge.

Som legemøbel er foldemadrasser fortrinlige, når der skal bygges huler eller hvis børnene leger, at de er riddere og prinsesser på en flot middelalderborg.

Find møbler til at indrette det perfekte børneværelse

Uanset om du leder efter møbler til at møblere et helt børneværelse eller bare en enkelt lille ting, så finder du meget at vælge imellem her hos Kids-world. Her på siden har vi både store børnemøbler såsom senge, reoler og borde, men også mindre møbler såsom skamler, hylder, stole, puffer, sengehimle og meget andet. Kort sagt er der alt, hvad du skal bruge til at indrette det perfekte børneværelse.

Der er masser af forskellige stilarter af møbler, så du nemt kan opnå præcis det udtryk, som du er på udkig efter, når du skal finde de helt rette børnemøbler.

Masser af møbler til opbevaring

Du finder naturligvis også masser af møbler til opbevaring såsom reoler og kommoder. Det er alfa omega at have tilstrækkeligt med opbevaring på børneværelset, så alting har sin plads, så det er nemt at holde orden. Det kan for eksempel være en kommode til dit barns tøj, en reol til deres legetøj eller eller en puf til klodser eller bamser.

Det kan også være, at du har brug for et par hylder ved puslebordet til at opbevare bleer, klude og stofbleer. Uanset hvad årsagen er, så finder du mange forskellige smarte møbler til børn og baby her på siden.

Møbler til hygge, leg og fordybning

Møbler til børneværelset er ikke kun praktiske. De er med til at sætte rammerne om det gode børneliv. En god lænestol kan være et sted, hvor der bliver hygget og læst historier. Sengen er det sted, hvor man føler sig tryg og slapper af. Reolen er der, hvor alt yndlings legetøjet er stillet op og står og venter. En god stol og et bord kan være der, hvor man laver lektier, tegner og lægger puslespil. Kort sagt er det ikke ligegyldigt, hvilke møbler du vælger til dit barns børneværelse, legeværelse eller hyggekrog.

Så sæt dig til rette med telefonen eller computeren og bliv inspireret. Forhåbentlig kan du finde det helt rigtige møbel til din lille dreng eller pige.

Møbler til de mindste børn

Hvis du er på udkig efter møbler til dit lille barns værelse, så har vi også mange forskellige børnemøbler at vælge imellem. Vi har for eksempel tremmesenge, babysenge, pusleborde, madrasser, dyner og hylder. Du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til at indsnævre din søgning.

Møblerne er alle lavet i lækre materialer, så uanset om du vælger eg, bøg, rattan, valnød eller plast, så er du sikker på, at du får et møbel i topkvalitet.

Lænestole til børn

Er der noget hyggeligere end at sidde og slappe af med mor og far efter en lang dag på farten? Det skulle da lige være at få lov at sidde i sin egen lille lænestol til børn.

En lænestol til børn har den fordel, at den er let at flytte rundt på. Det giver dit barn friheden til at vælge en børne lænestol, hvor han eller hun vil sidde - og måske endda selv kan flytte.

Lænestole til børn er børnemøbler designet til at give god støtte til ryg og ben hos barnet, hvilket samtidig øger komforten. De findes i et væld af farver og mønstre, så der er børne stole for enhver smag.

Gør børneværelset hyggeligt med en børnesofa

Når du skal indrette børneværelset, er der mange ting at tage højde for. Noget af det vigtigste er, at der bliver skabt en hyggelig stemning i rummet, så barnet har lyst til at være der.

En børnesofa vil med sikkerhed være en flot tilføjelse til indretningen på børneværelset. Børnesofaen kan også fungerer som et behageligt, sted hvor barnet kan invitere vennerne hen, når det bliver for træls at sidde på gulvet og lege.

Dette børnemøbel indbyder desuden til en stille stund, hvor barnet kan sidde behageligt i børnesofaen og fordybe sig i sin favoritbog.

Skrivebord til børn

Jo ældre barnet bliver, jo vigtigere bliver det også, at der er et sted, hvor barnet kan sidde i ro og mag og koncentrere sig om lektierne eller game på computeren.

For et yngre barn kan det også være en god idé at have et sted, hvor der er god plads til at lægge puslespil, male og tegne. Her vil det være en perfekt løsning at anskaffe sig et smart skrivebord til børneværelset.

Mangler der opbevaringløsninger på værelset, så kan man med fordel vælge et børne skrivebord med skuffer, så det også løser problemet med manglende opbevaringsplads.

Vi har flere gode bud på skrivebord til børn hos Kids-world. Se derfor gerne vores sortiment af børnemøbler igennem for at se, om vi netop har det børne skrivebord, som vil passe perfekt ind hjemme hos jer.

Børnemøbler i træ

Børnemøbler i træ har i utallige år været det sikre og foretrukne valg hos rigtig mange forældre, når værelserne skal møbleres.

Børnemøbler i træ har den store fordel, at de kan kombinere høj funktionalitet og holdbarhed grundet materialevalget. Træ i møbler har i mange år været anvendt, da det både giver gode muligheder for stærke produkter, samtidig med at udseendet kan designes, som man ønsker det.

Børn kan godt være hårde ved deres møbler, der kan blive udsat for alt for farver til legetøj, når legen går vildt for sig. Derfor er det en god ide at overveje børnemøbler i træ, da de ofte har en holdbarhed, der gør dem yderst velegnet til livet på et børneværelse.

Vi fører et bredt sortiment af børnemøbler i træ, så du kan finde alt fra pusleborde til, senge, opbevaringsløsninger, stole og borde i træ. Ofte vil træet være malet, så de forskellige børnemøbler i træ kan sammensættes efter den stil og det farvevalg, som man ønsker på børneværelset, uden at man er tvunget til at se på andre materialevalg, hvis man helst vil have børnemøbler i træ.

Design børnemøbler, når der skal stil på børneværelset

Det kan hurtigt komme til at virke rodet og være knap så hyggeligt, hvis møblerne på børneværelset sammensættes efter forskellige designs og stilarter. Derfor er der forældre, der ser mod design børnemøbler.

Design børnemøbler har den store fordel, at de kombinerer de praktiske egenskaber, som børnemøbler har, med de designmæssige egenskaber, der kan være med til at skabe den helt rette stil på børneværelset.

Du finder designer børnemøbler fra en lang række populære brands, når det gælder børnemøbler. Vi har blandt andet designer børnemøbler fra brands som Bloomingville, Cam Cam, Done by Deer, Leander, Liewood og mange, mange andre brands indenfor design børnemøbler.

Vores design børnemøbler er kendetegnet ved, at producenterne har gjort ekstra meget ud af selve udformningen af de enkelte børnemøbler. De kan derfor nemt bruges til at fange tidens ånd og stil, samtidig med at du kan udtrykke en ønsket stil og livsanskuelse med de forskellige designer børnemøbler.

Traditionelle børnemøbler

Du kan både få designer børnemøbler og traditionelle børnemøbler, når du ser vores sortiment af møbler til børneværelset. Traditionelle børnemøbler tæller børnesenge, borde, stole, skriveborde og opbevaringsløsninger til børneværelset.

De fleste børneværelser har flere af de traditionelle børnemøbler, da de simpelthen er en nødvendighed for, at hverdagen på et børneværelse kan fungere.

Danske børnemøbler - Kendt for deres design

Danske børnemøbler er kendt for deres unikke design. Bag de danske børnemøbler står danske brands, der har specialiseret sig i at skabe børnemøbler med særlige designs.

Danske børnemøbler er derfor blevet kendt verden over for deres designer børnemøbler, der udover de praktiske og funktionelle egenskaber, som børnemøbler skal have, også tilføjer helt andre dimensioner til børneværelset via deres designs.

Du finder flere forskellige danske børnemøbler i vores sortiment. Ønsker du at se danske børnemøbler, så skal du vælge de enkelte danske børnemøbelbrands i vores filter. På den måde kan du nemt få vist alle vores danske børnemøbler på en gang.

Stort udvalg af farverige børnemøbler

Nogle er til børnemøbler i neutrale farver, mens andre er til farverige børnemøbler. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er børnemøbler for alle parter, uanset smag.

Farverige børnemøbler kan have en stor betydning for, hvordan livet på børneværelset både ses og opleves - for både børnene og forældrene. Bruger man farverige børnemøbler, så kan det være med til at sætte eller understøtte den stil, som man ønsker på børneværelset.

Det kan være et stort hit med farverige børnemøbler, hvis de passer ind med de øvrige møbler og interiør på børneværelset. Så kan det være med til at fremhæve farverne og de særlige designs hos møblerne.

Vælger du derimod at sætte farverige børnemøbler ind på et børneværelse, hvor de slet ikke passer sammen med de øvrige møbler og værelsets stil, så kan det være med til at skabe stilforvirring og gøre, at værelset ser rodet ud. Det kan være med til at gøre, at værelsets stærke elementer ikke bliver fremhævet optimalt.

Det er derfor en rigtig god ide, at du overvejer, hvilken stil du ønsker på børneværelset, når du overvejer farverige børnemøbler. For enten kan de styrke værelsets stil, eller være med til at skabe stilkaos på værelset.

Søde børnemøbler til de mindste

Det kan tids nok blive vildt, farverigt og præget af børnenes skiftende interesser. Derfor er søde børnemøbler ofte det oplagte valg, når forældre skal finde børnemøbler til de mindste første gang.

Når det gælder de første børnemøbler på børneværelset, så er søde børnemøbler et godt valg, da de ofte er udformet på en måde, der fremhæver bløde og søde værdier og udtryk, som ikke er med til at skræmme børnene.

Du finder derfor søde børnemøbler fra en lang række af producenterne af børnemøbler, der ved, hvordan både forældre og børnene opfatter de søde børnemøbler, når de skal opholde sig og hygge sig på børneværelset.

Vi har sørget for at have mange forskellige søde børnemøbler i vores sortiment, så du nemt kan finde søde børnemøbler, uanset om du søger møbler til opbevaring, børnesenge eller meget andet.

Køb børnemøbler med børnepengebetaling

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste kundeservice, når de handler hos os. Derfor kan du også benytte dig af vores børnepengebetaling.

Børnepengebetaling er vores gratis kreditordning, hvor du kan vente med at betale, til når børnenengene udbetales.

Selvom du ikke betaler her og nu, modtager du som udgangspunkt din ordre indenfor 1-2 hverdage, så barnet kan få gavn af sit nye børne skrivebord så hurtigt som muligt.

Du kan læse mere om ordningen og dine muligheder inde på selve betalingssiden. Har du yderligere spørgsmål, så er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.

Billige børnemøbler

Børnemøblerne i vores sortiment varierer i pris. Alligevel kan der være et ønske eller behov hos den enkelte for at købe billige børnemøbler.

Her på siden finder du et stort udvalg af billige børnemøbler, uanset om du er på udkig efter en junior stol, en børne lænestol eller en børnesofa. Ja, du kan også finde skrivebord til børn her.

Er heldet ikke med dig i denne omgang, så glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som du får tilbud om billige børnemøbler på mail og dermed altid er opdateret på aktuelle tilbud.

Gratis fragt i Danmark

Når du bestiller møbler til børneværelset, får du dine varer leveret gratis så længe varerne skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv