Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playtray bord til højstole

4

Playtray bord til højstole

Playtray borde til Tripp Trapp højstole

De praktiske borde til Tripp Trapps højstole fra Playtray er super velegnede til leg og spisetid for de mindste børn. De er derfor et populært valg, når forældre søger efter et bord til en Trip Trapp stol. Playtray bordet skaber en sikker legeplads i højstolen, så du kan få frie hænder til andre ting og dit barn kan have det sjovt.

Playtray bordene har et praktisk design med en rand som ligger op af stolen, så maden ikke falder ned på gulvet når dit barn spiser. Du slipper også for konstant at skulle samle legetøj op.

Der er mange fordele ved at bruge et Playtray bord til dit barns Tripp Trapp stol. Der skabes for eksempel en sikker afstand fra dit barn til bordet, så varme tallerkener og andet ikke vælter over, og dit spisebord bliver beskyttet. Playtray er 100% fri for ftalater og andre skadeliger stoffer, så du bekymringsfrit kan placere et Playtray bord på en Tripp Trapp stol foran dit barn. Playtray er super nemt at samle og gøre rent - du kan med fordel vaske det sammen med resten af opvasken.

Playtray er designet specifikt som et bord til Tripp Trapps stole til børn, og passer til både de nye og gamle modeller.

Derfor er Playtray en god ide til din Tripp Trap stol

Playtray-borde er en fantastisk tilføjelse til Tripp Trapp-stole, da de kan forbedre oplevelsen for både barnet og forældrene ved spisesituationer. Disse Playtray borde er designet til at passe perfekt på Trip Trap stole. Playtray bordene er en alsidig og praktisk løsning til måltider og leg.

Playtray borde er designet specielt til at passe perfekt på Tripp Trapp stole og kan fastgøres sikkert til stolen med en simpel montering. Dette betyder, at bordet ikke vil skride eller bevæge sig, mens barnet spiser eller leger.

Playtray borde kan bruges i lang tid, da de er justerbare og kan tilpasses til barnets størrelse og behov. Dette gør det muligt for barnet at fortsætte med at bruge bordet, selv når det vokser og udvikler sig.

Playtray borde er lette og bærbare og kan tages med overalt. Dette gør det muligt for barnet at spise og lege, uanset hvor man er, hvilket gør det praktisk og bekvemt for forældrene.

Alt i alt er Playtray borde en fantastisk tilføjelse til Tripp Trapp stole, der kan forbedre oplevelsen for både barnet og forældrene. Med deres praktiske design, øgede sikkerhed, lette rengøring og justerbare størrelse, er Playtray borde en alsidig og praktisk løsning til måltider og leg, der kan anvendes i lang tid og på forskellige steder.

Playtray er en praktisk løsning til måltider og leg

Playtray borde gør det nemt og bekvemt for barnet at spise og lege, samtidig med at det forhindrer mad eller legetøj i at falde på gulvet. Med Playtray borde er det ikke nødvendigt at trække et separat bord ud, når det er tid til at spise eller lege.

Med et Playtray bord får du hurtigt skabt en fast og sikker base for barnet, når det opholder sig i køkkenet, spisestuen eller andre steder, mens det sidder i sin Tripp Trapp stol.

Playtray borde øger sikkerheden

Playtray borde kan forbedre sikkerheden ved at give barnet en stabil overflade at spise og lege på. Dette kan reducere risikoen for, at barnet falder eller spilder.

På den måde reducerer du chancerne for at barnet kan blive stimuleret til at sidde uroligt eller vende og dreje sig, hvorved både barnet og de voksne får en mere rolig og afslappet spisetid.

Playtray borde er lette at rengøre

Playtray borde er lavet af materialer, der er lette at rengøre og som ikke absorberer væsker eller madrester. Dette betyder, at borde kan rengøres hurtigt og nemt efter brug, så de hurtigt er klare til næste måltid eller leg.

Selvom Playtray borde er designet til at være robuste og modstandsdygtige, er det vigtigt at vedligeholde dem korrekt for at bevare deres skønhed og funktionalitet. Uanset om dit Playtray bord bruges som en aktivitetsstation for dit barn eller som et spisebord, kan det samle støv, snavs og spild over tid. Her er nogle nyttige tips til, hvordan du rengør dit Playtray-bord effektivt og bevarer dets kvalitet.

Fjern løst snavs og madrester fra dit Playtray bord

Start med at fjerne eventuelle løse krummer, snavs eller madrester fra Playtray bordet før og efter, at det bruges. Du kan bruge en klud til at fjerne disse ting med. Dette trin hjælper med at forhindre, at snavs og andet ridser bordets overflade under rengøringen.

Rengør dit Playtray bord med en mild sæbeopløsning

Du kan tilsætte en lille mængde mild sæbe eller opvaskemiddel til vand og rengøre dit Playtray bord med en klud. Sørg for at sæben er mild og ikke skrap, da skrappe kemikalier kan beskadige Playtray bordets overflade.

Dyp din klud i den milde sæbeopløsning og vrid overskydende vand væk. Tør forsigtigt hele bordets overflade af og sørg for at fjerne eventuelle pletter eller snavs. Hvis der er fastsiddende snavs eller pletter.

Efter at have rengjort Playtray bordet med sæbeopløsningen, skal du skylle kluden grundigt i rent vand for at fjerne eventuelle sæberester. Tør derefter bordet af igen med en ren klud for at fjerne overskydende fugtighed og forhindre vandpletter. Dette hjælper med at sikre, at bordet er helt tørt og klar til brug.

Det er en god ide at vedligeholde sit Playtray bord

For at holde dit Playtray bord i god stand på lang sigt er det en god idé at foretage regelmæssig vedligeholdelse og forebyggelse. Brug underlag eller underkoppe, når du placerer varme retter eller drikkevarer på bordet for at forhindre termiske pletter. Undgå at placere skarpe genstande direkte på bordoverfladen, da dette kan forårsage ridser.

Med regelmæssig rengøring og korrekt vedligeholdelse kan dit Playtray bord forblive en funktionel og attraktiv del af dit børns omgivelser i lang tid. Ved at følge disse enkle trin kan du bevare Playtray bordet funktionalitet, samtidig med at det ser pænt ud og fortsætter med at være et sikkert og behageligt sted for dit barn at lege eller spise.

Vi har Playtray i mange forskellige farver

Playtray borde er en fantastisk tilføjelse til enhver Tripp Trapp stol. De kommer i forskellige farver, så de matcher enhver families stil og præferencer. Du kan få Playtray borde i fire forskellige farver:sort, hvid, grå og transparent.

Sort Playtray bord er en elegant og tidløs løsning, der passer til enhver indretning. Det sorte bord er lavet af en høj kvalitet og robust plast, som gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt overfor ridser og mærker. Den sorte farve giver Playtray bordet en flot kontrast mod enhver farve Tripp Trapp-stol.

Et hvidt Playtray bord er en klassisk og stilfuld løsning, der passer godt til en lys og luftig indretning. Den hvide farve er frisk og ren, hvilket giver en fornemmelse af plads og lysstyrke. Det hvide Playtray bord er let at rengøre og modstandsdygtigt overfor pletter og ridser.

Grå Playtray-bord er en moderne og sofistikeret løsning, der passer til et mere dæmpet og neutralt look. Den grå farve er en elegant nuance, der kan fungere godt med andre farver eller materialer. Det grå bord er lavet af robust plast, som gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt overfor pletter og ridser.

Transparente Playtray borde er en unik og stilfuld løsning, der passer til enhver farve Tripp Trapp stol. Det gennemsigtige design giver et minimalistisk udseende og kan også bruges til at fremvise en smuk stof eller træstruktur på Tripp Trapp stolen. Det transparente Playtray bord er nemt at rengøre og nem at sætte sammen med andre farver.

Alt i alt er der et Playtray bord i lige netop den farve, det passer til enhver stil og indretning. Uanset om man foretrækker et klassisk Playtray bord i hvid eller sort, eller om man ønsker en mere moderne farve i form af grå eller transparent, kan man være sikker på at finde en løsning, der fungerer godt til ens Tripp Trap stol.

Playtray borde er en alsidig og praktisk løsning til måltider og leg og kan bruges i lang tid og på forskellige steder.

Tekniske funktioner ved Playtray borde

Playtray-borde er en praktisk løsning til småbørnsfamilier, der ønsker at gøre spisetid og leg i højstolen mere hygiejnisk og nemmere. Men hvad gør Playtray-borde teknisk set så specielle?

Designet af Playtray-borde er baseret på en række tekniske funktioner, som gør det til en sikker og praktisk tilføjelse til en Tripp Trapp højstol.

En af de mest iøjnefaldende funktioner ved Playtray-bordene er den forhøjede kant, som sikrer, at mad og legetøj ikke falder ned på gulvet. Denne kant er designet specifikt til at passe til Tripp Trapp højstolen og giver en behagelig og sikker afstand mellem barnet og bordpladen.

Playtray-borde er også lavet af materialer af høj kvalitet og er fri for skadelige stoffer som ftalater. Dette betyder, at forældre kan være sikre på, at de ikke udsætter deres børn for sundhedsrisici, når de bruger Playtray-borde.

Desuden er Playtray-borde meget nemme at montere og demontere. De kan også nemt rengøres, da de er vandtætte og kan tørres af med en klud eller placeres i opvaskemaskinen. Det gør det lettere for forældre at rengøre og vedligeholde højstolene, så de altid er klar til brug.

Playtray-borde er også designet til at passe til både nye og gamle modeller af Tripp Trapp højstolen, hvilket gør det til en alsidig og holdbar investering. Med en Playtray på plads kan forældre være sikre på, at deres børn har et sikkert og hygiejnisk sted at spise og lege i højstolen.

Sådan får du gode Playtray tilbud

Ønsker du altid at være på forkant med de gode Playtray tilbud, så kan du nemt gøre det ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde modtager du en e-mail, direkte i din indbakke, når vi for eksempel kører kampagnetilbud eller har andre Playtray tilbud. Ved at følge vores nyhedsbrev går du aldrig glip af det, når vi har tilbud på Playtray.

Køb dit Playtray bord med børnepengekredit

Du har også mulighed for at udskyde betalingen af dit nye Playtray bord, når du køber det hos Kids-world. Vi tilbyder en gratis børnepengekreditordning, hvor du udskyder betalingen til næste gang, hvor der kommer børnepenge. Læs mere om muligheden for at betale med børnepengekredit.

Shop din nye Playtray med gratis fragt

Du behøver ikke tænke på fragtpriser, når du shopper Playtray borde hos Kids-world, vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordre med dansk leveringsadresse.

Det betyder, at så længe du får din ordre leveret til en dansk adresse, så får du den leveret helt gratis.

Tilføjet kurv