Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stiga

48
Størrelse
Skostørrelse

Stiga

Sportsartikler til børn fra Stiga Sports

Stiga Sports tilbyder et bredt udvalg af sportsartikler, som børn kan få stor glæde af i fritiden. Alle former for fysisk aktivitet er enormt vigtigt, og hos Stiga Sports finder du alt fra fodbolde, bordtennis udstyr og spil til løbehjul. 

Stiga Sports er et globalt firma som har partnere i over 100 lande. Firmaet er et klassisk svensk bordtennis firma, som både har produkter til hobby- og professionelt brug.

I 1944 begyndte Stiga på deres produktion af bordtennis produkter, og er i dag et af de største brands hvad angår bordtennis. Stiga har også mange andre klassiske sportsprodukter, og deres hovedkontor ligger i Eskilstuna.

Mere om Stiga Sports

Stiga er først og fremmest kendt for deres bordtennis borde og bat. Disse fås i mange forskellige modeller og materialer af kun den bedste kvalitet. Her er virkelig tale om bordtennis produkter som forbereder dig på allermest udfordrende spil. Siden 1944 har Stiga tilbudt alt hvad en bordtennis behøver i deres produktudvalg. 

Udover det bordtennis-produkter, har Stiga skam også meget andet sportsudstyr til hele familien - særligt kendt er deres slæde og hockey bord spil kaldet STIGA Play Off, to ikoniske produkter som i dag er lige så populære som de var for flere årtier siden.

Stiga Sports har til formål at hjælpe dig og din familie med at nyde en mere aktiv fritid, uanset om det er med et spil bordtennis eller på fodboldbanen!

Bolde fra Stiga til baby og barn

Stiga bolde er hyggeligt legetøj, som kan bruges af både drenge og piger. Kort sagt, man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde.

Hos Kids-world har vi et fint sortiment af Stiga bolde og bolde fra andre brands.

Stiga bolde i høj kvalitet

Vi kan tilbyde Stiga bolde og bolde fra andre brands i fine materialer, farver og størrelser. Finder du derfor ikke den perfekte Stiga bold, skal du bare se dig omkring i en af de andre brand-kategorier.

Tilføjet kurv